Н У Х Т

Про управління ризиками у ланцюжку постачання на вебінарі від «FoodSafety Magazine»

02 лютого 2023

Про управління ризиками у ланцюжку постачання на вебінарі від «FoodSafety Magazine»

2 лютого 2023 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Дейниченко, Володимир Захаров, Ірина Корецька та Олег Кузьмін відвідали вебінар «Управління ризиками та збоями у вашому ланцюжку постачання», організований редколегією наукового видання «FoodSafety Magazine».

Головним спікером заходу виступив доктор філософії, доцент Мічиганського державного університету, директор та провідний інструктор Академії запобігання шахрайству з харчовими продуктами Джон Спінк.

Наші викладачі дізналися, що ланцюги поставок харчових продуктів стали більш обмеженими та напруженими, адже сьогодні важко знайти безпечний продукт, а часом і просто будь-який, а гарантія постачання, на жаль, не є сталим фактором. Ключем до успіху у вирішенні цих проблем є повідомлення про загрози безпечності харчових продуктів, пояснені з точки зору управління ризиками ланцюга постачання (SCRM) і порушення ланцюга постачання. Спікер пояснив, що завдяки чіткішій комунікації можна застосовувати більше ресурсів для підтримки сталості логістичних систем і зміцнити ланцюг постачання підприємства.

Також учасники вебінару мали змогу обговорити й інші питання: які поточні проблеми в ланцюжку постачання викликають проблеми у харчових компаній і як галузь справляється з ними; що ми можемо очікувати від ланцюжка поставок у майбутньому, виходячи зі сценаріїв управління ризиками; як промисловість може спланувати майбутні збої в ланцюжку поставок і зреагувати на них; які конкретні дії мають вжити компанії, щоб керувати ризиками для своїх ланцюгів постачання на рівні підприємства.

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вдячні організаторам за чудовий захід і сподіваються долучитися до інших проєктів «FoodSafety Magazine».

Опублікований: 02-02-2023
Читайте також:
Четвертокурсники-біотехнологи повернулися до роботи у мікробіологічній лабораторії

На другий тиждень навчання біотехнологи 4 курсу повернулися до роботи в мікробіологічній лабораторії, де після затяжного періоду дистанційного навчання, змогли знову поринути у світ мікробіології. На занятті з дисципліни «Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з основами НАССР» вони згадали загальні правила поводження в лабораторії, приготу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники-біотехнологи повернулися до роботи у мікробіологічній лабораторії 20 вересня 2022

Ключові аспекти стрес-менеджменту на озброєння магістрантам

Черговий тренінг для магістрантів-біотехнологів у рамках вивчення дисципліни «Сучасні фармацевтичні технології», організований фахівцями корпорації «Артеріум», відбувся за темою стрес-менеджменту. Магістранти мали змогу розібратися у ключових моментах, які лежать в основі стресу, а також ознайомитися з прийомами його усунення. Стрес – невід'ємна ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ключові аспекти стрес-менеджменту на озброєння магістрантам 06 травня 2021

Про комп'ютерну візуалізацію для контролю якості харчових продуктів у лекції партнерів університету з Осієкського університету (Хорватія)

Партнери університету з Осієкського університету (Хорватія) – професори Ясміна Лукінак і Марко Юкіч продовжили цикл лекцій у рамках ІХ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції «Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентноздатності». Тема чергової лекції – «Комп'ютер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про комп'ютерну візуалізацію для контролю якості харчових продуктів у лекції партнерів університету з Осієкського університету (Хорватія) 14 грудня 2020

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите лекційне заняття з дисципліни «Кейтеринг»

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите лекційне заняття з дисципліни «Кейтеринг», яке провела старший викладач Лариса Литвинець для магістрів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» спеціалізації «Готельна і ресторанна справа». Згідно з робочою програмою навчальної дисципліни, тема лекційного заняття «Повносервісне кейтер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите лекційне заняття з дисципліни «Кейтеринг» 17 квітня 2018