Н У Х Т

Ще одна наукова перемога наших здобувачів у царині автоматизованого проєктування та комп'ютерного моделювання

05 липня 2022

Ще одна наукова перемога наших здобувачів у царині автоматизованого проєктування та комп'ютерного моделювання

Із метою популяризації та розвитку інженерної освіти в Україні, за ініціативи провідних компаній в області САПР і комп’ютерного моделювання, зокрема ТОВ «Софтіко» (м. Київ), Progresstech Ukraine (м. Київ), AMC Bridge (США, Україна), ТОВ «Інтерсед Україна» (м. Київ), які працюють в галузі розроблення, впровадження та практичного використання систем САПР і комп'ютерного моделювання на підприємствах України та світу, спільно з науково-навчально-виробничим центром «Системи автоматизованого проєктування» Хмельницького національного університету відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт «Системи автоматизованого проєктування та комп'ютерного моделювання в науці та виробництві».

На конкурс були представлені 19 робіт із 12 закладів вищої освіти України. Наші здобувачі освіти Дмитро Товстолужський та Ярослав Година, які займаються науковою роботою під керівництвом доцента кафедри технологічного обладнання і комп’ютерних технологій проєктування Віталія Пономаренка, представили на конкурс роботу «Комп’ютерне моделювання процесу розпилення рідини з метою інтенсифікації роботи карбонізаторів». За темою роботи співавторами були опубліковані 6 тез та отриманий акт впровадження.

Усі рецензенти та члени журі високо оцінили науковий рівень представленої роботи і в результаті вона впевнено зайняла 1 місце в номінації «Системи автоматизованого проєктування (CAD/CAM/CAE)».

Вітаємо переможців та їх наукового керівника, бажаємо нових звершень, творчої наснаги та міцного здоров’я!

Опублікований: 05-07-2022
Читайте також:
У фокусі – підготовка фахівців системи HACCP

В Інституті післядипломної освіти нашого університету завершився чотирьохтижневий online-курс «Спеціаліст системи ХАССП/HACCP у закладах освіти», який був організований спільно з PROFI CLUB. Курс готувався дуже ретельно і був надзвичайно насиченим. Десять фахівців, що готували і проводили навчання, запропонували слухачам 32 години занять і близько...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У фокусі – підготовка фахівців системи HACCP 11 лютого 2022

Бакалаври ОП «Технології харчування» ознайомилися з ресторанною індустрією 2030 року

Американська National Restaurant Association представила футуристичне дослідження майбутніх тенденцій «Ресторанна індустрія 2030: практична інформація для майбутнього». У звіті досліджуються ключові показники, які формують майбутнє галузі, що визначає найбільш і найменш вірогідні події протягом наступних років. Висновки ґрунтуються на даних багатьо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври ОП «Технології харчування» ознайомилися з ресторанною індустрією 2030 року 01 грудня 2023

Екзотичні смаки на майстер-класі від крафтового виробника

Нещодавно на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбувся надзвичайно цікавий практичний майстер-клас «Сучасні крафтові тенденції в світі аквакультури та гідробіонтів» від фахівців ТОВ «Українська креветка». ТОВ «Українська креветка» – еко-ферма на Київщині, де вирощують у промислових масштабах найбільші у світі креветки Макробрахіум Розе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екзотичні смаки на майстер-класі від крафтового виробника 13 червня 2025

Вітаємо колектив кафедри фінансів з виходом у світ нового підручника!

Вийшов друком підручник «Банківська система» (частина перша) колективу авторів кафедри фінансів під керівництвом та загальною редакцією д.е.н. Лади Шірінян. Підручник складається із двох частин: «Банківська система України та її економічні основи» (ч. 1) й «Основи банківської справи. Банківські послуги та операції» (ч. 2). Автори спробували «очим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо колектив кафедри фінансів з виходом у світ нового підручника! 26 вересня 2019