Н У Х Т

Майстер-клас з харчової біотехнології для київських ліцеїстів

02 грудня 2024

Майстер-клас з харчової біотехнології для київських ліцеїстів

У захоплюючий світ, де мікроорганізми творять свої маленькі дива, вирушили учні ліцею №242 на майстер-класі, який відбувся в одній із навчальних лабораторій кафедри біотехнології і мікробіології.

Старший викладач кафедри Віктор Удимович розпочав із теоретичної частини, де учасники ознайомилися з будовою мікроскопа, його принципами роботи та особливостями налаштування. Викладач розкрив важливість правильного освітлення препарату та процесу фокусування, який дозволяє отримати чітке зображення об’єктів, що досліджуються, розказав, як користуватися гвинтами, та робити препарат сиру.

Осягнувши теорію, перейшли до практичної частини, під час якої мікроскопіювали препарат сиру з пліснявою. Учні дізналися неймовірно пізнавальні факти про мікробіологічні дослідження та правила користуванням лабораторним інвентарем. Ліцеїсти активно обговорювали різні аспекти біотехнології, ставили запитання та давали оригінальні відповіді на запитання викладача.

На заході зібралися два класи, і всі учасники проявили високий рівень зацікавленості та активності. День пройшов у творчій атмосфері, залишивши незабутні враження. Цей науковий досвід відкрив нові горизонти для майбутніх вступників і, сподіваємося, надихне їх на подальші дослідження у галузі біотехнологій.

Опублікований: 02-12-2024
Читайте також:
Корисні інсайти готельного бізнесу для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Лекцію для студентів 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» прочитала менеджер фронт-офісу 5-зіркового готелю «Hilton Kyiv» Ірина Кудрявченко, яка поділилася з майбутніми готельєрами своїми знаннями та досвідом. Лектор розповіла історію готелю «Hilton Kyiv» і особливості його структури. Важливим питанням лекції також було висвітлен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні інсайти готельного бізнесу для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 25 квітня 2019

Підприємництво наживо вивчають студенти кафедри маркетингу

Студенти спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» у рамках проведення тематичних зустрічей «Підприємництво наживо» відвідали майстер-клас Зоряни Галаджий – випускниці НУХТ, а на теперішній час головного бухгалтера, консультанта з бухгалтерського та податкового обліку з 20-річним досвідом. Подібні зустрічі актуальні для майбут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підприємництво наживо вивчають студенти кафедри маркетингу 04 грудня 2018

Вступникам на бюджет необхідно подати оригінали документів

Вступникам, які отримали рекомендацію на навчання за кошти державного бюджету, необхідно до 18-ї години 31 липня виконати вимоги до зарахування. Обов’язковою вимогою для зарахування є особисте подання до закладу вищої освіти оригіналів необхідних документів. Перелік документів для виконання вимог до зарахування: - копія документа, що посвідчує о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам на бюджет необхідно подати оригінали документів 29 липня 2019

Четвертокурсниця освітньої програми «Технології харчування» – серед переможців Міжнародного конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge»

Ще одна здобувачка освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка стала призеркою Міжнародного конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge» за напрямом «Start-up. Restaurant». За результатами публічного захисту проєкту Дипломом ІІІ ступеня відзначена здобувачка групи ХЧ 4-1 освітньо-професійної програми «Тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсниця освітньої програми «Технології харчування» – серед переможців Міжнародного конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge» 08 квітня 2024