Н У Х Т

Вітаємо студентів НУХТ – переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»!

21 april 2020

Вітаємо студентів НУХТ – переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»!

Як уже повідомлялося раніше, у цьому році, у зв’язку із загостренням епідеміологічної ситуації і оголошенням карантину з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, підсумкова науково-практична конференція (ІІ етап ІІ туру) Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» не проводилася. Переможці конкурсу визначені на підставі результатів І етапу ІІ туру.

Дуже приємно, що наші студенти активно взяли участь у цьому інтелектуальному змаганні і традиційно вибороли низку призових місць.

Дипломами І ступеню нагороджені:
-  Надія Решітник (науковий керівник – професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова);
-  Богдан Кохан (науковий керівник – завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний);

Дипломами ІІ ступеню нагороджені:
-  Артур Михалевич (науковий керівник – завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук);
-  Діана Бабко і Аліса Олійник (науковий керівник – професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько);
-  Єлизавета Богатирьова (науковий керівник – професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторія Дорохович);
-  Марія Поцелуйко (науковий керівник – професор кафедри технології консервування Віталій Шутюк);
-  Людмила Якименко (науковий керівник – професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Валентина Кошова); 

Дипломом ІІІ ступеню нагороджена:
-  Олександра Ярмоленко (науковий керівник – доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Ірина Радзієвська).

Вітаємо наших талановитих молодих науковців і їх наукових керівників! Бажаємо наснаги і подальших високих злетів у царині науки!

Published on: 21-04-2020
Read also:
Вчена рада університету востаннє зібралася у 2023 році

21 грудня у залі засідань відбулося останнє у 2023 році році планове засідання вченої ради університету. На початку привітали колег – завідувачку кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександру Нєміріч, першого проректора Володимира Ярового і завідувача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Мик...

READ YOURSELF

Вчена рада університету востаннє зібралася у 2023 році 21 december 2023

Відповідно до міжнародних стандартів органічного виробництва виконали дослідження магістранти

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». Підготовка фахівців за цією програмою має важливе значення для популяризації в Україні органічного виробництва, яке спрямоване на виробництво якісної ...

READ YOURSELF

Відповідно до міжнародних стандартів органічного виробництва виконали дослідження магістранти 17 december 2024

Особливості бухгалтерського обліку в Канаді на гостьовій лекції для наших здобувачів

3 червня на кафедрі обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління відбулася зустріч викладачів і здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» з аналітиком із управління грошовими засобами AGS Automotive Systems (Торонто, Канада) Мариною Морозов. Фахівчиня розповідала про особливості роботи бухгалтера в Канаді, окресл...

READ YOURSELF

Особливості бухгалтерського обліку в Канаді на гостьовій лекції для наших здобувачів 06 june 2022

Мистецтво біотехнології: перші кроки до майбутньої професії

Осінь – час красивих краєвидів і прохолодних вечорів, але водночас це період розвитку, зростання та заглиблення у захоплюючий навчальний процес. Тож, на лабораторних заняттях з дисципліни «Загальна мікробіологія і вірусологія. Модуль 1. Мікроорганізми як біологічні агенти» робота просто «кипить». Запорукою успіху кожної справи є досконалий розбір ...

READ YOURSELF

Мистецтво біотехнології: перші кроки до майбутньої професії 25 october 2024