Н У Х Т

Розпочалася реєстрація електронних кабінетів для вступників до магістратури

02 серпня 2022

Розпочалася реєстрація електронних кабінетів для вступників до магістратури

1 серпня 2022 року розпочалася реєстрація електронних кабінетів для вступників до магістратури на основі дипломів бакалавра, спеціаліста, магістра.

Можливість подання заяв на бюджет і контракт буде відкрита з 16 серпня до:

- 23 серпня – для вступу за результатами індивідуальної усної співбесіди;
- 15 вересня – для вступу за результатами МТНК/МКТ або фахового іспиту в закладі освіти.

Після цього подати заяви можна буде тільки на контрактну форму. Реєстрація електронних кабінетів буде відкрита до 31 жовтня.

Для створення кабінету потрібно зазначити:

- логін (адреса електронної пошти, до якої ви маєте доступ і яка не заборонена на території України);
- пароль (придумати самостійно та запам'ятати для подальших входів у кабінет);
- номер, PIN-код і рік отримання сертифіката МТНК/МКТ (ЄВІ/ЄФВВ);
- серію та номер диплома, на основі якого ви вступаєте (бакалавра, спеціаліста, магістра).

Якщо вступник не має сертифіката, то для додаткової ідентифікації потрібно вказати номер (без серії) документа, що посвідчує особу, на який оформлено документ про освіту.

Докладна інструкція з подання електронних заяв доступна тут.

Звертаємо увагу на основні питання під час реєстрації кабінету:

- Реєстрація на МТНК/МКТ і реєстрація електронного кабінету вступника – це різні процеси. На МТНК/МКТ вступник реєструється для складання тестування, а електронний кабінет необхідний для подання заяв на вступ;
- Логін і пароль від кабінету учасника вступних випробувань на сайті УЦОЯО не можна використовувати як логін і пароль до електронного кабінету вступника – це різні системи;
- Фотографії, які ви завантажуєте в кабінет, використовуються закладом освіти для замовлення студентських квитків, тому необхідно завантажувати коректні фото (не селфі);
- Мотиваційний лист необхідно додавати до кожної заяви під час її подання. Можливість додавання мотиваційних листів у кабінеті буде відкрита під час прийому заяв (16 серпня).

Консультаційну підтримку нашим вступникам залюбки нададуть фахівці відбіркових комісій навчально-наукових інститутів і факультетів та приймальної комісії університету.

Бажаємо майбутнім магістрантам легкого вступу!

Опублікований: 02-08-2022
Читайте також:
Магістри кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проаналізували ринок органічної продукції України

Студенти групи ТО-1-14М та доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш і Інна Зінченко відвідали ХІ Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів, який відбувся у м. Києві на Контрактовій площі. Організатор заходу – Федерація органічного руху України. Свою продукцію представили понад 30 операторів органічного р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проаналізували ринок органічної продукції України 17 вересня 2019

Технології грузинських страв для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від відомого бренд-шефа

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) відбувся майстер-клас з технології грузинських страв від улюбленого випускника факультету, бренд-шефа ресторану автентичної кухні «КазаН ДиваН» Володимира Єманова для студентів спеціальностей «Харчові технології» і «Готельно-ресторанна справа». Бренд-шеф розповів про приправи, які ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технології грузинських страв для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від відомого бренд-шефа 14 листопада 2019

Ще два блискучі захисти дисертацій на здобуття наукового ступеня «Доктор філософії» на кафедрі біотехнології і мікробіології

1 лютого 2023 року на кафедрі біотехнології і мікробіології було подвійне свято – відбулися захисти здобувачів освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». У першій половині дня відбувся публічний захист дисертаційної роботи «Розробка технології виробництва та застосування біоцементу для охоро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще два блискучі захисти дисертацій на здобуття наукового ступеня «Доктор філософії» на кафедрі біотехнології і мікробіології 06 лютого 2023

Студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – чемпіон України зі стрибків у воду

Студент 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Артем Волковинський взяв участь у Чемпіонаті України зі стрибків у воду серед молоді, який відбувся 5-9 листопада 2018 р. у м. Запоріжжя. Артем гідно боровся за медалі національної першості у стрибках з трампліну висотою 1 м і 3 м. Ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – чемпіон України зі стрибків у воду 12 листопада 2018