Н У Х Т

Вітаємо директорку Навчально-наукового інституту харчових технологій із успішним захистом докторської дисертації!

13 травня 2021

Вітаємо директорку Навчально-наукового інституту харчових технологій із успішним захистом докторської дисертації!

12 травня 2021 року на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 у режимі онлайн відбувся захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування електрофізичних способів оброблення молочної сироватки та їх використання в технологіях молочних продуктів» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук директоркою Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, доценткою кафедри технології молока і молочних продуктів Оксаною Кочубей-Литвиненко. Науковий консультант – професор, д.т.н. Анатолій Українець.

У дисертації розроблені науково-практичні основи і реалізовані концептуальні підходи до ресурсоефективного перероблення сироватки молочної на молокопереробних підприємствах різної потужності зі впровадженням електрогідравлічного та електроіскрового способів.

Позитивні відгуки на роботу дали офіційні опоненти: докторка технічних наук, професорка, завідувачка кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси Одеської національної академії харчових технологій Наталія Ткаченко; докторка технічних наук, професорка кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету Вікторія Гніцевич; доктор біологічних наук, професор кафедри харчової біотехнології Тернопільського національного технічного університету імені І. Пулюя Володимир Юкало.

Підтримати колегу приєдналися до відеоконференції викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ і співробітники Проблемної науково-дослідної лабораторії. 

Наукова доповідь Оксани Кочубей-Литвиненко та впевнені відповіді на питання членів спецради, зауваження та побажання офіційних опонентів обумовили одностайне голосування всіх членів спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 за присудження Оксані Кочубей-Литвиненко ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.04 «Технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів».

Кафедра технології молока і молочних продуктів, Навчально-науковий інститут харчових технологій і увесь колектив НУХТ вітають колегу, Оксану Кочубей-Литвиненко із успішним захистом докторської дисертації та бажають успіхів і подальших наукових звершень! 

Опублікований: 13-05-2021
Читайте також:
Викладачі кафедри фінансів долучилися до роботи Національного Форуму розвитку МСБ 2018

Викладачі кафедри фінансів Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Лада Шірінян та Наталія Климаш стали учасниками другого щорічного Національного Форуму розвитку МСБ 2018, організованого Торгово-промисловою палатою України спільно з проектом FORBIZ|EU4Business. Цей захід зібрав під одним дахом близько 500 представників малих і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри фінансів долучилися до роботи Національного Форуму розвитку МСБ 2018 02 липня 2018

Роль транспортної послуги у туристичному пакеті опанували третьокурсники кафедри туристичного та готельного бізнесу

Суттєвою частиною туристичної діяльності є транспортні перевезення. Про один із найпопулярніших видів транспорту для перевезення туристів на відкритому лекційному занятті «Організація транспортних подорожей з використанням залізничного транспорту» з дисципліни «Організація туризму (Організація транспортних послуг)» говорили здобувачі 3 курсу спеціа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Роль транспортної послуги у туристичному пакеті опанували третьокурсники кафедри туристичного та готельного бізнесу 13 жовтня 2020

Наші вчені запрошуються до участі у вебінарах щодо використання платформи Research4Life

З 11 травня до 20 липня 2022 року відбудуться шість безкоштовних вебінарів, під час яких науковці зможуть дізнатися про використання платформи Research4Life. Обговорюватимуться питання відкритої науки, грантового фінансування досліджень, процесу публікації результатів досліджень, пошуку та використання наукової літератури за допомогою платформи тощ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші вчені запрошуються до участі у вебінарах щодо використання платформи Research4Life 09 травня 2022

Секрети створення сонцезахисної косметики розкрила студентам провідна технологиня із виробництва косметики

Про сучасні уявлення і тренди у створенні сонцезахисних косметичних засобів дізналися здобувачі освіти кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів від провідної технологині з виробництва косметики, випускниці кафедри Юлії Гагаріної. На лекції були присутні здобувачі бакалаврського та магістерського ступеню...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети створення сонцезахисної косметики розкрила студентам провідна технологиня із виробництва косметики 26 травня 2021