Н У Х Т

Вебінар із провідним науковцем від платформи «Ukraine Global Faculty»

09 жовтня 2023

Вебінар із провідним науковцем від платформи «Ukraine Global Faculty»

3 жовтня 2023 року здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із її гарантом Олегом Кузьміним і викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прослухали онлайн-лекцію «Вимірювання освіти за межами академічного навчання» Андреаса Шлейхера директора з питань освіти та навичок в Організації економічного співробітництва та розвитку, почесного професора Гейдельберзького університету.

Лектор надав інформацію щодо діяльності Організації економічного співробітництва та розвитку, яка має багату історію створення глобальних показників за результатами академічної освіти. Було акцентовано, що Організація здійснює міжнародне оцінювання соціальних та емоційних навичок, які важко виміряти та у подальшому покращити. Отримані результати є дуже затребуваними на ринку праці, адже сприяють подальшому соціальному успіху. Серед таких навичок – відкритість (включно із зацікавленістю і креативністю), ступінь виконання завдань (включаючи відповідальність і самоконтроль), комунікабельність і наполегливість, можливість до співпраці, а також стресостійкість та емоційний контроль.

Захід відбувся за сприяння «Ukraine Global Faculty» – некомерційної ініціативи, що координується некомерційною благодійною організацією K.FUND, яка працює під патронатом Міністерства освіти і науки України за підтримки Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти і грантового фінансування Українського фонду стартапів.

Участь здобувачів у вебінарах -- складова зони елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції для трьох освітніх програм – «Технології харчування» освітнього ступеня «Бакалавр» і «Технології в ресторанному господарстві», «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» освітнього ступеня «Магістр».

Викладачі кафедри вдячні команді «Ukraine Global Faculty» за професійну організацію лекторію професора Андреаса Шлейхерта й вітають здобувачок 3 курсу освітньо-професійної програми «Технології харчування» Поліну Ляхович і Вероніку Косяк із підвищенням своїх компетенцій.

Опублікований: 09-10-2023
Читайте також:
Внесок молодих учених у розбудову сучасного менеджменту підприємств

На базі кафедри економіки праці та менеджменту відбулася ХІІІ Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств». Основна мета проведення конференції – залучення студентів, аспірантів і молодих учених до наукової діяльності, обмін знаннями та досвідо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Внесок молодих учених у розбудову сучасного менеджменту підприємств 07 грудня 2022

Головну подію пакувальної та харчової промисловості України відвідали здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

4 червня 2021 року здобувачі групи ХЧ-3-13ск кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції разом зі своєю кураторкою, асистенткою кафедри Тетяною Роман відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки (International Forum Food Industry and Packaging, IFFIP) – головну подію пакувальної та харчової промисловості України. Вони ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Головну подію пакувальної та харчової промисловості України відвідали здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 07 червня 2021

Вражаюче плідно працюють на карантині учасники наукового гуртка «Biotech»

Карантин – не час засмучуватися і байдикувати. Це унікальна можливість нарешті знайти час на давно забуті хобі, переглянути улюблений серіал чи фільм ще раз або, взагалі, почати вивчати щось нове, будь це іноземна мова чи гра на піаніно. Окрім цього перспектива «закрити усі хвости» здається все більш заманливою, і більшість студентів це успішно роб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаюче плідно працюють на карантині учасники наукового гуртка «Biotech» 24 квітня 2020

Лекторій від фахівчині гостинності

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся черговий гостьовий лекторій. Цього разу здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» І року навчання в рамках проходження навчальної практики та здобувачі ІІ курсу зі скороченим терміном навчання у рамках виробничої практики слухали фахівчиню з гостинності, випускницю факультету гот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій від фахівчині гостинності 06 червня 2022