Н У Х Т

Підтверджена висока майстерність лектора кафедри експертизи харчових продуктів

25 березня 2019

Підтверджена висока майстерність лектора кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося відкрите лекційне заняття доцента кафедри Оксани Шульги з дисципліни «Загальні технології харчових виробництв» для студентів групи ТТ-2-14.

Матеріал лекції представлений із використанням останніх досягнень науки і техніки у кондитерській галузі й був викладений у логічній послідовності, доступно для сприйняття студентами. Лектор наголосила на головних моментах теми лекції – «Технології кондитерських виробів» і зазначила взаємозв’язок з іншими дисциплінами: «Товарознавство (харчові продукти)», «Товарознавство (пакувальні матеріали і тара)», «Сенсорний аналіз». Лектор неодноразово наголошувала на необхідності застосування отриманих знань з представленої теми в професійній діяльності майбутніх товарознавців.

Викладач обрала найбільш оптимальний темп, який дозволив студентам конспектувати, задавати питання, згадувати окремі аспекти вивчених тем у дистанційний період.

Лекційний матеріал супроводжувався презентацією та роздавальним матеріалом. Оксана Шульга спокійно та впевнено прочитала лекцію, літературною українською мовою, що підтверджено правильною, чіткою вимовою; витримала лекційний тон та інтонацію. Контроль відвідування студентів був зроблений наприкінці лекційного заняття. Відкрите заняття проведено на високому науково-методичному та професійному рівні. Лектор продемонструвала високу професійну майстерність, що було відзначено під час обговорення відкритої лекції на засіданні кафедри.

Опублікований: 25-03-2019
Читайте також:
Невимушена атмосфера, активність студентів і досвід викладача забезпечують високу якість занять на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

12 грудня 2019 року відбулася відкрита лекція «Музеї України» доцента кафедри туристичного та готельного бізнесу Катерини Верес із дисципліни «Музеєзнавство» для студентів 3 курсу спеціальності «Туризм». Студенти ознайомились із державними, приватними музеями і музейними установами, розглянули основні складові Музейного Фонду України, а також дізн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Невимушена атмосфера, активність студентів і досвід викладача забезпечують високу якість занять на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 16 грудня 2019

Зустріч з київськими гімназистами

26 лютого старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Олена Гаркуша відвідала Гімназію №59 імені О.М. Бойченка міста Києва та анонсувала старшокласникам День відкритих дверей Навчально-наукового інституту економіки і управління, який відбудеться 2 березня. Викладачка розповіла майбутнім вступникам про структуру нашо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч з київськими гімназистами 27 лютого 2024

Про інноваційні технології перероблення молочної сироватки мембранними методами у монографії наших науковців

Вийшла з друку монографія «Інноваційні технології перероблення молочної сироватки мембранними методами» авторського колективу в складі завідувача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Валерія Мирончука, доцента кафедри Юрія Змієвського, провідного наукового співробітника Інституту загальної та неорганічної хімії ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про інноваційні технології перероблення молочної сироватки мембранними методами у монографії наших науковців 15 січня 2020