Н У Х Т

Лекторій для майбутніх фахівців із гостинності від бренд-шефа мережі ресторанів «Сільпо»

03 june 2019

Лекторій для майбутніх фахівців із гостинності від бренд-шефа мережі ресторанів «Сільпо»

На факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу завітав бренд-шеф мережі ресторанів «Сільпо» Марко Черветті. Лекторій від іменитого гостя для студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» і 181 «Харчові технології» щодо особливостей організації роботи підприємств харчування однієї з найбільших торгівельних мереж України викликав велику зацікавленість. Марко вже більше 3-х років розвиває ресторанні проекти, серед яких ресторан-піцерія неаполітанської кухні «Positano» з його авторським меню. Історію успіху темпераментного шеф-кухаря з Італії та особистий досвід роботи у компанії «Сільпо» змогли дізнатися під час зустрічі наші студенти.

Співробітники компанії «Сільпо», які супроводжували бренд-шефа, познайомили студентів факультету зі структурою та наявними вакансіями, адже у «Сільпо» працює близько 3000 студентів денної форми, які успішно поєднують навчання з професійною діяльністю. Це не перша зустріч майбутніх фахівців із гостинності з представниками мережі «Сільпо», компанія неодноразова брала участь у Ярмарках вакансій нашого університету і сприяє працевлаштуванню студентів.

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вдячний Марко Черветті за пізнавальну лекцію, а співробітникам компанії «Сільпо» за її організацію.

 

Published on: 03-06-2019
Read also:
Четвертокурсники-біотехнологи познайомилися з можливостями Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ

Зазвичай у середині осені в Україні відбувається досить знаменна подія – Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості «PHARMATechExpo». Здобувачі освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» нашого університету в рамках навчальної дисципліни «Мікробіологія, саніт...

READ YOURSELF

Четвертокурсники-біотехнологи познайомилися з можливостями Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ 18 october 2022

Акредитація в сфері підготовки фахівців з автоматизації, як запорука успіху в майбутньому

Важливою подією в житті нашого університету і, зокрема кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління став початок вкрай важливої та надзвичайно необхідної процедури сучасного становлення освітнього процесу України – акредитації освітньо-професійної програми «Інтелектуальні комп’ютерні системи керування»  спеціальності 151 «Автоматизація та...

READ YOURSELF

Акредитація в сфері підготовки фахівців з автоматизації, як запорука успіху в майбутньому 23 january 2019

Новий кулінарний тріумф студента факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

У м. Тернопіль відбувся Кулінарний Кубок Західної України, участь в якому брали понад 50 учасників з усієї країни. Наш університет представляв студент 1-го курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності «Харчові технології» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Олег Пригродський. Змагалися учасники у чотирьох номінаціях: «С...

READ YOURSELF

Новий кулінарний тріумф студента факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 21 june 2019

Лекція фахівця ТОВ «Ch. Hansen Україна» для майбутніх докторів філософії і магістрантів

3 листопада 2021 р. директор департаменту з продажу харчових культур і ферментів ТОВ «Ch. Hansen Україна» Олег Рибачук прочитав лекцію англійською мовою для майбутніх докторів філософії та магістрантів випускових кафедр технології м’яса і м’ясних продуктів та технології молока і молочних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій Н...

READ YOURSELF

Лекція фахівця ТОВ «Ch. Hansen Україна» для майбутніх докторів філософії і магістрантів 04 november 2021