Н У Х Т

Хінкально-шоколадний День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

04 листопада 2019

Хінкально-шоколадний День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Гостинно зустрічали на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу школярів, майбутніх вступників.

У лабораторії-ресторані відповідальні за профорієнтаційну роботу факультету Віра Зуйко і кафедри готельно-ресторанної справи Олена Блощинська презентували найгостинніші спеціальності «Готельно-ресторанна справа», «Туризм» і «Харчові технології» для ресторанних підприємств.

Насичена програма чекала гостей заходу, яка розпочиналася з майстер-класу професійного шоколатьє «Львівської майстерні шоколаду» від кафедри готельно-ресторанної справи. Школярі дізналися тонкощі технології ексклюзивних hand-made шоколадних цукерок. Кожний виготовив своїми руками вироби з найякіснішої натуральної сировини і декорував на власний смак, що особливо сподобалося наймолодшим гостям.

Після шоколадного майстер-класу на гостей чекав хінкальний від студентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, модератором якого був кухар ресторану автентичної кухні «Тбілісо» Андрій Дериш. Не лише всі секрети технології грузинських хінкалі дізналися майбутні вступники, а й вперше у житті приготували кулінарні вироби. Виявляється, справжні грузинські хінкалі мають визначену кількість складочок, і в кожної з них є своє значення. Звісно, обидва майстер-класи завершилися дегустацією власноруч приготованих кулінарних шедеврів.

У теплій сімейній атмосфері завершився День гостинності врученням сертифікатів учасникам. Тільки найкращі відгуки почули організатори щодо насиченості програми заходу інформацією, яскравими емоціями і гастрономічними враженнями. На факультеті сподіваються побачити відвідувачів осіннього Дня гостинності ще не на одному профорієнтаційному заході 2019-2020 навчального року і під час літньої вступної компанії.

Опублікований: 04-11-2019
Читайте також:
У обговоренні співпраці закладів вищої освіти з ринком та їх інтеграції в ринкові програми взяли участь наші викладачі

На базі арт-простору НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського» «Білка» відбулася Конференція «ЗВО: Співпраця в епоху 4.0», присвячена питанням співпраці закладів вищої освіти з ринком та між собою, інтеграції в ринкові програми, що пропонують бізнес-асоціації та адаптації закладів вищої освіти до ринкових змін. Участь у заході взяв доцент кафедри автоматиза...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У обговоренні співпраці закладів вищої освіти з ринком та їх інтеграції в ринкові програми взяли участь наші викладачі 20 січня 2020

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки працює на майбутнє!

У рамках дружньої співпраці, за підтримки директора Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Сергія Блаженка на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки проведено черговий профорієнтаціний семінар. Гості кафедри – потенційні вступники на скорочений термін навчання за освітньо-професійною програмою «Прикладна механ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки працює на майбутнє! 01 травня 2023

Вічна пам'ять колезі...

З глибоким сумом і скорботою сповіщаємо, що 30 серпня 2025 року, на 93-му році, обірвалося життя професора кафедри технології цукру і підготовки води Леоніда Павловича Реви. Пішла з життя щира, порядна і добра людина, великий педагог і науковець. У цей болісний час приносимо свої співчуття родині Леоніда Павловича. Леонід Павлович Рева зробив зна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вічна пам'ять колезі... 30 серпня 2025

Наукові досягнення під керівництвом професора кафедри харчової хімії

На кафедрі харчової хімії завжди приділялась особлива увага науковій роботі молодих вчених. Незважаючи на воєнний час, наші викладачі не припиняють свої дослідження та очолюють наукові пошуки здобувачів різних ступенів освіти. Ще зовсім недавно, навесні 2023 року, відбувся надзвичайно змістовний науковий семінар кафедри, де обговорювали дисертацій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові досягнення під керівництвом професора кафедри харчової хімії 06 лютого 2024