Н У Х Т

Іще одне прощання…

06 лютого 2020

Іще одне прощання…

У Сумському коледжі харчової промисловості нашого університету відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції».

Директор коледжу Юрій Барилюк привітав випускників із отриманням кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» і присвоєнням кваліфікації «технік-технолог з технології харчування» та побажав успіхів, професійного зростання, здійснення мрій.

Хвилюючим, сповненим теплоти і тривоги за майбутню долю дітей, був виступ від імені батьків Юлії Пономаренко.

Власні поетичні рядки з побажаннями подарувала випускникам куратор групи Оксана Кисла.

За відмінні успіхи у навчанні, активну участь у громадському житті групи, спортивно-масовій роботі та художній самодіяльності випускники були нагороджені грамотами.

Нехай вам щастить на життєвих дорогах, наші випускники!

Опублікований: 06-02-2020
Читайте також:
Майстер-класи з інноваційної педагогіки від викладачів нашого навчального комплексу

Один із звичайних навчальних днів для викладачів суспільних дисциплін і студентів Вінницького коледжу НУХТ увінчався циклом відкритих занять, які проводилися для викладачів-суспільників системи професійно-технічної освіти міста Вінниці та області з метою обміну досвідом роботи та професійної орієнтації, а також покращення педагогічної взаємодії вик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-класи з інноваційної педагогіки від викладачів нашого навчального комплексу 17 лютого 2017

Професійним досвідом у підприємництві поділилася випускниця кафедри маркетингу

Навчання дистанційно – це нові можливості для організації гостьових лекцій за участі іноземних стейкхолдерів. 11 листопада відбулася зустріч здобувачів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» із представниками галузі страхування компанії «Grupa PZU» (Польща) Войчеком Хойновські та Мариною Дусь. У дружній та робочій атмо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійним досвідом у підприємництві поділилася випускниця кафедри маркетингу 12 листопада 2020

Триває профорієнтація від студентів

З метою інформування майбутніх вступників щодо переваг навчання та найкращих моментів студентського життя на кафедрі біотехнології і мікробіології студентка ІV курсу Валерія Бондарчук завітала до учнів 10 та 11 класів Житомирської загальноосвітньої школи № 14 І-ІІІ ступенів, які з цікавістю слухали розповідь про спеціальність біотехнолога. Студент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває профорієнтація від студентів 20 листопада 2019

Німецький фахівець поділився досвідом зі студентами та викладачами Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

У рамках роботи Європейського корпусу експертів в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету працював волонтер із Німеччини, спеціаліст кулінарного напряму, фахівець з питань підготовки конкурсантів до участі в національних та міжнародних кулінарних конкурсахГюнтер Вайнберг. З метою удосконалення практичних вмін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Німецький фахівець поділився досвідом зі студентами та викладачами Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 07 листопада 2018