Н У Х Т

Ще одна наукова перемога наших здобувачів у царині автоматизованого проєктування та комп'ютерного моделювання

05 липня 2022

Ще одна наукова перемога наших здобувачів у царині автоматизованого проєктування та комп'ютерного моделювання

Із метою популяризації та розвитку інженерної освіти в Україні, за ініціативи провідних компаній в області САПР і комп’ютерного моделювання, зокрема ТОВ «Софтіко» (м. Київ), Progresstech Ukraine (м. Київ), AMC Bridge (США, Україна), ТОВ «Інтерсед Україна» (м. Київ), які працюють в галузі розроблення, впровадження та практичного використання систем САПР і комп'ютерного моделювання на підприємствах України та світу, спільно з науково-навчально-виробничим центром «Системи автоматизованого проєктування» Хмельницького національного університету відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт «Системи автоматизованого проєктування та комп'ютерного моделювання в науці та виробництві».

На конкурс були представлені 19 робіт із 12 закладів вищої освіти України. Наші здобувачі освіти Дмитро Товстолужський та Ярослав Година, які займаються науковою роботою під керівництвом доцента кафедри технологічного обладнання і комп’ютерних технологій проєктування Віталія Пономаренка, представили на конкурс роботу «Комп’ютерне моделювання процесу розпилення рідини з метою інтенсифікації роботи карбонізаторів». За темою роботи співавторами були опубліковані 6 тез та отриманий акт впровадження.

Усі рецензенти та члени журі високо оцінили науковий рівень представленої роботи і в результаті вона впевнено зайняла 1 місце в номінації «Системи автоматизованого проєктування (CAD/CAM/CAE)».

Вітаємо переможців та їх наукового керівника, бажаємо нових звершень, творчої наснаги та міцного здоров’я!

Опублікований: 05-07-2022
Читайте також:
Високий фаховий рівень демонструють викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анна Грищенко в режимі конференції ZOOM прочитала відкриту лекцію для здобувачів 2 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій спеціальності 181 «Харчові технології». До лекції приєдналися також завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий фаховий рівень демонструють викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 16 вересня 2020

Науково-технічна бібліотека університету продовжує знайомити з видатними особистостями

10 липня виповнюється 100 років від дня народження Джеймса Олдріджа (1918-2015), англійського письменника, журналіста і громадського діяча, одного з видних майстрів англійського соціального роману. У центрі його уваги – людина з її пошуками свободи і щастя. Протягом усього творчого шляху Джеймс Олдрідж послідовно і мужньо боровся за мир у всьому с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна бібліотека університету продовжує знайомити з видатними особистостями 10 липня 2018

Профорієнтаційна зустріч викладачів кафедри гуманітарних дисциплін зі старшокласниками

8 грудня 2022 року професорка Надія Левицька та доцентка Людмила Приблуда провели профорієнтаційну онлайн-зустріч із учнями випускних класів ЗОШ № 9 м. Києва на тему «Національний університет харчових технологій – провідний заклад харчової промисловості України». Мета заходу – популяризація спеціальностей інститутів і факультетів НУХТ. Професорка ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч викладачів кафедри гуманітарних дисциплін зі старшокласниками 09 грудня 2022

До роботи V Міжнародного Конгресу «Органічна Україна 2021» долучилися викладачі кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів

Викладачі кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів взяли участь у роботі V Міжнародного Конгресу «Органічна Україна 2021», який відбувся 15-17 квітня в онлайн-форматі. Організатором Конгресу виступила ГС «Органічна Україна» під патронатом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України. Конгрес «Орган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До роботи V Міжнародного Конгресу «Органічна Україна 2021» долучилися викладачі кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів 19 квітня 2021