Н У Х Т

Soft Skills для бакалаврів освітньої програми «Технології харчування» від шведського економіста

13 листопада 2023

Soft Skills для бакалаврів освітньої програми «Технології харчування» від шведського економіста

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології харчування», разом із викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прослухали онлайн-лекцію «Нові організаційні форми та безтілесне керівництво», яку прочитав всесвітньо відомий шведський економіст, письменник, автор «Funky Business – Talent Makes Capital Dance», PhD К'єлл Нордстрем.

Спікер розглянув глобальні питання: які ключові фактори успіху нашої нової ери; як пандемія, кліматична криза та війна в Україні разом змінюють наші суспільства, організації та й нас самих; яка модель того, як кожен із нас може визначити можливості, розвинути свої лідерські навички та скористатися безпрецедентним імпульсом сьогодення для трансформації; тріо криз, нова рамка, нульовий рік, історичний момент із радикальними наслідками не за горами.

Лекція дозволила викладачам і здобувачам опанувати свої універсальні непрофесійні якості (Soft Skills) та підтвердити їх відповідними сертифікатами.

Слухачі глибоко вдячні К'єллу Нордстрему за лекційний матеріал і команді Ukraine Global Faculty за модерацію заходу.

Опублікований: 13-11-2023
Читайте також:
Досвід першої акредитації освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»

З 3 по 5 листопада відбулася акредитація освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Відповідно до програми зустрічі з експертною групою у складі Тетяни Димань, Яни Євчук, Ірини Солоницької та Анастасії Паталашко, 3 листопада відбулося спілкування гарантки програми Галини Сімахіної з експертами. У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід першої акредитації освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» 07 листопада 2022

На базі університету відбувся семінар Міністерства освіти і науки України

5 березня на базі нашого університету відбувся семінар Міністерства освіти і науки України, присвячений роботі Центрів колективного користування науковим обладнанням. Нагадаємо, що у травні 2018 року МОН підтримало пропозиції закладів вищої освіти щодо створення на засадах експерименту центрів колективного користування науковим обладнанням за раху...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На базі університету відбувся семінар Міністерства освіти і науки України 05 березня 2019

Викладачки університету долучилися до наукового дискурсу щодо шляхів відбудови України

3 жовтня 2025 року викладачки кафедри економіки праці та менеджменту, професорка Олена Драган і доцентка Ліана Мазник взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Інноваційна екосистема для відбудови України: інтеграція науки, освіти та бізнесу», організованій Київським національним університетом технологій та дизайну спільно з провід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки університету долучилися до наукового дискурсу щодо шляхів відбудови України 06 жовтня 2025

Вплив харчових підприємств на навколишнє середовище оцінюють наші здобувачі

«Оцінювання впливу на довкілля» – дуже важлива дисципліна для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 101 «Екологія». Оцінювання впливу на довкілля або оцінювання впливу на навколишнє середовище призначена для виявлення особливостей, інтенсивності та ступеня небезпечності планованої господарської діяльності будь-якого виду на стан довкілля і здоро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вплив харчових підприємств на навколишнє середовище оцінюють наші здобувачі 13 січня 2021