Н У Х Т

Нова переможниця конкурсу ЕРАЗМУС+

03 червня 2021

Нова переможниця конкурсу ЕРАЗМУС+

Днями відбулося чергове засідання комісії НУХТ, яка обрала номінантку на індивідуальну академічну кредитну мобільність за програмою ЕРАЗМУС+.

Згідно з наказом до складу комісії увійшли: ректор Олександр Шевченко (голова комісії), директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Галинська, координаторка за програмою ЕРАЗМУС+ від кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько, начальниця відділу міжнародних зв’язків Ірина Воловик.

Цього разу переможницею конкурсу стала здобувачка вищої освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій Олена Оваденко.

Мобільність відбуватиметься в Гейзенхайм Університеті (Німеччина).

Hochschule Гайзенгайм Університет був заснований у 2013 році в якості вищого закладу «нового типу», після оцінювання концепції німецької ради з науки і гуманітарних наук (Wissenschaftsrat). Новий університет є результатом злиття Науково-дослідного інституту Гейзенхайма (Forschungsanstalt Geisenheim) із факультетом Гейзенхайма Генінського головного університету прикладних наук (сьогодні – Hochschule RheinMain), і бере свій початок у Королівському прусському інституті помології та виноградарства, який був заснований у 1872 році Едуардом фон Ладе, багатим громадянином Гайзенхайма.

Вітаємо Олену з перемогою, і нехай вона стане відправною точкою для нових великих звершень і досягнень, хорошим стимулом і мотиватором для участі у нових конкурсах і змаганнях!

Опублікований: 03-06-2021
Читайте також:
Перша організаційна зустріч гарантки ОП «Харчові технології та інженерія» зі здобувачами першого курсу

Не так давно відгомоніли слова привітань і урочистості з нагоди посвяти у студенти першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій, але першачкам не варто гаяти час, потрібно з перших днів включатися в освітній процес на повну!  Щоб навчання було ефективним, варто з перших днів ознайомитися з організацією освітнього процесу в НУХТ,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша організаційна зустріч гарантки ОП «Харчові технології та інженерія» зі здобувачами першого курсу 04 жовтня 2022

Відбулося жовтневе засідання вченої ради університету

25 жовтня відбулося планове засідання вченої ради університету. Голова ради, ректор Анатолій Українець розпочав його з традиційних вітань членів ради, що відсвяткували свої дні народження між засіданнями, і вручення відзнак. Нагрудний знак «Відзнака Національного університету харчових технологій» ректор вручив професорові кафедри технології хлібоп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося жовтневе засідання вченої ради університету 25 жовтня 2018

Кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу запрошує випускників навчальних підрозділів нашого університету продовжити навчання

Дні поступово стають довшими, а от до вступної кампанії все менше часу. І майбутнім абітурієнтам пора серйозніше задуматись про вибір вишу для продовження навчання. Допомогти учням навчальних підрозділів нашого університету – Свалявської філії і філії у м. Львові, Свалявського технічного коледжу з цим нелегким вибором вирішила доцент кафедри техно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу запрошує випускників навчальних підрозділів нашого університету продовжити навчання 15 лютого 2017

Тренди розвитку упаковки та вимоги європейських стандартів на лекції від фахівчині компанії Univest

«Упаковка, яку обирають» – лекція директорки з маркетингу компанії Univest Тетяни Власової перевершила очікування студентів, які вивчають комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки, викладачів і вчених пакувальної галузі. Вони дізналися про раціональні підходи з проведення маркетингових досліджень і вибір цільової аудиторії, про тренд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренди розвитку упаковки та вимоги європейських стандартів на лекції від фахівчині компанії Univest 01 листопада 2023