Н У Х Т

Soft Skills для бакалаврів освітньої програми «Технології харчування» від шведського економіста

13 листопада 2023

Soft Skills для бакалаврів освітньої програми «Технології харчування» від шведського економіста

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології харчування», разом із викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прослухали онлайн-лекцію «Нові організаційні форми та безтілесне керівництво», яку прочитав всесвітньо відомий шведський економіст, письменник, автор «Funky Business – Talent Makes Capital Dance», PhD К'єлл Нордстрем.

Спікер розглянув глобальні питання: які ключові фактори успіху нашої нової ери; як пандемія, кліматична криза та війна в Україні разом змінюють наші суспільства, організації та й нас самих; яка модель того, як кожен із нас може визначити можливості, розвинути свої лідерські навички та скористатися безпрецедентним імпульсом сьогодення для трансформації; тріо криз, нова рамка, нульовий рік, історичний момент із радикальними наслідками не за горами.

Лекція дозволила викладачам і здобувачам опанувати свої універсальні непрофесійні якості (Soft Skills) та підтвердити їх відповідними сертифікатами.

Слухачі глибоко вдячні К'єллу Нордстрему за лекційний матеріал і команді Ukraine Global Faculty за модерацію заходу.

Опублікований: 13-11-2023
Читайте також:
Магістранти-біотехнологи захистили курсові роботи з «Молекулярної біотехнології»

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Молекулярна біотехнологія». Цього моменту магістранти чекали з особливим нетерпінням, проте водночас із невеликим острахом, адже на захисті необхідно гідно і максимально ґрунтовно представити результати свої напрацювань із тематики обраних досліджень, які у подаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-біотехнологи захистили курсові роботи з «Молекулярної біотехнології» 24 травня 2021

Практичний тренінг, або що треба знати про першу співбесіду

У рамках вивчення дисципліни «Сучасні фармацевтичні технології» для магістрантів І-го року навчання кафедри біотехнології і мікробіології був організований ряд тренінгів від фахівців корпорації «Артеріум». Нещодавній тренінг був присвяченій темі «Що потрібно знати про підготовку і проходження співбесіди», коучем якого була менеджерка по навчанню і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний тренінг, або що треба знати про першу співбесіду 28 квітня 2021

Доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів долучилися до розгляду актуальних питань органічного сектору

Доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко та Наталія Фалендиш взяли участь у прес-конференції «Новий органічний закон: чого очікувати виробникам та споживачам?» в УНІАН, на якій розглядалися актуальні питання органічного сектору: державний контроль органічного сектору, шляхи покращення довіри споживачів до віт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів долучилися до розгляду актуальних питань органічного сектору 18 вересня 2018

Академічна мобільність здобувачок кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Другий рік поспіль здобувачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства в рамках академічної мобільності Еразмус+ навчаються в Університеті Гайзенхайма (Німеччина). Цього року на навчання вирушили студентки третього та другого курсу Анастасія Похиленко і Злата Присяжнюк. Вони вже закінчують перший семестр навчання на програмі «Internat...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна мобільність здобувачок кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 27 лютого 2023