Н У Х Т

Стажування викладачів – крок до професійного зростання та актуалізації знань

09 червня 2025

Стажування викладачів – крок до професійного зростання та актуалізації знань

Викладачі циклової комісії економічних дисциплін Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ пройшли успішне стажування на підприємстві ТзОВ «ЦЕДЕПЕ», що надає консалтингові послуги з обліку. Це стажування стало важливим етапом у професійному розвитку педагогів, дозволивши їм ознайомитися з реаліями роботи консалтингової компанії, застосувавши теоретичні знання на практиці, ознайомившись зі сучасними методами ведення обліку.

ТзОВ «ЦЕДЕПЕ» – фірма, яка входить до міжнародної групи CeDePe, що спеціалізується у наданні комплексних професійних послуг для бізнесів. Тому стажування дозволило викладачам ознайомитися з останніми змінами в законодавстві, новими технологіями та тенденціями у сфері обліку, маркетингу, аналізу.

Викладачі отримали можливість поспілкуватися з провідними фахівцями галузі, обмінятися досвідом і налагодити корисні зв'язки. Адже це дозволяє педагогам залишатися в курсі останніх тенденцій, а студентам – отримувати знання, які відповідають вимогам сучасного ринку праці.

Колектив нашого коледжу вдячний компанії ТзОВ «ЦЕДЕПЕ» за співпрацю та можливість для викладачів підвищити свою кваліфікацію!

Опублікований: 09-06-2025
Читайте також:
Барви осені в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся конкурс-виставка осінніх композицій «Барви осені», які підготували студенти коледжу. На виставці були представлені композиції із природного матеріалу, що студенти виготовили власноруч. Барви осені різнокольорові… Жодна інша пора року не милує око таким багатс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Барви осені в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 09 жовтня 2019

Мотивуючі знайомства здобувачів освіти з підприємствами

2 грудня студенти 3 курсу разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства Романом Мукоїдом відвідали крафтову міні-пивоварню «Syndicate», де їх гостинно зустрів магістрант кафедри Роман Нищун. Він розповів молодшим колегам про види крафтового пива, які виготовляються на пивоварні (а це – понад 40 видів!). Здобувачі освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуючі знайомства здобувачів освіти з підприємствами 04 грудня 2020

Продуктивно підсумували семестр здобувачі освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся науково-методичний семінар, присвячений підведенню підсумків роботи здобувачів магістерської освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції» у рамках вивчення дисципліни «Науково-дослідницький практикум. Модуль 1». Магістранти представили свої проєкти щодо операційного вдосконаленн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продуктивно підсумували семестр здобувачі освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції» 19 грудня 2023

На зустріч із прекрасним вирушили студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

Із метою підвищення загальнокультурного розвитку молоді відповідальна за роботу зі студентами Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ольга Чернюшок організувала для кураторської групи ТІ-1-4 спеціальності «Харчові технології» похід до театру, де представляв свою сучасну п’єсу «Вій» Чер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зустріч із прекрасним вирушили студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 30 листопада 2018