Н У Х Т

Розпочалася реєстрація електронних кабінетів для вступників до магістратури

02 серпня 2022

Розпочалася реєстрація електронних кабінетів для вступників до магістратури

1 серпня 2022 року розпочалася реєстрація електронних кабінетів для вступників до магістратури на основі дипломів бакалавра, спеціаліста, магістра.

Можливість подання заяв на бюджет і контракт буде відкрита з 16 серпня до:

- 23 серпня – для вступу за результатами індивідуальної усної співбесіди;
- 15 вересня – для вступу за результатами МТНК/МКТ або фахового іспиту в закладі освіти.

Після цього подати заяви можна буде тільки на контрактну форму. Реєстрація електронних кабінетів буде відкрита до 31 жовтня.

Для створення кабінету потрібно зазначити:

- логін (адреса електронної пошти, до якої ви маєте доступ і яка не заборонена на території України);
- пароль (придумати самостійно та запам'ятати для подальших входів у кабінет);
- номер, PIN-код і рік отримання сертифіката МТНК/МКТ (ЄВІ/ЄФВВ);
- серію та номер диплома, на основі якого ви вступаєте (бакалавра, спеціаліста, магістра).

Якщо вступник не має сертифіката, то для додаткової ідентифікації потрібно вказати номер (без серії) документа, що посвідчує особу, на який оформлено документ про освіту.

Докладна інструкція з подання електронних заяв доступна тут.

Звертаємо увагу на основні питання під час реєстрації кабінету:

- Реєстрація на МТНК/МКТ і реєстрація електронного кабінету вступника – це різні процеси. На МТНК/МКТ вступник реєструється для складання тестування, а електронний кабінет необхідний для подання заяв на вступ;
- Логін і пароль від кабінету учасника вступних випробувань на сайті УЦОЯО не можна використовувати як логін і пароль до електронного кабінету вступника – це різні системи;
- Фотографії, які ви завантажуєте в кабінет, використовуються закладом освіти для замовлення студентських квитків, тому необхідно завантажувати коректні фото (не селфі);
- Мотиваційний лист необхідно додавати до кожної заяви під час її подання. Можливість додавання мотиваційних листів у кабінеті буде відкрита під час прийому заяв (16 серпня).

Консультаційну підтримку нашим вступникам залюбки нададуть фахівці відбіркових комісій навчально-наукових інститутів і факультетів та приймальної комісії університету.

Бажаємо майбутнім магістрантам легкого вступу!

Опублікований: 02-08-2022
Читайте також:
Вагомі наукові здобутки представили молоді науковці кафедри технології цукру і підготовки води

Кафедра технології цукру і підготовки води традиційно взяла активну участь у роботі 87-ї Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». Науково-дослідна робота є невід’ємною частиною набуття фахових компетентностей майбутніх технологів, – про це зазнач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вагомі наукові здобутки представили молоді науковці кафедри технології цукру і підготовки води 16 квітня 2021

Як налаштувати ефективне управління виробництвом харчової продукції дізнавалися наші викладачі

14 квітня 2022 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у вебінарі «Комплексне керування харчовим виробництвом», спікеркою якого виступила бізнес-аналітик, консультантка «TG Consulting» Анна Жулид. Мета вебінару – ознайомлення наукової спільноти та професіоналів із налаштуванням ефективного управління виро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як налаштувати ефективне управління виробництвом харчової продукції дізнавалися наші викладачі 15 квітня 2022

Дизайн презентації – поради здобувачам освіти від професіонала

Нещодавно у здобувачів магістратури за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» відбулася зустріч із менеджеркою з розвитку персоналу ТОВ «Триглав Інтернешнл» (партнер корпорації «Артеріум») Крістіною Яцимірською. Тема зустрічі стосувалася дизайну презентації. Здобувачам важливо уміти правильно її створювати, оскільки презентація є невідʼє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дизайн презентації – поради здобувачам освіти від професіонала 09 грудня 2022

Студенти Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ здобувають нові перемоги

Студенти Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості нашого університету здобувають нові перемоги. 16 лютого 2017 року наші спортсмени посіли перше командне місце на обласних змаганнях із лижних перегонів серед юнаків і друге місце серед дівчат. Честь навчального закладу боронили: Остап Скакун, Орест Крупей, Павло Коваль, І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ здобувають нові перемоги 20 лютого 2017