Н У Х Т

Зміцнюємо партнерську мережу: підписано нові угоди про співпрацю з бізнесом

13 червня 2025

Зміцнюємо партнерську мережу: підписано нові угоди про співпрацю з бізнесом

Колектив університету продовжує впевнено втілювати стратегію партнерства з лідерами ресторанної та готельної індустрії, відкриваючи для студентів нові професійні горизонти та впроваджуючи інноваційні освітні формати.

Цього тижня  підписано дві нові угоди про співпрацю – з «Essen Catering» (директор – Дмитро Руденко) та за ініціативи директорки з персоналу Cityhotel і ресторану Matisse Людмили Борисової з ТОВ «БІКОМ» (директорка – Людмила Драгомирецька). Від університету співпрацю ініціювали завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Олександра Нєміріч, професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко.

Угоди стали важливим кроком у розбудові практико-орієнтованого освітнього середовища та передбачають реалізацію низки спільних проєктів, серед яких стажування студентів, спільні дослідження у сфері HoReCa-менеджменту, кейтерингових технологій, обмін експертизою та консалтингова підтримка.

Особлива цінність нових партнерств полягає в об’єднанні академічної науки та реального бізнес-досвіду. Залучення таких компаній як «Essen Catering» і «БІКОМ» до освітнього процесу дозволяє майбутнім фахівцям адаптуватися до потреб ринку ще на етапі навчання, а роботодавцям – формувати кадри з урахуванням актуальних вимог і викликів галузі. Це – ефективна модель взаємодії, що вже демонструє результативність у провідних освітніх системах Європи.

Ми високо цінуємо готовність бізнесу інвестувати час, ресурси та досвід у розвиток освіти. Спільні ініціативи не лише сприяють професійному зростанню студентів, а й закладають основи партнерства, що є ключовими цінностями сучасної освітньої екосистеми.

Щиро вдячні Дмитру Руденку та Людмилі Борисовій за ініціативу, стратегічне бачення й підтримку молодих талантів. Упевнені, саме завдяки таким проєктам формується міцний фундамент для розвитку нової генерації українських фахівців.

Опублікований: 13-06-2025
Читайте також:
Відродженню України в статусі пивної країни сприяють наші викладачі

12  лютого в київському ресторані-пивоварні «Солом’янська броварня» відбувся прес-ланч, направлений на популяризацію крафту, як натурального продукту і культури споживання пива. Тема заходу – «Крафтова революція в Україні, за підсумками Дегустаційного конкурсу пива «East European Beer Award». Участь у прес-ланчі взяли представники 20 столичних вида...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відродженню України в статусі пивної країни сприяють наші викладачі 13 лютого 2020

Лекція від HVAC-фахівця

Спільними зусиллями команда UGBC і кафедра теплоенергетики і холодильної техніки організували захоплюючу лекцію HVAC-інженера компанії Rambøll Драгоса-Іоана Богату – експерта з якості навколишнього середовища всередині приміщень і будівельної фізики, що спеціалізується на проєктуванні низьковуглецевих, ефективних і стійких систем HVAC. У межах тем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від HVAC-фахівця 14 листопада 2024

Вступники до магістратури зараховані на бюджет

Вступники до магістратури, які отримали рекомендації на бюджет і виконали вимоги Правил прийому, зараховані на навчання. Відповідні накази сьогодні підписав ректор Олександр Шевченко. Вступники, які не виконали вимоги – не підтвердили вибір навчального закладу та не підписали договори про навчання, втратили право на зарахування на бюджет у цьому р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до магістратури зараховані на бюджет 01 вересня 2025

З практичними аспектами харчових технологій першокурсники знайомляться в умовах виробництв

Викладачами кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів організовано та проведено виїзні лабораторні роботи з дисципліни «Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти» (Змістовий модуль 10. «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів») для здобувачів першого курсу Навчально-наукового інст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З практичними аспектами харчових технологій першокурсники знайомляться в умовах виробництв 14 червня 2024