Н У Х Т

Підтверджена висока майстерність лектора кафедри експертизи харчових продуктів

25 березня 2019

Підтверджена висока майстерність лектора кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося відкрите лекційне заняття доцента кафедри Оксани Шульги з дисципліни «Загальні технології харчових виробництв» для студентів групи ТТ-2-14.

Матеріал лекції представлений із використанням останніх досягнень науки і техніки у кондитерській галузі й був викладений у логічній послідовності, доступно для сприйняття студентами. Лектор наголосила на головних моментах теми лекції – «Технології кондитерських виробів» і зазначила взаємозв’язок з іншими дисциплінами: «Товарознавство (харчові продукти)», «Товарознавство (пакувальні матеріали і тара)», «Сенсорний аналіз». Лектор неодноразово наголошувала на необхідності застосування отриманих знань з представленої теми в професійній діяльності майбутніх товарознавців.

Викладач обрала найбільш оптимальний темп, який дозволив студентам конспектувати, задавати питання, згадувати окремі аспекти вивчених тем у дистанційний період.

Лекційний матеріал супроводжувався презентацією та роздавальним матеріалом. Оксана Шульга спокійно та впевнено прочитала лекцію, літературною українською мовою, що підтверджено правильною, чіткою вимовою; витримала лекційний тон та інтонацію. Контроль відвідування студентів був зроблений наприкінці лекційного заняття. Відкрите заняття проведено на високому науково-методичному та професійному рівні. Лектор продемонструвала високу професійну майстерність, що було відзначено під час обговорення відкритої лекції на засіданні кафедри.

Опублікований: 25-03-2019
Читайте також:
Учасникам НМТ розіслані SMS-повідомлення з даними для входу до інформаційної сторінки

9 травня 2022 року Український центр оцінювання якості освіти спільно з Національним центром оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій і мобільними операторами Kyivstar, Vodafone Україна, Lifecell надіслав майже 400 тисяч SMS-повідомлень потенційним учасникам національного мультипредметного тесту (НМТ). Наголошуємо, майбутні учасни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасникам НМТ розіслані SMS-повідомлення з даними для входу до інформаційної сторінки 10 травня 2022

Практична підготовка як фактор підвищення конкурентоздатності майбутніх випускників

Практична підготовка є невід’ємною складовою освітньо-професійної програми «Харчові технології». Вона відіграє важливу роль у підготовці майбутніх спеціалістів, адже дозволяє здобувачам освіти посилити формування своїх професійних навичок, здобути практичний досвід, зрозуміти потреби ринку праці та краще підготуватися до майбутньої кар’єри на підпр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практична підготовка як фактор підвищення конкурентоздатності майбутніх випускників 07 грудня 2023

Випускниця університету поділилася зі студентами досвідом використання міжнародних стандартів безпеки

Починаючи з 2006 року, щорічно, 28 квітня в Україні відзначають Всесвітній день охорони праці. Спочатку знаменний день мав іншу назву – «День пам’яті загиблих працівників» – і вперше відзначався в 1989 році в США і Канаді за ініціативи профспілок працівників різних спеціальностей. Через кілька років Міжнародна організація праці (МОП) оголосила про ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускниця університету поділилася зі студентами досвідом використання міжнародних стандартів безпеки 19 квітня 2018

Відкрите практичне заняття на кафедрі готельно-ресторанної справи

5 квітня 2018 р. відповідно до плану змістового модулю асистент кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Пушка провела відкрите практичне заняття «Визначення кількості відходів, маси нетто та порцій страв, приготовлених з овочів, плодів і грибів» з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» у групі ГС-2-6. На занятті були присутн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите практичне заняття на кафедрі готельно-ресторанної справи 06 квітня 2018