Н У Х Т

Свої наукові здобутки на розсуд колективу представив асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

27 червня 2019

Свої наукові здобутки на розсуд колективу представив асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

26 червня аспірантом кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Володимиром Польовиком був проведений науковий семінар «Удосконалення технології збивних холодних десертів підвищеної харчової цінності». Семінар відбувся у рамках звітування про роботу над кандидатською дисертацією.

Протягом семінару науковець представив на розсуд кафедри результати досліджень, що мали на меті удосконалення технології солодких страв зі складною пінною структурою з пониженим вмістом цукру та підвищеним вмістом біологічно-активних речовин. Представлені результати обґрунтовували доцільність спільного використання глюкозно-фруктозного сиропу, мальтодекстрину та плодово-ягідних пюре при виробництві десертів пінної структури; визначали вплив означених поліцукрів на утворення структури піни та її технологічні показники; визначали ефективність застосування мальтодекстрину в рецептурах самбуків для часткової заміни сахарози.

Присутні на семінарі викладачі та співробітники кафедри з великою зацікавленістю  вислухали представлену доповідь, обговорили наведені результати та висловили ряд побажань, щодо вдосконалення проведеної роботи.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає колегу із завершенням третього року навчання в аспірантурі та щиро бажає успіхів на складному шляху написання дисертаційної роботи!

Опублікований: 27-06-2019
Читайте також:
Подвійний науковий івент на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів у онлайн-режимі відбулося засідання секції «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Засідання се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подвійний науковий івент на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 16 квітня 2021

Процедури підготовки і подання проєктної заявки на конкурси програми «Горизонт Європа» розглянули наші викладачі

14 січня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін, Людмила Дейниченко, Юлія Фурманова, Ірина Корецька, Марина Гулевата відвідали онлайн-лекцію «Як подати проєктну заявку» за проєктом «Горизонт Європа». Спікером заходу виступив президент ГО «Агенція Європейських Інновацій»,  керівник НКП «Інформаційні та комунік...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Процедури підготовки і подання проєктної заявки на конкурси програми «Горизонт Європа» розглянули наші викладачі 17 січня 2022

Профорієнтація від кафедри іноземних мов професійного спрямування

20 травня старша викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко провела онлайн-зустріч із учнями старших класів середньої школи І-ІІІ ступенів № 11 міста Шостка Сумської області. Майбутні абітурієнти дізналися про переваги професії фахівця з харчових технологій, у тому числі в умовах війни, про спеціальності, за якими здійсн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація від кафедри іноземних мов професійного спрямування 23 травня 2022

Старт нового спортивного сезону

З нагоди Дня фізичної культури та спорту в спорткомплексі НУХТ відбулися змагання з настільного тенісу серед юнаків і дівчат. Двобої були напруженими й перемоги виборювалися у відчайдушній боротьбі. Зрештою переможці були визначені: - серед дівчат: 1 місце – Валентина Карпенко (група ТІ-2-3)2 місце – Младена Сорока (група ТІ-1-2)3 місце – Катер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старт нового спортивного сезону 19 вересня 2023