Н У Х Т

Підтверджена висока майстерність лектора кафедри експертизи харчових продуктів

25 березня 2019

Підтверджена висока майстерність лектора кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося відкрите лекційне заняття доцента кафедри Оксани Шульги з дисципліни «Загальні технології харчових виробництв» для студентів групи ТТ-2-14.

Матеріал лекції представлений із використанням останніх досягнень науки і техніки у кондитерській галузі й був викладений у логічній послідовності, доступно для сприйняття студентами. Лектор наголосила на головних моментах теми лекції – «Технології кондитерських виробів» і зазначила взаємозв’язок з іншими дисциплінами: «Товарознавство (харчові продукти)», «Товарознавство (пакувальні матеріали і тара)», «Сенсорний аналіз». Лектор неодноразово наголошувала на необхідності застосування отриманих знань з представленої теми в професійній діяльності майбутніх товарознавців.

Викладач обрала найбільш оптимальний темп, який дозволив студентам конспектувати, задавати питання, згадувати окремі аспекти вивчених тем у дистанційний період.

Лекційний матеріал супроводжувався презентацією та роздавальним матеріалом. Оксана Шульга спокійно та впевнено прочитала лекцію, літературною українською мовою, що підтверджено правильною, чіткою вимовою; витримала лекційний тон та інтонацію. Контроль відвідування студентів був зроблений наприкінці лекційного заняття. Відкрите заняття проведено на високому науково-методичному та професійному рівні. Лектор продемонструвала високу професійну майстерність, що було відзначено під час обговорення відкритої лекції на засіданні кафедри.

Опублікований: 25-03-2019
Читайте також:
Новий досвід використання програмних засобів

Викладачки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, професорка Людмила Кривопляс-Володіна та доцентка Анастасія Деренівська успішно пройшли підвищення кваліфікації за темою «Використання MS Forms та Google Forms для анкетування та тестування студентів». Вони отримали новий досвід із використання програмних засобів для проведення онлайн-опитувань...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий досвід використання програмних засобів 17 травня 2024

Обговорюємо академічну доброчесність англійською

Дотриманню академічної доброчесності учасниками освітнього процесу в нашому університеті приділяється велика увага. Кожний навчальний рік починається із низки заходів, спрямованих на визначення рівня поінформованості та заповнення існуючих прогалин, у першу чергу, здобувачів освіти у питаннях академічної доброчесності. Цього року традиційний Тижде...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обговорюємо академічну доброчесність англійською 18 жовтня 2022

Профорієнтаційний візит асистента кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів

Асистент кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Оксана Онофрійчук відвідала Верхівнянську філію Житомирського агротехнічного коледжу, де зустрілася зі студентами 4-го курсу. Під час зустрічі студенти ознайомилися з історією нашого університету, його структурою, умовами вступу, спеціальностями, за якими вони можуть здобути осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний візит асистента кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів 28 січня 2020

Pre-university Business School у Навчально-науковому інституті економіки і управління

29-30 жовтня у Навчально-науковому інституті економіки і управління відбулася професійна школа для абітурієнтів «Pre-university Business School». Захід зібрав майбутніх студентів, які у форматі інтерактивних сесій мали змогу ознайомитися з освітніми програмами інституту та визначитися з подальшим вибором спеціальності. Протягом двох днів учасники ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Pre-university Business School у Навчально-науковому інституті економіки і управління 31 жовтня 2024