Н У Х Т

Кулінарний досвід країн Європи з експерткою з королівського етикету опановували наші першокурсники

02 квітня 2021

Кулінарний досвід країн Європи з експерткою з королівського етикету опановували наші першокурсники

Здобувачі вищої освіти першого курсу спеціальності «Туризм» під час практичної роботи з дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» слухали ефір про англійські кулінарні традиції у передачі «У Своїй Тарілці» на радіо «Культура».

Спікерка, шеф-кухарка та експертка з королівського етикету, авторка книги «Англійське Різдво. Рецепти і традиції» Люсі Варнава та її співрозмовниця, ведуча Олена Брайченко, співзасновниця сайту Їжакультура, який популяризує наукове знання про їжу, спілкувалися на декілька цікавих тем, зокрема, що їсть королева Англії на сніданок, яка страва є візитівкою англійської кухні, які ж вони, справжні англійські пудинги, а також, чи можна простежити кулінарні паралелі в українській і англійській кухнях. 

Опублікований: 02-04-2021
Читайте також:
Магістранти вивчають альтернативні технології для енергетичної стійкості ресторанного бізнесу

Лектор дисципліни «Інжинірінг у ресторанному бізнесі», професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін продовжує активно застосовувати у навчальному процесі кращі зарубіжні практики. Наразі магістранти освітньо-професійних програм «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» та «Технології в ресторанному гос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти вивчають альтернативні технології для енергетичної стійкості ресторанного бізнесу 17 вересня 2025

Успішне завершення практик здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Практика є невід’ємною складовою навчання як бакалаврів, так і магістрів, оскільки сприяє підготовці конкурентоспроможних на українському та європейському ринках праці амбітних фахівців, здатних вирішувати практичні проблеми та складні спеціалізовані задачі, що характеризуються комплексністю та невизначеністю умов у сфері професійного харчування. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне завершення практик здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 27 червня 2024

Розпочалися виробнича та переддипломна практики здобувачів вищої освіти

Практична підготовка здобувачів вищої освіти є одним із важливих видів освітнього процесу і здійснюється з метою набуття студентами виробничих навиків та прийняття самостійних рішень у реальних виробничих умовах. Цього року 11 січня практика розпочалася для здобувачів вищої освіти факультетів біотехнології та екологічного контролю, автоматизації і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалися виробнича та переддипломна практики здобувачів вищої освіти 11 січня 2021

Курс Практичної Гостинності «Hilton Kyiv» опанували викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Продовжують підвищувати свою професійну майстерність фахівці факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. У період з 28 січня по 1 лютого 2019 року викладачам факультету випала честь стати учасниками «Курсу Практичної Гостинності Hilton Kyiv», який є частиною глобальної програми корпоративної відповідальності готелю «Travel with Purpos...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Курс Практичної Гостинності «Hilton Kyiv» опанували викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 07 лютого 2019