Як уже повідомлялося раніше, у цьому році, у зв’язку із загостренням епідеміологічної ситуації і оголошенням карантину з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, підсумкова науково-практична конференція (ІІ етап ІІ туру) Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» не проводилася. Переможці конкурсу визначені на підставі результатів І етапу ІІ туру.
Дуже приємно, що наші студенти активно взяли участь у цьому інтелектуальному змаганні і традиційно вибороли низку призових місць.
Дипломами І ступеню нагороджені:
- Надія Решітник (науковий керівник – професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова);
- Богдан Кохан (науковий керівник – завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний);
Дипломами ІІ ступеню нагороджені:
- Артур Михалевич (науковий керівник – завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук);
- Діана Бабко і Аліса Олійник (науковий керівник – професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько);
- Єлизавета Богатирьова (науковий керівник – професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторія Дорохович);
- Марія Поцелуйко (науковий керівник – професор кафедри технології консервування Віталій Шутюк);
- Людмила Якименко (науковий керівник – професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Валентина Кошова);
Дипломом ІІІ ступеню нагороджена:
- Олександра Ярмоленко (науковий керівник – доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Ірина Радзієвська).
Вітаємо наших талановитих молодих науковців і їх наукових керівників! Бажаємо наснаги і подальших високих злетів у царині науки!