Н У Х Т

Soft Skills для бакалаврів освітньої програми «Технології харчування» від шведського економіста

13 листопада 2023

Soft Skills для бакалаврів освітньої програми «Технології харчування» від шведського економіста

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології харчування», разом із викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прослухали онлайн-лекцію «Нові організаційні форми та безтілесне керівництво», яку прочитав всесвітньо відомий шведський економіст, письменник, автор «Funky Business – Talent Makes Capital Dance», PhD К'єлл Нордстрем.

Спікер розглянув глобальні питання: які ключові фактори успіху нашої нової ери; як пандемія, кліматична криза та війна в Україні разом змінюють наші суспільства, організації та й нас самих; яка модель того, як кожен із нас може визначити можливості, розвинути свої лідерські навички та скористатися безпрецедентним імпульсом сьогодення для трансформації; тріо криз, нова рамка, нульовий рік, історичний момент із радикальними наслідками не за горами.

Лекція дозволила викладачам і здобувачам опанувати свої універсальні непрофесійні якості (Soft Skills) та підтвердити їх відповідними сертифікатами.

Слухачі глибоко вдячні К'єллу Нордстрему за лекційний матеріал і команді Ukraine Global Faculty за модерацію заходу.

Опублікований: 13-11-2023
Читайте також:
Міжнародний День Землі на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Цікавий захід до Міжнародного Дня Землі, що святкується 22 квітня, викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Людмила Власенко провела зі студентами 1 курсу спеціальності «Екологія». Світ відзначає День Землі (англ. – Earth Day) двічі: один раз із миротворчою і гуманістичною метою – в день весняного рівнодення (20 березня цього року),...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний День Землі на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 23 квітня 2018

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів залучає здобувачів до міжнародних проєктів

2 червня 2025 р. кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з докторкою Гретою Адамчик (Жешувський університет, Польща) організовано та проведено зустріч зі здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Зустріч була присвячена обговоренню участі здобувачів освіти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів залучає здобувачів до міжнародних проєктів 03 червня 2025

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки побували студенти Київського коледжу комп’ютерних технологій та економіки

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого (ННІТІ) відбулася зустріч зі студентами 3-го курсу і викладачами Київського коледжу комп’ютерних технологій та економіки Національного авіаційного університету. Перед студентами з вітальним словом виступили директор ННІТІ, доцент ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки побували студенти Київського коледжу комп’ютерних технологій та економіки 07 травня 2018

Студенти навчально-наукового комплексу університету проходять практику у Болгарії

Практичне навчання – невід’ємна частина підготовки високопрофесійного фахівця. Тому колектив навчально-наукового комплексу нашого університету приділяє значну увагу організації проходження нашими студентами практик на провідних підприємствах України й зарубіжжя. Адміністрація й викладачі невпинно працюють над розширенням таких партнерських зв’язків...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти навчально-наукового комплексу університету проходять практику у Болгарії 06 липня 2018