Н У Х Т

Новий спортивний здобуток першокурсника-біотехнолога

23 february 2023

Новий спортивний здобуток першокурсника-біотехнолога

Здобувач І курсу бакалаврату спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Максим Клименко продовжує поповнювати скарбничку своїх нагород. У минулі вихідні у складі команди «Sever» він виборов І призове місце у віковій групі Ч18 на ІІІ-х відкритих змаганнях з орієнтування в приміщеннях, присвячених Дню Святого Валентина.

 Організатором змагань виступили клуб спортивного орієнтування «Зелеста» разом із центром туризму та краєзнавства учнівської молоді Святошинського району.

18 лютого було проведено змагання в приміщенні школи І-ІІІ ступенів №25 Шевченківського району м. Києва, а наступного дня – у приміщенні факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Згідно із затвердженою програмою, особисті змагання з орієнтування відбулися у заданому напрямку у вікових групах Ч/Ж від 6 до 65 років. Для точного визначення контрольних пунктів учасникам довелося докласти не тільки фізичні зусилля, але й кмітливість.

Результати кожного дня визначалися за меншим часом проходження дистанції. Результати двох днів змагань визначалися за найбільшою кількістю балів учасника.

У змаганнях брали участь спортсмени клубів, навчальних закладів, шкіл, підприємств міста Києва та сімох областей України: Житомирської, Донецької, Полтавської, Харківської, Вінницької, Луганської та Київської. Загальна кількість учасників – 263 особи.

Переможці та призери змагань за сумою балів двох днів у кожній з вікових груп були нагороджені дипломами, медалями та цінними подарунками. Нагороджувалися лише учасники, які стартували у обидва дні. Додатково були нагороджені найстарші і наймолодші учасники, окремо серед жінок і чоловіків.

Організаторами були запропоновані цікавинки – була визначена та нагороджена ідеальна пара серед всіх учасників. Також серед учасників була розіграна лотерея і відзначена команда, яка була представлена на змаганнях найбільшою кількістю учасників. Цією командою став клуб «Sever», який отримав святковий торт. Також для всіх бажаючих була проведена екскурсія до зоологічного музею факультету ветеринарної медицини НУБіП.

Усі учасники взяли участь у благодійності – 50% коштів від стартового внеску були перераховані на потреби ЗСУ.

Вітаємо нашого студента з черговою перемогою! Так тримати!

Published on: 23-02-2023
Read also:
З Днем Державного прапора України!

Шановні викладачі, співробітники, студенти! Сердечно вітаю вас з Днем Державного прапора України! Це свято нагадує нам про єднання, згуртованість і подвиги нашого народу, здійснені в ім'я Вітчизни, а синьо-жовтий стяг є символом нашої свободи і незалежності, уособлює історичну спадкоємність, могутність і велич нашої країни. Віддаючи данину поваг...

READ YOURSELF

З Днем Державного прапора України! 23 august 2021

Колір свята – жовтий: в університеті відзначили День хіміка

Наш університет завжди славився своїми хімічними здобутками й традиціями. Адже недарма коло його витоків поряд із провідними цукрозаводчиками стояли відомі вчені-хіміки і, зокрема, Дмитро Менделєєв, який читав відкриті лекції, а отримані кошти спрямовував на відкриття навчального закладу для цукроварів і хіміків-технологів. У останню неділю травня...

READ YOURSELF

Колір свята – жовтий: в університеті відзначили День хіміка 30 may 2019

Університет покращив свої позиції у академічному рейтингу закладів вищої освіти «Топ-200 Україна»

Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта» в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence презентував наступний, чотирнадцятий академічний рейтинг закладів вищої освіти України «Топ-200 Україна 2020». При складанні цьогорічного рейтингу експерти брали до уваги сучасні тенденції розвитку університетів ...

READ YOURSELF

Університет покращив свої позиції у академічному рейтингу закладів вищої освіти «Топ-200 Україна» 07 july 2020

Поповнюють свої знання щодо органічних продуктів науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш взяла  участь у роботі конференції «Органік: знання, досвід, результат», яка відбулася 9 червня 2021 року у м. Києві на території Національного Експоцентру України у рамках Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2021» та Спеціалізованої виставки-ярмарку органіч...

READ YOURSELF

Поповнюють свої знання щодо органічних продуктів науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 11 june 2021