Н У Х Т

Вітаємо студентів НУХТ – переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»!

21 квітня 2020

Вітаємо студентів НУХТ – переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»!

Як уже повідомлялося раніше, у цьому році, у зв’язку із загостренням епідеміологічної ситуації і оголошенням карантину з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, підсумкова науково-практична конференція (ІІ етап ІІ туру) Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» не проводилася. Переможці конкурсу визначені на підставі результатів І етапу ІІ туру.

Дуже приємно, що наші студенти активно взяли участь у цьому інтелектуальному змаганні і традиційно вибороли низку призових місць.

Дипломами І ступеню нагороджені:
-  Надія Решітник (науковий керівник – професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова);
-  Богдан Кохан (науковий керівник – завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний);

Дипломами ІІ ступеню нагороджені:
-  Артур Михалевич (науковий керівник – завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук);
-  Діана Бабко і Аліса Олійник (науковий керівник – професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько);
-  Єлизавета Богатирьова (науковий керівник – професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторія Дорохович);
-  Марія Поцелуйко (науковий керівник – професор кафедри технології консервування Віталій Шутюк);
-  Людмила Якименко (науковий керівник – професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Валентина Кошова); 

Дипломом ІІІ ступеню нагороджена:
-  Олександра Ярмоленко (науковий керівник – доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Ірина Радзієвська).

Вітаємо наших талановитих молодих науковців і їх наукових керівників! Бажаємо наснаги і подальших високих злетів у царині науки!

Опублікований: 21-04-2020
Читайте також:
Асистент кафедри технології цукру та підготовки води успішно захистила кандидатську дисертацію

Асистент кафедри технології цукру та підготовки води Ганна Пастух успішно захистила кандидатську дисертацію «Розроблення технології пектину з вторинної картопляної сировини», виконану під керівництвом доктора технічних наук, професора Олени Грабовської. Захист відбувся в спеціалізованій вченій раді 026.58.04 «Технологія цукристих речовин та продукт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Асистент кафедри технології цукру та підготовки води успішно захистила кандидатську дисертацію 27 квітня 2018

Німецький експерт прочитав лекцію для викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася лекція за участю експерта з Німеччини, доктора природничих наук Martin Ehret. Темою цієї лекції була обрана проблема утворення гліцидилових ефірів та 3-монохлорпропандіолу у харчових продуктах. Більшу увагу експерт приділив питанню вмісту цих сполук у кондитерських виробах із в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Німецький експерт прочитав лекцію для викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 31 травня 2021

Міністр освіти і науки України високо оцінила організацію в університеті проведення ЗНО до магістратури з іноземної мови

11 липня 2018 року міністр освіти і науки України Лілія Гриневич відвідала пункт тестування, де вступники в магістратуру складали єдиний вступний іспит з іноземної мови за технологією ЗНО, розташований в нашому університеті. Наш колектив дуже відповідально поставився до організації роботи пункту тестування. З метою забезпечення максимальної прозор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міністр освіти і науки України високо оцінила організацію в університеті проведення ЗНО до магістратури з іноземної мови 11 липня 2018

Артистизм й істинно народні таланти на Святі вареника

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету в рамках декади харчових технологій відбулося свято вареника. Участь у заході брали групи кулінарного напряму. Студенти плідно працювали, вивчали історію та рецептуру, змагалися у швидкості ліплення вареників. Вони показали не лише свої кулінарні здібності, а й продем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Артистизм й істинно народні таланти на Святі вареника 31 жовтня 2019