Н У Х Т

Розпочалася реєстрація електронних кабінетів для вступників до магістратури

02 серпня 2022

Розпочалася реєстрація електронних кабінетів для вступників до магістратури

1 серпня 2022 року розпочалася реєстрація електронних кабінетів для вступників до магістратури на основі дипломів бакалавра, спеціаліста, магістра.

Можливість подання заяв на бюджет і контракт буде відкрита з 16 серпня до:

- 23 серпня – для вступу за результатами індивідуальної усної співбесіди;
- 15 вересня – для вступу за результатами МТНК/МКТ або фахового іспиту в закладі освіти.

Після цього подати заяви можна буде тільки на контрактну форму. Реєстрація електронних кабінетів буде відкрита до 31 жовтня.

Для створення кабінету потрібно зазначити:

- логін (адреса електронної пошти, до якої ви маєте доступ і яка не заборонена на території України);
- пароль (придумати самостійно та запам'ятати для подальших входів у кабінет);
- номер, PIN-код і рік отримання сертифіката МТНК/МКТ (ЄВІ/ЄФВВ);
- серію та номер диплома, на основі якого ви вступаєте (бакалавра, спеціаліста, магістра).

Якщо вступник не має сертифіката, то для додаткової ідентифікації потрібно вказати номер (без серії) документа, що посвідчує особу, на який оформлено документ про освіту.

Докладна інструкція з подання електронних заяв доступна тут.

Звертаємо увагу на основні питання під час реєстрації кабінету:

- Реєстрація на МТНК/МКТ і реєстрація електронного кабінету вступника – це різні процеси. На МТНК/МКТ вступник реєструється для складання тестування, а електронний кабінет необхідний для подання заяв на вступ;
- Логін і пароль від кабінету учасника вступних випробувань на сайті УЦОЯО не можна використовувати як логін і пароль до електронного кабінету вступника – це різні системи;
- Фотографії, які ви завантажуєте в кабінет, використовуються закладом освіти для замовлення студентських квитків, тому необхідно завантажувати коректні фото (не селфі);
- Мотиваційний лист необхідно додавати до кожної заяви під час її подання. Можливість додавання мотиваційних листів у кабінеті буде відкрита під час прийому заяв (16 серпня).

Консультаційну підтримку нашим вступникам залюбки нададуть фахівці відбіркових комісій навчально-наукових інститутів і факультетів та приймальної комісії університету.

Бажаємо майбутнім магістрантам легкого вступу!

Опублікований: 02-08-2022
Читайте також:
Високий викладацький рівень демонструють викладачі кафедри туристичного і готельного бізнесу

29 жовтня 2019 року відбулася відкрита лекція «Природно-антропогенні рекреаційно-туристичні ресурси» к.г.н., доцента кафедри туристичного і готельного бізнесу Олени Харченко з дисципліни «Туристичне краєзнавство» для здобувачів 2 курсу спеціальності 242 «Туризм». Основні питання, розглянуті під час лекції – поняття про об’єкти природно-заповідного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий викладацький рівень демонструють викладачі кафедри туристичного і готельного бізнесу 30 жовтня 2019

Викладачі кафедри технологій ресторанної і аюрведичної продукції – учасники міжнародного наукового проєкту «SWorld»

Викладачі кафедри технологій ресторанної і аюрведичної продукції взяли активну участь у міжнародному науковому проєкті «SWorld», який об’єднує науковців із різних країн, включаючи Україну, Молдову, Болгарію та Німеччину. Цей проєкт є важливою платформою для обміну науковими ідеями, налагодження контактів і співпраці між науковцями. Так, викладачі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технологій ресторанної і аюрведичної продукції – учасники міжнародного наукового проєкту «SWorld» 06 листопада 2024

Визначати якість олій навчилися студенти-скороченики кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Тетяна Роман провела відкрите лабораторне заняття «Методи визначення показників якості жирів та олії» з дисципліни «Загальні технології харчової промисловості» для студентів першого скороченого курсу навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології». На заняття завітали заступник дек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначати якість олій навчилися студенти-скороченики кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 березня 2019

Мотиваційна зустріч доцентки кафедри експертизи харчових продуктів зі здобувачами освіти Вінницького фахового коледжу НУХТ

5 квітня доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна зустрілася в онлайн-форматі зі здобувачами спеціальності 181 «Харчові технології» Вінницького фахового коледжу НУХТ. Старшокурсники дізналися про підготовку в університеті фахівців за освітньою програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», перспективи майб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотиваційна зустріч доцентки кафедри експертизи харчових продуктів зі здобувачами освіти Вінницького фахового коледжу НУХТ 05 квітня 2023