Н У Х Т

Вітаємо студентів НУХТ – переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»!

21 квітня 2020

Вітаємо студентів НУХТ – переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»!

Як уже повідомлялося раніше, у цьому році, у зв’язку із загостренням епідеміологічної ситуації і оголошенням карантину з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, підсумкова науково-практична конференція (ІІ етап ІІ туру) Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» не проводилася. Переможці конкурсу визначені на підставі результатів І етапу ІІ туру.

Дуже приємно, що наші студенти активно взяли участь у цьому інтелектуальному змаганні і традиційно вибороли низку призових місць.

Дипломами І ступеню нагороджені:
-  Надія Решітник (науковий керівник – професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова);
-  Богдан Кохан (науковий керівник – завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний);

Дипломами ІІ ступеню нагороджені:
-  Артур Михалевич (науковий керівник – завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук);
-  Діана Бабко і Аліса Олійник (науковий керівник – професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько);
-  Єлизавета Богатирьова (науковий керівник – професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторія Дорохович);
-  Марія Поцелуйко (науковий керівник – професор кафедри технології консервування Віталій Шутюк);
-  Людмила Якименко (науковий керівник – професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Валентина Кошова); 

Дипломом ІІІ ступеню нагороджена:
-  Олександра Ярмоленко (науковий керівник – доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Ірина Радзієвська).

Вітаємо наших талановитих молодих науковців і їх наукових керівників! Бажаємо наснаги і подальших високих злетів у царині науки!

Опублікований: 21-04-2020
Читайте також:
Можливості міжнародної співпраці та спільних наукових проектів із німецькими вишами вивчають наші викладачі

14 жовтня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції: професор Олег Кузьмін, доцентки Людмила Дейниченко, Ірина Корецька та старший викладач Володимир Захаров відвідали віртуальний ярмарок університетів Німеччини «Research in Germany». Захід був організований за підтримки Федерального міністерства освіти та наукових...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливості міжнародної співпраці та спільних наукових проектів із німецькими вишами вивчають наші викладачі 18 жовтня 2021

У добру путь, бакалаври-2020!

2019-2020 навчальний рік добіг свого кінця. Він був дуже складним і, в першу чергу, для здобувачів четвертих курсів. Адже їм, на відміну від усіх інших, довелося не лише дистанційно завершувати навчання, але й дистанційно проходити переддипломну практику, дипломне проєктування і захищати свої кваліфікаційні бакалаврські роботи також дистанційно. С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У добру путь, бакалаври-2020! 08 липня 2020

Зустрічаємо гостей ІІ туру Всеукраїнської олімпіади з біотехнології

З 10 квітня у нашому університеті розпочинається хоч вже і традиційна, але від того не менш відповідальна для кафедри біотехнології і мікробіології подія – ІІ тур Всеукраїнської олімпіади з біотехнології. Цього року олімпіада має особливий статус, оскільки її проведення присвячене знаменній події – 135-річчю заснування Національного університету ха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустрічаємо гостей ІІ туру Всеукраїнської олімпіади з біотехнології 10 квітня 2019

Біотехнології – твій шлях до успіху!

Цього тижня в нашому університеті гаряче. Безліч найрізноманітніших заходів, що відбуваються безперервно, а іноді й по кілька одночасно. Один із них – тижневі біотехнологічні студії факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК). Це – надзвичайно цікавий і насичений важливою інформацією, практичними воркшопами, приємними сюрпризами й пода...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнології – твій шлях до успіху! 26 жовтня 2023