Н У Х Т

Зміцнюємо партнерську мережу: підписано нові угоди про співпрацю з бізнесом

13 червня 2025

Зміцнюємо партнерську мережу: підписано нові угоди про співпрацю з бізнесом

Колектив університету продовжує впевнено втілювати стратегію партнерства з лідерами ресторанної та готельної індустрії, відкриваючи для студентів нові професійні горизонти та впроваджуючи інноваційні освітні формати.

Цього тижня  підписано дві нові угоди про співпрацю – з «Essen Catering» (директор – Дмитро Руденко) та за ініціативи директорки з персоналу Cityhotel і ресторану Matisse Людмили Борисової з ТОВ «БІКОМ» (директорка – Людмила Драгомирецька). Від університету співпрацю ініціювали завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Олександра Нєміріч, професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко.

Угоди стали важливим кроком у розбудові практико-орієнтованого освітнього середовища та передбачають реалізацію низки спільних проєктів, серед яких стажування студентів, спільні дослідження у сфері HoReCa-менеджменту, кейтерингових технологій, обмін експертизою та консалтингова підтримка.

Особлива цінність нових партнерств полягає в об’єднанні академічної науки та реального бізнес-досвіду. Залучення таких компаній як «Essen Catering» і «БІКОМ» до освітнього процесу дозволяє майбутнім фахівцям адаптуватися до потреб ринку ще на етапі навчання, а роботодавцям – формувати кадри з урахуванням актуальних вимог і викликів галузі. Це – ефективна модель взаємодії, що вже демонструє результативність у провідних освітніх системах Європи.

Ми високо цінуємо готовність бізнесу інвестувати час, ресурси та досвід у розвиток освіти. Спільні ініціативи не лише сприяють професійному зростанню студентів, а й закладають основи партнерства, що є ключовими цінностями сучасної освітньої екосистеми.

Щиро вдячні Дмитру Руденку та Людмилі Борисовій за ініціативу, стратегічне бачення й підтримку молодих талантів. Упевнені, саме завдяки таким проєктам формується міцний фундамент для розвитку нової генерації українських фахівців.

Опублікований: 13-06-2025
Читайте також:
Вперше наші здобувачі стажувалися за Європейською програмою академічної мобільності Ceepus

Студенти, викладачі та адміністрація університету завітали на семінари, на яких здобувачки освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого і факультету біотехнології та екологічного контролю поділилися враженнями від проходження стажування та літньої школи з економічних, екологічних і соціальних аспектів перероблення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперше наші здобувачі стажувалися за Європейською програмою академічної мобільності Ceepus 29 вересня 2022

Важливі поради майбутнім спеціалістам

20 жовтня 2021 року кафедрою економічної теорії була проведена онлайн-зустріч здобувачів різних спеціальностей Навчально-наукового інституту економіки і управління з регіональним директором з продажу компанії «Vonage» (США) Павлом Салатюком (Німеччина). Під час спілкування спікер поділився власним досвідом і зазначив особливості роботи американськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливі поради майбутнім спеціалістам 22 жовтня 2021

Над використанням доповненої реальності в освітньому процесі працює наша здобувачка освіти

Викладач комісії комп’ютерної інженерії Сумського фахового коледжу НУХТ Михайло Ніколаєнко та студентка групи 4-е-30 спеціальності «Комп’ютерна інженерія»  Діана Охріменко взяли участь у ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Освітня робототехніка». У своєму виступі «Використання доповненої реальності в освітньому процесі» Діана Охрімен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над використанням доповненої реальності в освітньому процесі працює наша здобувачка освіти 25 квітня 2022

Зустріч зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти гарантки освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа»

Гарантка освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа», професорка кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук зустрілася зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». Викладачка ознайомила здобувачів із основними положеннями освітньої програми «Готельна і рестор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти гарантки освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» 12 вересня 2023