Н У Х Т

Чергова зупинка профорієнтаційного десанту НУХТ – м. Богуслав

08 жовтня 2018

Чергова зупинка профорієнтаційного десанту НУХТ – м. Богуслав

5 жовтня 2018 року у м. Богуслав Київської області відбувся Ярмарок вакансій, на якому наш університет представляли викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій, Навчально-наукового інституту економіки і управління, факультету автоматизації і комп’ютерних систем.

Захід відвідали школярі 9-х, 10-х та 11-х класів. Наші фахівці знайомили їх із перевагами навчання у столичному закладі вищої освіти. Старшокласник дізналися про перелік спеціальностей і освітніх програм, за якими в нашому навчальному закладі здійснюється підготовка спеціалістів, про перспективи працевлаштування наших випускників.

Учні отримали інформацію про набір слухачів на Підготовчі курси за програмою зовнішнього незалежного оцінювання та  можливість, після успішного закінчення курсів, отримати додаткові бали до сертифікатів ЗНО відповідно до обраної спеціальності.

Крім того, вони дізналися про можливість отримання  додаткових балів до оцінки сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання з одного відповідного предмета при розрахунку конкурсного бала в НУХТ в обсязі від 1 до 20 балів для учасників Всеукраїнської олімпіади НУХТ.

Найбільший інтерес виникав у школярів при обговоренні питань стосовно стратегії вибору спеціальності, академічного рейтингу ЗВО України, а також культурно-масового та спортивного життя студентів у позанавчальний час.

Учні отримали інформаційно-рекламні матеріали й запрошення на День відкритих дверей НУХТ. А доцент кафедри інформаційних систем Андрій Мошенський провів для усіх бажаючих майстер-клас «Інтернет речей».

Опублікований: 08-10-2018
Читайте також:
Майстер-клас від відомого шеф-кухаря для студентів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

Продовжується низка майстер-класів у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ. 16 березня до коледжу завітав шеф-кухар ресторану «Шафран» Максим Беседа. Цей ресторан відомий у м. Суми та за його межами своєю щирою східною гостинністю, розкішно декорованим залом, багатою винною картою і, звичайно, кулінарними шедеврами середньоазіатської, украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас від відомого шеф-кухаря для студентів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ 16 березня 2018

Кращі готельні підприємства прийняли на практику наших здобувачів вищої освіти

Карантинні обмеження не завадили організації практичної підготовки здобувачів вищої освіти кафедри готельно-ресторанної справи. З урахуванням усіх протиепідемічних рекомендацій і карантинних обмежень задля запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, з використанням дистанційних технологій 1 лютого 2021 р. здобувачі освітнього ступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі готельні підприємства прийняли на практику наших здобувачів вищої освіти 02 березня 2021

До уваги старшокласників, старшокурсників і випускників коледжів! Підготовка до НМТ-2024!

Підготовче відділення університету оголошує набір на підготовчі курси до НМТ за програмами зовнішнього незалежного оцінювання з української мови, математики, історії України, хімії, біології. Слухачі отримують додаткові бали за успішне закінчення підготовчих курсів при вступі до університету на бюджет. Початок занять – жовтень 2023 р. Детальніше...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До уваги старшокласників, старшокурсників і випускників коледжів! Підготовка до НМТ-2024! 12 вересня 2023

Життєві поради від топ-біотехнологів

Кожного року перед здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» постає питання: «Чи потрібно поступати до магістратури?». Для того, щоб здобувачі змогли визначитися завідувачка кафедри біотехнології і мікробіології Тетяна Пирог разом із доценткою Оксаною Скроцькою організували їм зустріч із випускниками-біотехнологами, які нині обіймають топові посади...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Життєві поради від топ-біотехнологів 15 квітня 2021