Н У Х Т

Нова переможниця конкурсу ЕРАЗМУС+

03 june 2021

Нова переможниця конкурсу ЕРАЗМУС+

Днями відбулося чергове засідання комісії НУХТ, яка обрала номінантку на індивідуальну академічну кредитну мобільність за програмою ЕРАЗМУС+.

Згідно з наказом до складу комісії увійшли: ректор Олександр Шевченко (голова комісії), директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Галинська, координаторка за програмою ЕРАЗМУС+ від кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько, начальниця відділу міжнародних зв’язків Ірина Воловик.

Цього разу переможницею конкурсу стала здобувачка вищої освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій Олена Оваденко.

Мобільність відбуватиметься в Гейзенхайм Університеті (Німеччина).

Hochschule Гайзенгайм Університет був заснований у 2013 році в якості вищого закладу «нового типу», після оцінювання концепції німецької ради з науки і гуманітарних наук (Wissenschaftsrat). Новий університет є результатом злиття Науково-дослідного інституту Гейзенхайма (Forschungsanstalt Geisenheim) із факультетом Гейзенхайма Генінського головного університету прикладних наук (сьогодні – Hochschule RheinMain), і бере свій початок у Королівському прусському інституті помології та виноградарства, який був заснований у 1872 році Едуардом фон Ладе, багатим громадянином Гайзенхайма.

Вітаємо Олену з перемогою, і нехай вона стане відправною точкою для нових великих звершень і досягнень, хорошим стимулом і мотиватором для участі у нових конкурсах і змаганнях!

Published on: 03-06-2021
Read also:
Наукова ідея в реальних умовах

16 листопада кафедра технології оздоровчих продуктів організувала та провела ІХ Міжнародну науково-практичну конференцію «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: якість, безпека, ефективність». Інтерес до тематики конференції постійно зростає, відповідно до того, як на світовому ринку зростають обсяги виробництва та реалізації продуктів озд...

READ YOURSELF

Наукова ідея в реальних умовах 18 november 2022

Оригінальні рішення здобувачів закріплюються патентами України

Наші здобувачі освіти успішно опановують обрані освітньо-професійні програми. При цьому вони застосовують здобуті знання для пошуку креативних рішень, розроблення по-справжньому корисних продуктів. І не забувають закріпити свої авторські права відповідними документами. Магістрант Іван Салига разом із командою вчених кафедри машин і апаратів харчов...

READ YOURSELF

Оригінальні рішення здобувачів закріплюються патентами України 08 january 2024

Аспірант кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів з Республіки Ірак успішно захистив дисертаційне дослідження

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології м’ясних продуктів з використанням м’яса перепелів» аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Аль-Хашімі Хайдера Мохаммеда Тахера (науковий керівник – доктор технічних наук, професор Василь Пасічний). Членами вченої ради ...

READ YOURSELF

Аспірант кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів з Республіки Ірак успішно захистив дисертаційне дослідження 26 july 2019