Н У Х Т

Триває підготовка до наукового свята

24 березня 2021

Триває підготовка до наукового свята

Триває підготовка до наукового свята – 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», яка цього року відбудеться 15-16 квітня.

На цей час організаційний комітет отримав понад 1200 тез доповідей від охочих взяти участь. Заявки на участь у Конференції активно надсилає як творча молодь нашого університету, так і молоді науковці та студенти з понад 20-и українських університетів, дослідницьких установ Національної академії наук України, а також університетів Білорусі, Румунії, Болгарії, Киргизстану, Польщі, Туреччини, Хорватії, Аргентини, Бразилії, Нігерії, Молдови, Азербайджану. Цей перелік постійно доповнюється, а організаційний комітет терпляче чекає і прагне задовольнити всю творчу молодь, яка у цей не комфортний період прагне донести свої наукові здобутки до світової наукової спільноти.

Організаційним комітетам секцій запропоновано запланувати програму роботи секції, вибрати дати і час проведення онлайн-засідань секцій, а також наситити роботу секцій цікавими зустрічами із виробничниками, відомими вченими з України та світу.

Крім доповідей у секціях, учасники конференції зможуть представити результати своїх досліджень на постерній сесії, яка триватиме з 5 до 16 квітня, а постери будуть розміщені на електронних ресурсах і сторінках соціальних мереж наших навчальних підрозділів.

Автори доповідей і постерів будуть нагороджені відзнаками за активну участь, а кращі доповіді та постери – дипломами.

Традиційно, під час Конференції працюватимуть і англомовні секції, а їх учасники будуть окремо відзначені організаційним комітетом.

Програма Конференції незабаром буде опублікована на веб-сайті університету і Конференції (http://conferencenuft.ho.ua).

Організаційний комітет радо розгляне всі конструктивні пропозиції стосовно роботи Конференції (електронна адреса для листування – conference.nuft@gmail.com).

Бажаємо всім учасникам натхнення, міцного здоров’я, чудових доповідей, доброзичливої та зацікавленої аудиторії та визнання результатів! 

Опублікований: 24-03-2021
Читайте також:
Зорієнтуватися у виборі професії допомагають школярам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Кожного нового навчального року випускників закладів середньої освіти турбує питання вибору майбутньої професії та вступу до закладів вищої освіти. Визначитися з майбутньою професією та розібратися з правилами вступу до вишів школярам допомагають викладачі нашого університету. Зокрема, асистентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зорієнтуватися у виборі професії допомагають школярам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 11 жовтня 2023

Світ фінансів стає все зрозумілішим

Цікаві та корисні відеолекції від провідних фахівців банківської справи на платформі Prometheus на запрошення доцентки Анни Роганової відвідали здобувачі освіти 3-го року навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Анастасія Приймачок, Аліна Рудчик і Павло Кухаренко. Під час навчання вони дізналися: як обрати для себе надійн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Світ фінансів стає все зрозумілішим 03 червня 2021

Інноваційне програмне забезпечення від наших фахівців для автоматизації вакуум-апаратів цукрового заводу

Викладачі кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління Олег Клименко та Володимир Полупан взяли участь у розробленні та налагодженні програмного забезпечення ПЛК і SCADA для АСУТП продуктового відділення з використанням ПЛК Modicon M580 (Шнейдер Електрик) та SCADA Citect. Генеральним підрядчиком робіт по створенню АСУТП є ТОВ «САУТКОМ». ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційне програмне забезпечення від наших фахівців для автоматизації вакуум-апаратів цукрового заводу 08 січня 2019

Від командної гри до команди розробників ліків: інтерактиви біотехнологічних студій

У четвертий день, ще до початку біотехнологічних студій їх учасникам випала нагода приєднатися до форуму «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» у ролі дегустаторів крафтових харчових продуктів, починаючи з майже традиційних кисломолочних, м’ясних виробів, меду та закінчуючи екзотичними продуктами, на к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від командної гри до команди розробників ліків: інтерактиви біотехнологічних студій 31 жовтня 2023