Н У Х Т

Про святкування зимових свят у Великобританії, США та Україні на заході кафедри іноземних мов професійного спрямування

18 грудня 2019

Про святкування зимових свят у Великобританії, США та Україні на заході кафедри іноземних мов професійного спрямування

Напередодні різдвяних і новорічних свят викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування Людмила Юрчук, Лариса Яненко, Анна Харченко провели виховний захід із дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» зі студентами груп ГС-1-4, ГС-1-5, ГС -1-6 за темою «Святкування зимових свят у Великобританії, США та Україні».

Були зроблені відео-презентації «Who is St. Nicolas?», «The famous stories about St. Nicolas», «Christmas in Great Britain and USA- common features and differences», «Customs and  traditions of celebrating Saint  Andrii and Saint Mykolai».

Студенти активно брали участь у відгадуванні загадок, кросвордів англійською мовою. Лунали відомі англійські святкові пісні. Молодь із задоволенням підтримувала співи, особливо відому пісню «Jingle Bells».

Опублікований: 18-12-2019
Читайте також:
Стабілізації якості алкогольної продукції присвятив науковий семінар доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

17 травня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся науковий семінар «Розвиток наукових основ технології стабілізації якості алкогольної продукції» доцента Олега Кузьміна. Протягом семінару фахівець представив на розсуд кафедри ряд наукових результатів власних досліджень, що стосувалися розв’язання комплексної проблеми ста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стабілізації якості алкогольної продукції присвятив науковий семінар доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 20 травня 2019

Як у Навчально-науковому інституті харчових технологій цьогорічних першокурсників вітали

29 серпня 2019 року в актовій залі НУХТ дружна родина Навчально-наукового інституту харчових технологій тепло вітала нових студентів-першокурсників. Важко не погодитися, що це знакова подія в житті кожного студента.  Студентське життя – калейдоскоп найрізноманітніших подій, та день посвяти в студенти може бути лише один. Цей день завжди хвилюючий,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як у Навчально-науковому інституті харчових технологій цьогорічних першокурсників вітали 30 серпня 2019

Із каталогом дисциплін вільного вибору ознайомилися другокурсники кафедри експертизи харчових продуктів

9 травня 2022 року відбулася зустріч гарантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Світлани Усатюк, членів робочої групи Оксани Петруші та Оксани Мельник зі здобувачами другого курсу щодо вільного вибору дисциплін професійного і практичного спрямування на І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із каталогом дисциплін вільного вибору ознайомилися другокурсники кафедри експертизи харчових продуктів 09 травня 2022

Шлях до професії: магістрантки проходять практику на ФФ «Дарниця»

Переддипломна практика є одним із ключових етапів для здобувачів другого року навчання освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія». Вона не тільки завершує освітню підготовку, а і дає можливість отримати професійні навички та відчути реалії обраної спеціальності. Наприкінці серпня кожний м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шлях до професії: магістрантки проходять практику на ФФ «Дарниця» 27 вересня 2024