Н У Х Т

Ще одна наукова перемога наших здобувачів у царині автоматизованого проєктування та комп'ютерного моделювання

05 july 2022

Ще одна наукова перемога наших здобувачів у царині автоматизованого проєктування та комп'ютерного моделювання

Із метою популяризації та розвитку інженерної освіти в Україні, за ініціативи провідних компаній в області САПР і комп’ютерного моделювання, зокрема ТОВ «Софтіко» (м. Київ), Progresstech Ukraine (м. Київ), AMC Bridge (США, Україна), ТОВ «Інтерсед Україна» (м. Київ), які працюють в галузі розроблення, впровадження та практичного використання систем САПР і комп'ютерного моделювання на підприємствах України та світу, спільно з науково-навчально-виробничим центром «Системи автоматизованого проєктування» Хмельницького національного університету відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт «Системи автоматизованого проєктування та комп'ютерного моделювання в науці та виробництві».

На конкурс були представлені 19 робіт із 12 закладів вищої освіти України. Наші здобувачі освіти Дмитро Товстолужський та Ярослав Година, які займаються науковою роботою під керівництвом доцента кафедри технологічного обладнання і комп’ютерних технологій проєктування Віталія Пономаренка, представили на конкурс роботу «Комп’ютерне моделювання процесу розпилення рідини з метою інтенсифікації роботи карбонізаторів». За темою роботи співавторами були опубліковані 6 тез та отриманий акт впровадження.

Усі рецензенти та члени журі високо оцінили науковий рівень представленої роботи і в результаті вона впевнено зайняла 1 місце в номінації «Системи автоматизованого проєктування (CAD/CAM/CAE)».

Вітаємо переможців та їх наукового керівника, бажаємо нових звершень, творчої наснаги та міцного здоров’я!

Published on: 05-07-2022
Read also:
Переможці конкурсу «Харчові технології-2019» – на ISM 2019!

Наші студенти-переможці конкурсу «Харчові технології-2019» вирушили до Кельну (Німеччина) на Міжнародну виставку кондитерських виробів ISM 2019, де перебуватимуть чотири дні. Програмою поїздки передбачене знайомство з містом, візит до всесвітньо відомого Музею шоколаду і, звичайно ж, відвідування форуму ISM 2019. Першого ж дня студенти відвідали К...

READ YOURSELF

Переможці конкурсу «Харчові технології-2019» – на ISM 2019! 29 january 2019

Рідне, українське слово є, було і буде!

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін провели низку заходів до відзначення Дня української писемності та мови. Свято встановлене Указом № 1241/97 Президента України Леоніда Кучми, у якому зазначено: «Установити в Україні День української писемності та мови, який відзначати щорічно 9 листопада в день вшанування пам’яті Преподобного Нестора-Літопи...

READ YOURSELF

Рідне, українське слово є, було і буде! 10 november 2022

Наукова ідея в реальних умовах

16 листопада кафедра технології оздоровчих продуктів організувала та провела ІХ Міжнародну науково-практичну конференцію «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: якість, безпека, ефективність». Інтерес до тематики конференції постійно зростає, відповідно до того, як на світовому ринку зростають обсяги виробництва та реалізації продуктів озд...

READ YOURSELF

Наукова ідея в реальних умовах 18 november 2022

Викладачі ННІХТ вивчають інновації виробництва олії на Olkom

Триває підвищення кваліфікації викладачів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів на одному з провідних підприємств олійно-жирової галузі – ПрАТ «Київський маргариновий завод» (Olkom). Підприємство є одним із лідерів на українському ринку серед виробників продукції Private Label у соусній групі та вигот...

READ YOURSELF

Викладачі ННІХТ вивчають інновації виробництва олії на Olkom 12 may 2025