Н У Х Т

Секретні поради з підготовки студентів до отримання міжнародних мовних сертифікатів отримали викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

23 вересня 2019

Секретні поради з підготовки студентів до отримання міжнародних мовних сертифікатів отримали викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

20 вересня викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко та Олена Варфоломеєва стали учасниками науково-методичного семінару-тренінгу для вчителів і викладачів англійської мови «Дієві методи та практичні поради для якісної підготовки до PTE», який був організований та проведений International Language Assessment Centre (ILAC - ексклюзивний дистриб’ютор міжнародних іспитів PTE (Pearson Tests of English) в Україні) і DINTERNAL Education (міжнародний освітньо-методичний центр в м. Києві). Наразі міжнародний екзаменаційний центр ILAC надає можливість підтвердити рівень володіння англійською мовою, представляючи мовні іспити PTE (Pearson Test of English) та LCCI (London Chamber of Commerce and Industry) та отримати міжнародні сертифікати з англійської мови, які визнають Міністерство освіти та науки України, навчальні заклади та роботодавці у всьому світі.

Впродовж заходу методисти DINTERNAL Education ознайомили учасників з умовами міжнародної сертифікації в Україні, сучасними трендами в сфері міжнародних іспитів та основними перевагами іспитів PТЕ. На серії тренінгів, що розкривають найактуальніші теми підготовки до міжнародного мовного іспиту Pearson Test of English, викладачі дізналися секретні поради та техніки, як підготувати кандидатів до складання іспитів РТЕ та опанували практичні ідеї (вправи та завдання), що допоможуть кандидатам скласти іспит на відмінно.

Такий захід надав можливість викладачам збагатити свій педагогічний досвід та отримати нові актуальні професійні знання й навички з підготовки студентів до отримання міжнародних мовних сертифікатів.

Опублікований: 23-09-2019
Читайте також:
Цікава тема на відкритій лекції викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Відбулася відкрита лекція старшої викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлії Звягінцевої-Семенець з дисципліни «Технології харчових концентратів», яку вона прочитала для здобувачів 3 курсу освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». На відкритій лекції були присутні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікава тема на відкритій лекції викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 01 грудня 2022

Світла пам’ять професорці Вірі Іванівні Дробот...

(04.09.1934 р. — 09.11.2025 р.) З глибоким сумом наукова та освітянська спільнота Національного університету харчових технологій сповіщає про непоправну втрату – 9 листопада 2025 року, на 92-му році життя, пішла з життя професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів ВІРА ІВАНІВНА ДРОБОТ – видатна вчена у галузі хлібопекарськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Світла пам’ять професорці Вірі Іванівні Дробот... 10 листопада 2025

Критерії особистої інформаційної безпеки дослідили наші студенти

У Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету відбулося відкрите заняття «Інформаційна безпека особистості» з дисципліни «Технології захисту інформації». Заняття проводилося в форматі круглого столу, під час якого студенти обговорили ризики та загрози, які існують в мережі Інтернет, дослідили надійність паролів, перевірили свій ци...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Критерії особистої інформаційної безпеки дослідили наші студенти 11 лютого 2020

Визнання науково-педагогічних досягнень завідувача кафедри харчової хімії

Для кожного освітянина й науковця важливим моментом кар’єри є визнання здобутків. Уже третій рік поспіль молоду, але прогресивну кафедру харчової хімії очолює доктор хімічних наук Світлана Бондаренко. Професор не тільки зберегла кращі науково-педагогічні традиції всіх хімічних кафедр НУХТ, але й зуміла надати новий імпульс розвитку досліджень, згур...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визнання науково-педагогічних досягнень завідувача кафедри харчової хімії 01 листопада 2019