Н У Х Т

Жіноча збірна команда університету – Чемпіон м. Києва і володар Кубку міста Києва з футзалу

26 квітня 2019

Жіноча збірна команда університету – Чемпіон м. Києва і володар Кубку міста Києва з футзалу

25 квітня спортивний комплекс Національного університету фізичного виховання та спорту України прийняв кращі колективи V Чемпіонату м. Києва з футзалу серед жіночих студентських команд ЗВО сезону 2018-2019 рр., який відбувся під егідою Футбольної асоціації студентів м. Києва.

Голова Федерації футболу м. Києва Ігор Кочетов нагородив медаллю ФФК II ступеня завідувача кафедри фізичного виховання нашого університету Ірину Павлюк. Золоті нагороди отримали наші футзалістки, які своєю переконливою грою не залишили шансів суперницям.

Також були нагороджені переможці у окремих індивідуальних номінаціях, що були визначені Радою тренерів та членами Виконавчого комітету ФАСК. Тож кращим бомбардиром сезону стала наша Анна Сидоренко, яка відзначилась 19 забитими м’ячами у десяти матчах. Її партнер по команді Анна Голубцова була визнана кращим воротарем за підсумками сезону

Після завершення нагородження, на паркет вийшли фіналісти розіграшу Кубку столиці з футзалу серед жіночих команд ЗВО 2019 р. – чинний чемпіон Вищої ліги, команда НУХТ і дівчата Національного педагогічного університету ім. М. Драгоманова, які вирішили долю омріяного трофею.

Наші футзалістки, які протягом сезону жодного разу не втратили очки і взагалі пропустили за 10 матчів всього 3 голи, більш ніж переконливо обіграли суперника з рахунком 5:1.

Вітаємо наших дівчат із золотим дублем!

Опублікований: 26-04-2019
Читайте також:
Інновації у виробництві ковбас і делікатесних м'ясопродуктів для учасників сертифікатних програм

У рамках завершення практичної підготовки учасників двох сертифікатних програм – «Традиції і тренди промислового та крафтового виробництва ковбас» і «М'ясні делікатеси: крафтові традиції та промислові інновації» на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбулися два майстер-класи, тематика яких передбачала ознайомлення слухачів із інноваційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації у виробництві ковбас і делікатесних м'ясопродуктів для учасників сертифікатних програм 05 травня 2025

Packaging Innovations Conference 2024

6 червня 2024 р. в Києві відбулася 10-та Міжнародна конференція «Інновації в упаковці 2024», на якій наш університет представляла доцентка кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Наталія Кулик. Учасники заходу розглянули тенденції ринку пакування, вимоги до упаковки в умовах війни, сучасні підходи до збирання та перероблення ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Packaging Innovations Conference 2024 10 червня 2024

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів отримала зразу двох нових кандидатів технічних наук

5 грудня 2019 року кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів отримала зразу двох нових кандидатів технічних наук. Подвійне свято у цей день і у їх наукового керівника, доктора сільськогосподарських наук, професора Людмили Пешук, яка очолювала кафедру 17 років, – захистилися старший викладач кафедри Оксана Москалюк (тема дисертаційної роботи – «У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів отримала зразу двох нових кандидатів технічних наук 06 грудня 2019

Менеджери персоналу у тренді: працевлаштування працівників з інвалідністю

6 березня здобувачі 2-3 курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» разом із викладачками кафедри економіки праці та менеджменту взяли участь у онлайн-вебінарі «Зміни у законодавстві щодо працівників з інвалідністю» від провідної експертки з трудового законодавства «Експертус кадри» Олени Петровської. Спікерка зазначила, що зміни у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Менеджери персоналу у тренді: працевлаштування працівників з інвалідністю 06 березня 2025