Н У Х Т

Практичні кейси максимально ефективного використання власних ресурсів

05 листопада 2025

Практичні кейси максимально ефективного використання власних ресурсів

3 листопада відбулася гостьова лекція на тему «Сильні сторони як стратегія успіху. Як використовувати свої ресурси максимально ефективно» Director of Talent компанії Global Mediator Олесі Лук’яненко.

Захід викликав велику зацікавленість викладачів Навчально-наукового інституту економіки і управління та здобувачів освітніх ступенів «бакалавр», «магістр», «доктор філософії», які навчаються за спеціальностями D3 «Менеджмент» (освітніми програмами «Менеджмент» і «Менеджмент персоналу»), D5 «Маркетинг», C1 «Економіка», D1 «Облік і оподаткування».

Спікерка дала декілька визначень успіху особистості і перед тим, як перейти до розбору сильних сторін, наголосила на тому, що власні слабкі сторони виправляти немає сенсу і пояснила власну думку.

Основна увага була приділена визначенню особистих сильних сторін, як правильно поєднати чотири складові – що ти любиш, у чому ти найкращий, що потрібно світові та за що вам можуть платити. Поєднання цих складових дає розуміння місії, покликання, пристрасті та професії, що найкраще пасує особистості.

Важливою практичною складовою стало те, що пані Олеся поділилася цікавими методиками, які можуть використати здобувачі освіти для визначення власних сильних сторін – IKIGAI, Red Bull Wingfinder, Clifton 34 strengths. Наприкінці лекції гостя надала декілька практичних порад, щоб стати успішною особистістю.

Слухачі щиро вдячні фахівчині за цікаву доповідь і чекають на нові зустрічі!

Опублікований: 05-11-2025
Читайте також:
Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів презентує цикл лекцій для майбутніх вступників

Завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко презентувала гостьову лекцію «Рослинні олії і жири для здорового харчування» здобувачам освіти Івано-франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ і Вінницького фахового коледжу НУХТ. Слухачі дізналися, що рослинні ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів презентує цикл лекцій для майбутніх вступників 07 березня 2025

Нові та інноваційні методи викладання від фахівців Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie

Навесні-влітку викладачі різних кафедр університету пройшли онлайн-стажування на базі Економічного Університету у Кракові (Польща) й відзначили його актуальність і користь для себе. З нового навчального року польські колеги продовжують серію онлайн-стажувань, на які запрошують і фахівців НУХТ. Зокрема, з 14 вересня по 9 жовтня відбудеться онлайн-с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові та інноваційні методи викладання від фахівців Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie 27 серпня 2020

Лабораторні роботи оnline: практичні навички приготування антибактеріального мила

Незважаючи на навчання оnline, наші магістранти все одно виконують лабораторні роботи своїми руками. Наприклад магістранти-біотехнологи удосконалюючи свої знання з дисципліни «Технологія лікарських косметичних засобів», випробовували технології приготування мила. Завдяки асистентці кафедри біотехнології і мікробіології Валерії Потапенко здобувачі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторні роботи оnline: практичні навички приготування антибактеріального мила 09 грудня 2021

Виконуючи магістерські роботи, біотехнологи-заочники реалізовують свої розробки на практиці

22 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології захищали кваліфікаційні магістерські роботи студенти заочної форми навчання освітніх програм «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». На розгляд комісії, яку очолювала завідувач відділу біотехнології Інституту продовольчих ресурс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виконуючи магістерські роботи, біотехнологи-заочники реалізовують свої розробки на практиці 26 лютого 2019