Н У Х Т

Зміцнюємо партнерську мережу: підписано нові угоди про співпрацю з бізнесом

13 червня 2025

Зміцнюємо партнерську мережу: підписано нові угоди про співпрацю з бізнесом

Колектив університету продовжує впевнено втілювати стратегію партнерства з лідерами ресторанної та готельної індустрії, відкриваючи для студентів нові професійні горизонти та впроваджуючи інноваційні освітні формати.

Цього тижня  підписано дві нові угоди про співпрацю – з «Essen Catering» (директор – Дмитро Руденко) та за ініціативи директорки з персоналу Cityhotel і ресторану Matisse Людмили Борисової з ТОВ «БІКОМ» (директорка – Людмила Драгомирецька). Від університету співпрацю ініціювали завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Олександра Нєміріч, професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко.

Угоди стали важливим кроком у розбудові практико-орієнтованого освітнього середовища та передбачають реалізацію низки спільних проєктів, серед яких стажування студентів, спільні дослідження у сфері HoReCa-менеджменту, кейтерингових технологій, обмін експертизою та консалтингова підтримка.

Особлива цінність нових партнерств полягає в об’єднанні академічної науки та реального бізнес-досвіду. Залучення таких компаній як «Essen Catering» і «БІКОМ» до освітнього процесу дозволяє майбутнім фахівцям адаптуватися до потреб ринку ще на етапі навчання, а роботодавцям – формувати кадри з урахуванням актуальних вимог і викликів галузі. Це – ефективна модель взаємодії, що вже демонструє результативність у провідних освітніх системах Європи.

Ми високо цінуємо готовність бізнесу інвестувати час, ресурси та досвід у розвиток освіти. Спільні ініціативи не лише сприяють професійному зростанню студентів, а й закладають основи партнерства, що є ключовими цінностями сучасної освітньої екосистеми.

Щиро вдячні Дмитру Руденку та Людмилі Борисовій за ініціативу, стратегічне бачення й підтримку молодих талантів. Упевнені, саме завдяки таким проєктам формується міцний фундамент для розвитку нової генерації українських фахівців.

Опублікований: 13-06-2025
Читайте також:
Студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – кращі доповідачі наукової конференції НУБіП

У Національному університеті біоресурсів і природокористування України (м. Київ) відбулася ХІІ Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», присвячена 15-річчю факультету харчових технологій та упра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – кращі доповідачі наукової конференції НУБіП 29 квітня 2024

Напередодні Дня вступника…

Готуючись до Дня вступника НУХТ, викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відвідали низку навчальних закладів середньої освіти, адже профорієнтація є важливим етапом у формуванні майбутнього молоді та їхньої успішності в житті. Старша викладачка кафедри Ольга Никитенко взяла участь у батьківських зборах Гімназії №178 м. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Напередодні Дня вступника… 20 вересня 2024

Локальний моніторинг освітніх програм пауз не передбачає

Робоча група з розроблення, перегляду та оновлення магістерської освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» у складі доценток кафедри технології оздоровчих продуктів Світлани Камінської та Ірини Гойко, магістрантки Ірини Медведюк, гарантки освітньої програми Галини Сімахіної та стейкхолд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Локальний моніторинг освітніх програм пауз не передбачає 02 лютого 2024

Цінні інсайти для розвитку soft skills і hard skills у кіноклубі з «Шеф-кухарем»

На черговому засіданні англомовного кіноклубу здобувачі групи ГС-1-6 разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Надією Шерстюк переглянули фільм «Шеф-кухар», режисований Джоном Фавро. Кінострічка пропонує не тільки кулінарні насолоди, але й незамінні уроки для здобувачів, які обирали кар'єру в галузі гостинності. У фільмі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цінні інсайти для розвитку soft skills і hard skills у кіноклубі з «Шеф-кухарем» 10 травня 2024