На факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу завітав бренд-шеф мережі ресторанів «Сільпо» Марко Черветті. Лекторій від іменитого гостя для студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» і 181 «Харчові технології» щодо особливостей організації роботи підприємств харчування однієї з найбільших торгівельних мереж України викликав велику зацікавленість. Марко вже більше 3-х років розвиває ресторанні проекти, серед яких ресторан-піцерія неаполітанської кухні «Positano» з його авторським меню. Історію успіху темпераментного шеф-кухаря з Італії та особистий досвід роботи у компанії «Сільпо» змогли дізнатися під час зустрічі наші студенти.
Співробітники компанії «Сільпо», які супроводжували бренд-шефа, познайомили студентів факультету зі структурою та наявними вакансіями, адже у «Сільпо» працює близько 3000 студентів денної форми, які успішно поєднують навчання з професійною діяльністю. Це не перша зустріч майбутніх фахівців із гостинності з представниками мережі «Сільпо», компанія неодноразова брала участь у Ярмарках вакансій нашого університету і сприяє працевлаштуванню студентів.
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вдячний Марко Черветті за пізнавальну лекцію, а співробітникам компанії «Сільпо» за її організацію.