Н У Х Т

Секретні поради з підготовки студентів до отримання міжнародних мовних сертифікатів отримали викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

23 вересня 2019

Секретні поради з підготовки студентів до отримання міжнародних мовних сертифікатів отримали викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

20 вересня викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко та Олена Варфоломеєва стали учасниками науково-методичного семінару-тренінгу для вчителів і викладачів англійської мови «Дієві методи та практичні поради для якісної підготовки до PTE», який був організований та проведений International Language Assessment Centre (ILAC - ексклюзивний дистриб’ютор міжнародних іспитів PTE (Pearson Tests of English) в Україні) і DINTERNAL Education (міжнародний освітньо-методичний центр в м. Києві). Наразі міжнародний екзаменаційний центр ILAC надає можливість підтвердити рівень володіння англійською мовою, представляючи мовні іспити PTE (Pearson Test of English) та LCCI (London Chamber of Commerce and Industry) та отримати міжнародні сертифікати з англійської мови, які визнають Міністерство освіти та науки України, навчальні заклади та роботодавці у всьому світі.

Впродовж заходу методисти DINTERNAL Education ознайомили учасників з умовами міжнародної сертифікації в Україні, сучасними трендами в сфері міжнародних іспитів та основними перевагами іспитів PТЕ. На серії тренінгів, що розкривають найактуальніші теми підготовки до міжнародного мовного іспиту Pearson Test of English, викладачі дізналися секретні поради та техніки, як підготувати кандидатів до складання іспитів РТЕ та опанували практичні ідеї (вправи та завдання), що допоможуть кандидатам скласти іспит на відмінно.

Такий захід надав можливість викладачам збагатити свій педагогічний досвід та отримати нові актуальні професійні знання й навички з підготовки студентів до отримання міжнародних мовних сертифікатів.

Опублікований: 23-09-2019
Читайте також:
Представляємо новинки бібліографічної продукції

Фахівцями Науково-технічної бібліотеки підготовлені бібліографічні покажчики з актуальних питань харчової промисловості, біотехнології та мікробіології. Видання містять різнопланову структуровану інформацію, яка може стати основою для подальших досліджень, забезпечують інформаційну підтримку освітньої та науково-дослідницької діяльності. Бібліограф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представляємо новинки бібліографічної продукції 26 серпня 2021

Бакалаври-третьокурсники освітньої програми «Технології харчування» побували у Кулінарному Центрі МХП

Доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Силка разом зі здобувачами-бакалаврами третього курсу освітньої програми «Технології харчування» у рамках вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» відвідали Кулінарний Центр МХП. Технології та обладнання Кулінарного центру дозволяють випускати продукт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-третьокурсники освітньої програми «Технології харчування» побували у Кулінарному Центрі МХП 06 грудня 2023

Відкриті лекції на кафедрі фінансів

Днями відбулися заплановані відкриті лекції викладачів кафедри фінансів для здобувачів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», бакалаврських і магістерських освітніх програм «Фінанси, банківська справа та страхування». Першу відкриту лекцію прочитала доцентка Інна Дем’яненко з навчальної дисципліни «Фінансови...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриті лекції на кафедрі фінансів 19 листопада 2024

Атестація аспірантів, підсумки захистів бакалаврів і звіти викладачів – підсумкове засідання кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів

Відбулося чергове засідання кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів у режимі online. Цього разу одним із головних було питання підведення підсумків роботи аспірантів та їх атестація і проведення наукового семінару. Із ґрунтовними доповідями виступили Людмила Бурченко, Оксана Онофрійчук, Галина Андронович, Марія Грицевіч та Інн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестація аспірантів, підсумки захистів бакалаврів і звіти викладачів – підсумкове засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 24 червня 2020