Н У Х Т

Підтверджена висока майстерність лектора кафедри експертизи харчових продуктів

25 березня 2019

Підтверджена висока майстерність лектора кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося відкрите лекційне заняття доцента кафедри Оксани Шульги з дисципліни «Загальні технології харчових виробництв» для студентів групи ТТ-2-14.

Матеріал лекції представлений із використанням останніх досягнень науки і техніки у кондитерській галузі й був викладений у логічній послідовності, доступно для сприйняття студентами. Лектор наголосила на головних моментах теми лекції – «Технології кондитерських виробів» і зазначила взаємозв’язок з іншими дисциплінами: «Товарознавство (харчові продукти)», «Товарознавство (пакувальні матеріали і тара)», «Сенсорний аналіз». Лектор неодноразово наголошувала на необхідності застосування отриманих знань з представленої теми в професійній діяльності майбутніх товарознавців.

Викладач обрала найбільш оптимальний темп, який дозволив студентам конспектувати, задавати питання, згадувати окремі аспекти вивчених тем у дистанційний період.

Лекційний матеріал супроводжувався презентацією та роздавальним матеріалом. Оксана Шульга спокійно та впевнено прочитала лекцію, літературною українською мовою, що підтверджено правильною, чіткою вимовою; витримала лекційний тон та інтонацію. Контроль відвідування студентів був зроблений наприкінці лекційного заняття. Відкрите заняття проведено на високому науково-методичному та професійному рівні. Лектор продемонструвала високу професійну майстерність, що було відзначено під час обговорення відкритої лекції на засіданні кафедри.

Опублікований: 25-03-2019
Читайте також:
Не навчанням єдиним: спортивні досягнення наших здобувачів

Не навчанням єдиним і новинами з фронту наповнене життя наших здобувачів освіти     – відбуваються і різноманітні події, притаманні мирному часу, зокрема, спортивні чемпіонати. Нещодавно Міністерство молоді та спорту України і Федерація спортивного орієнтування України змогли влаштувати безпечні умови для проведення Чемпіонату України зі спортивно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Не навчанням єдиним: спортивні досягнення наших здобувачів 15 листопада 2022

У Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ готуються до вступної кампанії

Нова вступна кампанія наближається, тому у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ всіляко намагаються рекламувати заклад і запрошують до себе потенційних вступників. Днями до коледжу завітали учні ПТО, які здобувають робітничу професію хлібопекаря і могли б продовжити навчання для здобуття фаху молодшого спеціаліста зі спеціальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ готуються до вступної кампанії 19 березня 2018

Як використовувати функціонал ZOOM для організації ефективних навчальних заходів тепер знають наші викладачі

18 лютого 2021 р. викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу підвищували свою майстерність у проведенні онлайн-подій на онлайн-семінарі «Можливості та функціонал Zoom: як організувати онлайн-подію». Вебінар відбувся в межах проекту «Акселератор цифрової трансформації: посилення впливу ОГС завдяки впровадженню технологій», що реалізується...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як використовувати функціонал ZOOM для організації ефективних навчальних заходів тепер знають наші викладачі 22 лютого 2021

Святковий концерт отримали у подарунок жінки університету з нагоди свята весни

6 березня феєричне видовище розгорнулося на сцені актової зали університету. Колектив Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку, студенти та гості НУХТ вітали жінок із 8 Березня, й презентували свої творчі подарунки. Розпочався вечір із теплого щирого вітання першого проректора університету Володимира Ярового. А далі сл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святковий концерт отримали у подарунок жінки університету з нагоди свята весни 06 березня 2018