Н У Х Т

Зустріч у жовтні: відбувся День відкритих дверей університету

07 october 2023

Зустріч у жовтні: відбувся День відкритих дверей університету

Сьогодні викладацько-студентська спільнота НУХТ зустрічала гостей, які завітали на День відкритих дверей університету аби ближче познайомитися з нашим закладом освіти й отримати відповіді на питання – як правильно сформувати свою дорожню карту вступу й не помилитися у виборі майбутнього.

Змішаний формат заходу дав можливість усім охочим або особисто завітати до університету, або гостювати в НУХТ у режимі реального часу, доєднавшись дистанційно.

За традицією гостей тепло зустрічали спочатку у центральному холі на виставці навчально-наукових підрозділів, а далі запрошували на екскурсії на випускові кафедри.

У актовій залі університету переглянули відеофільм з докладною інформацією про усі аспекти освітньої, наукової й міжнародної діяльності університету, а далі майбутніх вступників і їх батьків вітали перший проректор Володимир Яровий, відповідальний секретар приймальної комісії Вадим Серпученко й завідувачка підготовчого відділення Валентина Кудіна. Вони розповіли про перспективність навчання в НУХТ, про інноваційні освітні програми, за якими здійснюється підготовка фахівців, на яких завжди сталий попит на ринку праці, про можливості підготовки до успішного складання НМТ на підготовчих курсах університету, а також роз’яснили, де майбутні вступники можуть знайти актуальну інформацію і про діяльність нашого вишу, і про новини університетського життя, і все, що стосується вступу на навчання.

Також привітала гостей університету й подарувала чудову ліричну пісню другокурсниця Навчально-наукового інституту харчових технологій Ольга Орендарчук.

Далі учасники нашого заходу вирушили на випускові кафедри, де на них чекала різноманітна й насичена програма.

У Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С.Гулого запропонували майстер-класи «Застосування лазерів для виготовлення упаковки» й «Pneumo-Music».

На факультеті біотехнології та екологічного контролю широке коло зацікавлених зібрали івенти «Біотехнологія навколо нас» і «Екологія та довкілля». Знаково, що майстер-клас «Біотехнологія навколо нас» проводила учорашня випускниця спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», а нині здобувачка ступеня «Доктор філософії» Ірина Ковшар.

Робота зі сучасними програмно-технічними засобами автоматизації була у фокусі уваги на факультеті автоматизації і комп’ютерних систем.

У екскурсійний тур світом харчових і хімічних технологій вирушили гості Навчально-наукового інституту харчових технологій.

Цікавим вийшло і знайомство з Навчально-науковим інститутом економіки і управління.

А гостювання на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка було ще й туристично-ігровим, кулінарно-пізнавальним і смачним. Його гості грали у квіз від кафедри туристичного і готельного бізнесу, дізнавалися цікаву інформацію про класичну українську страву – вареники, самі їх ліпили у рамках майстер-класу «Автентичний смак української кухні» від старшого викладача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Володимир Польовика й, звісно, частувалися своїми виробами.

Маємо надію, наш профорієнтаційний івент був корисним й дав відповіді на питання, що цікавили наших гостей. Якщо ж хтось не зміг до нього приєднатися чи не встиг отримати відповіді на свої питання – наші підрозділи завжди на зв’язку, а у планах –  ще не одна зустріч. Слідкуйте за нашими анонсами. 

Published on: 07-10-2023
Read also:
У постійному фокусі кафедри готельно-ресторанної справи – академічна доброчесність всіх учасників освітнього процесу

За ініціативи в.о. завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран відбувся семінар «Академічна етика. Регламент перевірки на академічний плагіат кваліфікаційних робіт». Аудиторія в онлайні – здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форм навчання, які приступили до виконання кваліфікаційної роботи. На се...

READ YOURSELF

У постійному фокусі кафедри готельно-ресторанної справи – академічна доброчесність всіх учасників освітнього процесу 27 october 2021

Наш новий партнер – Асоціація Рестораторів та Готельєрів м. Дніпра

У квітні 2023 року за ініціативи ректора Олександра Шевченка та головчині ГО «Асоціація Рестораторів та Готельєрів м. Дніпро» Олени Булах укладено Меморандум про співробітництво у галузі науки і освіти, з метою подальшого розвитку науково-дослідної роботи. Сторони також запланували співпрацю у галузі навчально-методичної, науково-практичної та осві...

READ YOURSELF

Наш новий партнер – Асоціація Рестораторів та Готельєрів м. Дніпра 07 april 2023

Науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у конференції у Грузії

Налагодження міжнародної співпраці – запорука ефективного розвитку наукових досліджень та обміну результатами наукових досягнень. Тому науковці нашого університету беруть активну участь у міжнародних конференціях. Нещодавно в Державному університеті Акакія Церителі (м. Кутаїсі, Грузія) відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні ін...

READ YOURSELF

Науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у конференції у Грузії 02 july 2021