Н У Х Т

Зустріч у жовтні: відбувся День відкритих дверей університету

07 жовтня 2023

Зустріч у жовтні: відбувся День відкритих дверей університету

Сьогодні викладацько-студентська спільнота НУХТ зустрічала гостей, які завітали на День відкритих дверей університету аби ближче познайомитися з нашим закладом освіти й отримати відповіді на питання – як правильно сформувати свою дорожню карту вступу й не помилитися у виборі майбутнього.

Змішаний формат заходу дав можливість усім охочим або особисто завітати до університету, або гостювати в НУХТ у режимі реального часу, доєднавшись дистанційно.

За традицією гостей тепло зустрічали спочатку у центральному холі на виставці навчально-наукових підрозділів, а далі запрошували на екскурсії на випускові кафедри.

У актовій залі університету переглянули відеофільм з докладною інформацією про усі аспекти освітньої, наукової й міжнародної діяльності університету, а далі майбутніх вступників і їх батьків вітали перший проректор Володимир Яровий, відповідальний секретар приймальної комісії Вадим Серпученко й завідувачка підготовчого відділення Валентина Кудіна. Вони розповіли про перспективність навчання в НУХТ, про інноваційні освітні програми, за якими здійснюється підготовка фахівців, на яких завжди сталий попит на ринку праці, про можливості підготовки до успішного складання НМТ на підготовчих курсах університету, а також роз’яснили, де майбутні вступники можуть знайти актуальну інформацію і про діяльність нашого вишу, і про новини університетського життя, і все, що стосується вступу на навчання.

Також привітала гостей університету й подарувала чудову ліричну пісню другокурсниця Навчально-наукового інституту харчових технологій Ольга Орендарчук.

Далі учасники нашого заходу вирушили на випускові кафедри, де на них чекала різноманітна й насичена програма.

У Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С.Гулого запропонували майстер-класи «Застосування лазерів для виготовлення упаковки» й «Pneumo-Music».

На факультеті біотехнології та екологічного контролю широке коло зацікавлених зібрали івенти «Біотехнологія навколо нас» і «Екологія та довкілля». Знаково, що майстер-клас «Біотехнологія навколо нас» проводила учорашня випускниця спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», а нині здобувачка ступеня «Доктор філософії» Ірина Ковшар.

Робота зі сучасними програмно-технічними засобами автоматизації була у фокусі уваги на факультеті автоматизації і комп’ютерних систем.

У екскурсійний тур світом харчових і хімічних технологій вирушили гості Навчально-наукового інституту харчових технологій.

Цікавим вийшло і знайомство з Навчально-науковим інститутом економіки і управління.

А гостювання на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка було ще й туристично-ігровим, кулінарно-пізнавальним і смачним. Його гості грали у квіз від кафедри туристичного і готельного бізнесу, дізнавалися цікаву інформацію про класичну українську страву – вареники, самі їх ліпили у рамках майстер-класу «Автентичний смак української кухні» від старшого викладача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Володимир Польовика й, звісно, частувалися своїми виробами.

Маємо надію, наш профорієнтаційний івент був корисним й дав відповіді на питання, що цікавили наших гостей. Якщо ж хтось не зміг до нього приєднатися чи не встиг отримати відповіді на свої питання – наші підрозділи завжди на зв’язку, а у планах –  ще не одна зустріч. Слідкуйте за нашими анонсами. 

Опублікований: 07-10-2023
Читайте також:
Викладачі й випускники кафедри управління персоналом та економіки праці зустрілися на професійному івенті

Викладачі й випускники кафедри управління персоналом та економіки праці зустрілися на професійному івенті – проекті «BICYCLE» від компанії HeadHunter Україна, провідного провайдера комплексних HR-рішень. Цього разу зустріч була організована за підтримки Deloitte Ukraine, а ключовими темами обговорень для ейчарів стали кращі практики роботодавців у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі й випускники кафедри управління персоналом та економіки праці зустрілися на професійному івенті 10 травня 2018

Мікробіологія в житті фахівця з харчових технологій

Для технолога харчового виробництва знання мікробіології є невід'ємною частиною професії. Адже мікроорганізми використовуються для виробництва багатьох продуктів харчування – йогуртів, сирів, вина, пива, квашеної капусти тощо. Розуміння процесів бродіння та інших мікробіологічних перетворень дозволяє технологам-харчовикам створювати смачні, безпечн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробіологія в житті фахівця з харчових технологій 18 квітня 2024

Нагальні питання сьогодення у туристичній сфері обговорили фахівці кафедри туристичного та готельного бізнесу

У Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана відбувся туристичний форум «Розвиток туризму: де та з ким?», де були визначені нагальні питання сьогодення: локації та інфраструктура для внутрішнього туризму, кадрові вимоги успішного туристичного проекту/бізнесу. Спікерами заходу були представники успішних проектів, прові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагальні питання сьогодення у туристичній сфері обговорили фахівці кафедри туристичного та готельного бізнесу 11 березня 2019

Перші успіхи студентів і викладачів НУХТ на платформі онлайн-освіти Coursera

Минув рівно місяць від початку навчання студентів і викладачів НУХТ на Coursera – платформі масової онлайн-освіти. Завдяки наданому нашому університетові доступу до Coursera у зв'язку з загрозою covid-19 та карантином, у студентів і викладачів з'явилася можливість безкоштовно навчатися за програмами провідних університетів світу. Маємо перші резуль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші успіхи студентів і викладачів НУХТ на платформі онлайн-освіти Coursera 21 квітня 2020