Н У Х Т

Свої наукові здобутки на розсуд колективу представив асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

27 червня 2019

Свої наукові здобутки на розсуд колективу представив асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

26 червня аспірантом кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Володимиром Польовиком був проведений науковий семінар «Удосконалення технології збивних холодних десертів підвищеної харчової цінності». Семінар відбувся у рамках звітування про роботу над кандидатською дисертацією.

Протягом семінару науковець представив на розсуд кафедри результати досліджень, що мали на меті удосконалення технології солодких страв зі складною пінною структурою з пониженим вмістом цукру та підвищеним вмістом біологічно-активних речовин. Представлені результати обґрунтовували доцільність спільного використання глюкозно-фруктозного сиропу, мальтодекстрину та плодово-ягідних пюре при виробництві десертів пінної структури; визначали вплив означених поліцукрів на утворення структури піни та її технологічні показники; визначали ефективність застосування мальтодекстрину в рецептурах самбуків для часткової заміни сахарози.

Присутні на семінарі викладачі та співробітники кафедри з великою зацікавленістю  вислухали представлену доповідь, обговорили наведені результати та висловили ряд побажань, щодо вдосконалення проведеної роботи.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає колегу із завершенням третього року навчання в аспірантурі та щиро бажає успіхів на складному шляху написання дисертаційної роботи!

Опублікований: 27-06-2019
Читайте також:
Вступники-2019 можуть підвищити свій бал за допомогою 3-х коефіцієнтів

Під час вступної кампанії 2019-го, як і торік, є 3 коригувальні коефіцієнти: сільський, регіональний і галузевий. На них множитиметься конкурсний бал певних категорій вступників. Відповідне роз’яснення надав Директорат вищої освіти та освіти дорослих МОН у зв’язку з початком активної фази вступної кампанії. Так, претендувати на сільський коефіцієн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники-2019 можуть підвищити свій бал за допомогою 3-х коефіцієнтів 08 липня 2019

Міжнародний день рідної мови на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

21 лютого 2022 року здобувачі другого курсу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Тетяною Коваль обговорили подію, що відзначається цього дня у всьому світі, починаючи з 2000 року. Міжнародний день рідної мови був започаткований ЮНЕСКО 1...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний день рідної мови на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 22 лютого 2022

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів і здобувачі освіти відвідали WorldFood GastroDays

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів та здобувачі освіти не лише активно навчаються в аудиторіях, а й постійно тримають руку на пульсі сучасних технологій харчової промисловості. Нещодавно доцентки кафедри Світлана Камінська, Наталія Стеценко та завідувачка лабораторії Ольга Соколова разом зі здобувачами освіти груп ОП-3-6, ТІ-2-3 та Т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів і здобувачі освіти відвідали WorldFood GastroDays 11 квітня 2025

З приводу економічного майбутнього України мали нагоду подискутувати студенти й викладачі кафедри міжнародної економіки

Викладачі та аспіранти кафедри міжнародної економіки, а також магістранти і студенти спеціальності «Міжнародні економічні відносини» взяли участь у роботі конференції наукової молоді «Економічне майбутнє України», що проводилася Українською асоціацією Римського клубу спільно з Київським міжнародним економічним форумом (КМЕФ) 30 березня. Конференці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З приводу економічного майбутнього України мали нагоду подискутувати студенти й викладачі кафедри міжнародної економіки 03 квітня 2018