Н У Х Т

Зміцнюємо партнерську мережу: підписано нові угоди про співпрацю з бізнесом

13 червня 2025

Зміцнюємо партнерську мережу: підписано нові угоди про співпрацю з бізнесом

Колектив університету продовжує впевнено втілювати стратегію партнерства з лідерами ресторанної та готельної індустрії, відкриваючи для студентів нові професійні горизонти та впроваджуючи інноваційні освітні формати.

Цього тижня  підписано дві нові угоди про співпрацю – з «Essen Catering» (директор – Дмитро Руденко) та за ініціативи директорки з персоналу Cityhotel і ресторану Matisse Людмили Борисової з ТОВ «БІКОМ» (директорка – Людмила Драгомирецька). Від університету співпрацю ініціювали завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Олександра Нєміріч, професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко.

Угоди стали важливим кроком у розбудові практико-орієнтованого освітнього середовища та передбачають реалізацію низки спільних проєктів, серед яких стажування студентів, спільні дослідження у сфері HoReCa-менеджменту, кейтерингових технологій, обмін експертизою та консалтингова підтримка.

Особлива цінність нових партнерств полягає в об’єднанні академічної науки та реального бізнес-досвіду. Залучення таких компаній як «Essen Catering» і «БІКОМ» до освітнього процесу дозволяє майбутнім фахівцям адаптуватися до потреб ринку ще на етапі навчання, а роботодавцям – формувати кадри з урахуванням актуальних вимог і викликів галузі. Це – ефективна модель взаємодії, що вже демонструє результативність у провідних освітніх системах Європи.

Ми високо цінуємо готовність бізнесу інвестувати час, ресурси та досвід у розвиток освіти. Спільні ініціативи не лише сприяють професійному зростанню студентів, а й закладають основи партнерства, що є ключовими цінностями сучасної освітньої екосистеми.

Щиро вдячні Дмитру Руденку та Людмилі Борисовій за ініціативу, стратегічне бачення й підтримку молодих талантів. Упевнені, саме завдяки таким проєктам формується міцний фундамент для розвитку нової генерації українських фахівців.

Опублікований: 13-06-2025
Читайте також:
Публічна та культурна дипломатія – дієвий інструмент розвитку туризму

Здобувачі спеціальності 242 «Туризм» і викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу долучилися до вебінару, організованого в рамках міжнародного проекту «Публічна та культурна дипломатія» громадськими спілками «Всеукраїнська асоціація гідів» та «Всеукраїнська асоціація гастрономічного туризму». Спікери заходу Олена Каролоп та Яніна Гаврило...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Публічна та культурна дипломатія – дієвий інструмент розвитку туризму 16 листопада 2022

Лекторій професора Копенгагенського університету для наших викладачів

1 жовтня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції: професор Олег Кузьмін, доценти Людмила Дейниченко, Ольга Коваль, Ірина Корецька, Володимир Польовик, Ігор Устименко, Юлія Фурманова та асистентка Ганна Березова долучилися до міжнародного лекторію «Економічні наслідки для здоров’я, пов’язані з дотриманням данських ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій професора Копенгагенського університету для наших викладачів 04 жовтня 2021

Яскравий і веселий старт студентського життя першокурсників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

30 серпня в актовій залі університету дружна викладацько-студентська родина факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) вітала першокурсників, випускників шкіл і коледжів, та їхніх батьків, присутніх у залі. 312 студентів денної форми навчання додалося до сім’ї факультету, серед яких 135 студентів зараховані за спеціальністю «Г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яскравий і веселий старт студентського життя першокурсників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 02 вересня 2019

Мистецтво інвестування опановували першокурсники-фінансисти

Здобувачі першого року навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»18 жовтня 2022 року відвідали майстер-клас у вигляді вебінару «Мистецтво інвестування» від представників Freedom Broker і запрошених ними фінансових інфлюенсерів. Під час заходу лектори розібрали питання: як мінімізувати вплив кризи та які інструменти фондовог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво інвестування опановували першокурсники-фінансисти 20 жовтня 2022