Здобувачі вищої освіти 3 курсу кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства з лектором, доцентом Романом Мукоїдом відвідали молоді прогресивні підприємства «Школа пивоварів «АВС» та «Friday Brewery».
Важливим аспектом при опануванні технічної спеціальності є проведення занять безпосередньо на виробництвах. Наші студенти використовують цю можливість при кожній нагоді. Після ґрунтовного ознайомлення з пивоварнею, здобувачі з викладачем змогли продегустувати виготовлене пиво.
Разом із тим вдалося потрапити на сидроварню, де випускник кафедри продемонстрував нову для студентів технологію виготовлення сидру «Brewery Green Appl»e, «Sweet Pear Perry», «Plum White Honey», «Brewery Cannabis».
Виїзне заняття стало прекрасною можливістю переконатися, що обрана спеціальність має широкі можливості не тільки кар’єрного, але й творчого розвитку.