Н У Х Т

Про управління ризиками у ланцюжку постачання на вебінарі від «FoodSafety Magazine»

02 лютого 2023

Про управління ризиками у ланцюжку постачання на вебінарі від «FoodSafety Magazine»

2 лютого 2023 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Дейниченко, Володимир Захаров, Ірина Корецька та Олег Кузьмін відвідали вебінар «Управління ризиками та збоями у вашому ланцюжку постачання», організований редколегією наукового видання «FoodSafety Magazine».

Головним спікером заходу виступив доктор філософії, доцент Мічиганського державного університету, директор та провідний інструктор Академії запобігання шахрайству з харчовими продуктами Джон Спінк.

Наші викладачі дізналися, що ланцюги поставок харчових продуктів стали більш обмеженими та напруженими, адже сьогодні важко знайти безпечний продукт, а часом і просто будь-який, а гарантія постачання, на жаль, не є сталим фактором. Ключем до успіху у вирішенні цих проблем є повідомлення про загрози безпечності харчових продуктів, пояснені з точки зору управління ризиками ланцюга постачання (SCRM) і порушення ланцюга постачання. Спікер пояснив, що завдяки чіткішій комунікації можна застосовувати більше ресурсів для підтримки сталості логістичних систем і зміцнити ланцюг постачання підприємства.

Також учасники вебінару мали змогу обговорити й інші питання: які поточні проблеми в ланцюжку постачання викликають проблеми у харчових компаній і як галузь справляється з ними; що ми можемо очікувати від ланцюжка поставок у майбутньому, виходячи зі сценаріїв управління ризиками; як промисловість може спланувати майбутні збої в ланцюжку поставок і зреагувати на них; які конкретні дії мають вжити компанії, щоб керувати ризиками для своїх ланцюгів постачання на рівні підприємства.

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вдячні організаторам за чудовий захід і сподіваються долучитися до інших проєктів «FoodSafety Magazine».

Опублікований: 02-02-2023
Читайте також:
Наукові пошуки здобувачів кафедри економіки праці та менеджменту

16 квітня 2021 року на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулося засідання секцій «Сучасні методи управління підприємством», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» та «Управління персоналом та економіка праці» 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, у яких узяли участь здобувачі вищої освіти спеціа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові пошуки здобувачів кафедри економіки праці та менеджменту 19 квітня 2021

Гарант освітньої програми «Технології харчування» презентував її першокурсникам

13 вересня 2023 року відбулася зустріч гаранта освітньо-професійної програми «Технології харчування» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», професора Олега Кузьміна і доценток кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмили Мамченко та Ірини Силки зі здобувачами першого курсу. Презента...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гарант освітньої програми «Технології харчування» презентував її першокурсникам 15 вересня 2023

Разом до впевненого майбутнього

27 листопада 2024 року на базі кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка та кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту та кібербезпеки відбулася вже традиційна, XІ Міжнародна науково-технічна internet-конференція «Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем керув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Разом до впевненого майбутнього 28 листопада 2024

Вступники до магістратури отримали рекомендації до зарахування на бюджет

За результатами конкурсного відбору оприлюднено рейтингові списки вступників, рекомендованих для зарахування до магістратури на бюджетну форму навчання. У електронних кабінетах вступників, які отримали рекомендацію на бюджетне місце, навпроти однієї із заяв статус змінився з «Допущено» на «Рекомендовано до зарахування (навчання за державним (регіо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до магістратури отримали рекомендації до зарахування на бюджет 25 серпня 2023