Н У Х Т

Хінкально-шоколадний День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

04 листопада 2019

Хінкально-шоколадний День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Гостинно зустрічали на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу школярів, майбутніх вступників.

У лабораторії-ресторані відповідальні за профорієнтаційну роботу факультету Віра Зуйко і кафедри готельно-ресторанної справи Олена Блощинська презентували найгостинніші спеціальності «Готельно-ресторанна справа», «Туризм» і «Харчові технології» для ресторанних підприємств.

Насичена програма чекала гостей заходу, яка розпочиналася з майстер-класу професійного шоколатьє «Львівської майстерні шоколаду» від кафедри готельно-ресторанної справи. Школярі дізналися тонкощі технології ексклюзивних hand-made шоколадних цукерок. Кожний виготовив своїми руками вироби з найякіснішої натуральної сировини і декорував на власний смак, що особливо сподобалося наймолодшим гостям.

Після шоколадного майстер-класу на гостей чекав хінкальний від студентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, модератором якого був кухар ресторану автентичної кухні «Тбілісо» Андрій Дериш. Не лише всі секрети технології грузинських хінкалі дізналися майбутні вступники, а й вперше у житті приготували кулінарні вироби. Виявляється, справжні грузинські хінкалі мають визначену кількість складочок, і в кожної з них є своє значення. Звісно, обидва майстер-класи завершилися дегустацією власноруч приготованих кулінарних шедеврів.

У теплій сімейній атмосфері завершився День гостинності врученням сертифікатів учасникам. Тільки найкращі відгуки почули організатори щодо насиченості програми заходу інформацією, яскравими емоціями і гастрономічними враженнями. На факультеті сподіваються побачити відвідувачів осіннього Дня гостинності ще не на одному профорієнтаційному заході 2019-2020 навчального року і під час літньої вступної компанії.

Опублікований: 04-11-2019
Читайте також:
Здорове харчування та фізична рекреація

Під патронатом ректора Олександра Шевченка, голови київської міської організації Науково-технічного товариства харчової промисловості України, керівника проєкту конференції «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід» Юрія Задніпряного, міжнародної громадської організації «Хартфулнес Інститут» та за ініціативи кафедри технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здорове харчування та фізична рекреація 09 липня 2025

Інноваційні пропозиції на міжкафедральному захисті кваліфікаційних робіт

В університеті тривають захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти. Ще жодний навчальний рік не обходився без захисту бодай одного міжкафедрального дипломного проєкту. Суть полягає в тому, що здобувачі освіти різних освітньо-професійних програм виконують дослідження якоїсь спільної тематики, але кожний у розрізі своєї спеціальності чи ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні пропозиції на міжкафедральному захисті кваліфікаційних робіт 19 лютого 2021

Державний екзамен зі спеціальності «Виробництво харчової продукції» склали у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся комплексний державний екзамен зі спеціальності «Виробництво харчової продукції». Комісію очолила доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції НУХТ, кандидат технічних наук Надія Кравчук. Студенти групи 4-ХП-06 виявили достатній і високий рівень знань із предметів, включених...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Державний екзамен зі спеціальності «Виробництво харчової продукції» склали у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 29 січня 2019

Почався відбір тренерів для підготовки експертів із забезпечення якості вищої освіти

Оголошено конкурс для участі у тренінгу з підготовки експертів із забезпечення якості вищої освіти.  За його результатами запланований відбір, підготовка і сертифікація 40 тренерів для їх подальшого залучення у формування і розвиток мережі експертів із забезпечення якості вищої освіти в Україні. Для участі кандидатам необхідно надіслати лист (тема...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Почався відбір тренерів для підготовки експертів із забезпечення якості вищої освіти 26 липня 2018