Н У Х Т

Триває підготовка до наукового свята

24 березня 2021

Триває підготовка до наукового свята

Триває підготовка до наукового свята – 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», яка цього року відбудеться 15-16 квітня.

На цей час організаційний комітет отримав понад 1200 тез доповідей від охочих взяти участь. Заявки на участь у Конференції активно надсилає як творча молодь нашого університету, так і молоді науковці та студенти з понад 20-и українських університетів, дослідницьких установ Національної академії наук України, а також університетів Білорусі, Румунії, Болгарії, Киргизстану, Польщі, Туреччини, Хорватії, Аргентини, Бразилії, Нігерії, Молдови, Азербайджану. Цей перелік постійно доповнюється, а організаційний комітет терпляче чекає і прагне задовольнити всю творчу молодь, яка у цей не комфортний період прагне донести свої наукові здобутки до світової наукової спільноти.

Організаційним комітетам секцій запропоновано запланувати програму роботи секції, вибрати дати і час проведення онлайн-засідань секцій, а також наситити роботу секцій цікавими зустрічами із виробничниками, відомими вченими з України та світу.

Крім доповідей у секціях, учасники конференції зможуть представити результати своїх досліджень на постерній сесії, яка триватиме з 5 до 16 квітня, а постери будуть розміщені на електронних ресурсах і сторінках соціальних мереж наших навчальних підрозділів.

Автори доповідей і постерів будуть нагороджені відзнаками за активну участь, а кращі доповіді та постери – дипломами.

Традиційно, під час Конференції працюватимуть і англомовні секції, а їх учасники будуть окремо відзначені організаційним комітетом.

Програма Конференції незабаром буде опублікована на веб-сайті університету і Конференції (http://conferencenuft.ho.ua).

Організаційний комітет радо розгляне всі конструктивні пропозиції стосовно роботи Конференції (електронна адреса для листування – conference.nuft@gmail.com).

Бажаємо всім учасникам натхнення, міцного здоров’я, чудових доповідей, доброзичливої та зацікавленої аудиторії та визнання результатів! 

Опублікований: 24-03-2021
Читайте також:
Слухачі сертифікатної програми познайомилися з основами аюрведичного харчування

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» знайомились з інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування. Аюрведа – одна з найдавніших холістичних систем оздоровлення організму, вагомою складовою якої є правильна організація харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчування повинні відпов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слухачі сертифікатної програми познайомилися з основами аюрведичного харчування 25 листопада 2020

Університет – у першій 50-ці рейтингу за результатами вступної кампанії 2019 року

Інформаційною системою «Вступ.ОСВІТА.UA» складений і оприлюднений рейтинг закладів вищої освіти за результатами вступної кампанії 2019 року. Такий рейтинг складається втретє, його публікація спрямована на інформування широкої громадськості і, зокрема, майбутніх випускників шкіл і молоді, які планують вступати до закладів вищої освіти у 2020 році. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет – у першій 50-ці рейтингу за результатами вступної кампанії 2019 року 01 лютого 2020

До уваги вступників: реєстрація на участь у національному мультипредметному тесті продовжена

1 квітня відбулася презентація моделі вступу до закладів вищої освіти у 2022 році. Цьогоріч щоб вступити до омріяного університету вступники мають складати національний мультипредметний тест (НМТ). Для його проходження необхідна реєстрація на участь, яка мала завершитися 9 квітня. Проте, МОН звернулося до Українського центру оцінювання якості освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До уваги вступників: реєстрація на участь у національному мультипредметному тесті продовжена 08 квітня 2022

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Президента України для молодих вчених 2019 року

13 лютого у Національній бібліотеці України імені В. І. Вернадського відбулося урочисте вручення премій Президента України для молодих вчених 2019 року. Надзвичайно приємно, що серед лауреатів премії – молоді науковці нашого університету – доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, кандидат технічних наук Олег Галенко та провідний інжене...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Президента України для молодих вчених 2019 року 14 лютого 2020