Н У Х Т

Дизайнерські рішення для готельних підприємств розробляють студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

23 листопада 2018

Дизайнерські рішення для готельних підприємств розробляють студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Старший викладач кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук провів відкрите лабораторне заняття «Моделювання дизайну інтер’єру. Моделювання дизайнерського предмету за допомогою команди морф» для студентів 2 курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Лабораторні роботи – важлива форма організації навчального процесу у закладах вищої освіти. Заняття з дисципліни: «Дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства» проходило у спеціально обладнаній комп’ютерною технікою лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи. Під час лабораторного заняття студенти під керівництвом викладача навчилися розміщувати меблі у номерах готельних підприємств за допомогою інструмента «Об’єкт», освітлювальні прилади – за допомогою інструмента «Джерело світла», створювати дизайнерські об’єкти за допомогою інструмента «Морф» і працювати з бібліотекою аксесуарів. Студенти мали виконати з використанням системи автоматизованого проектування ArchiCAD графічну частину лабораторної роботи, що включала план першого та другого житлових поверхів із меблями, розрізи простий і 3-D із дизайнерськими об’єктами та новими текстурами.

Викладач дотримувався навчально-методичних вимог до організації лабораторного заняття, підтримував зв'язок із аудиторією, звертався до лекційного матеріалу і теоретичного матеріалу інших навчальних дисциплін, консультував студентів, роз’яснюючи всі етапи виконання роботи.

Викладач Олег Бортнічук під час заняття намагався активізувати пізнавальну діяльність студентів, навчити творчо застосовувати теоретичні знання на практиці і сприяти розвитку самостійного мислення. Мета лабораторної роботи була досягнута – програмний матеріал засвоєний і сформовані практичні навики.

Старший викладач Олег Бортнічук на належному науковому і методичному рівні провів лабораторне заняття. Бажаємо успіхів молодому викладачу у професійній діяльності!

 

Опублікований: 23-11-2018
Читайте також:
НУХТ і DGNB об’єднують зусилля: партнерство у сфері сталого проєктування

Наш університет нещодавно уклав важливий меморандум про співпрацю з найбільшою в Європі мережею сталого будівництва DGNB (Німецька рада з питань сталого будівництва). У центрі організації DGNB лежить її асоціація, що включає близько 2000 членів. Це партнерство стало можливим завдяки ініціативи кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ і DGNB об’єднують зусилля: партнерство у сфері сталого проєктування 07 червня 2023

Студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ здобувають впевнені перемоги на всеукраїнських олімпіадах

21 березня 2019 року на базі Хіміко-технологічного коледжу ім. І.М. Кожедуба СумДУ відбувся ІІ обласний етап ІХ Всеукраїнської олімпіади з української мови серед студентів ЗВО І-ІІ рівня акредитації, у якому студентка групи 2-ХП-08 Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ Ярослава Лелюх виборола І місце і представлятиме Сумську область на заве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ здобувають впевнені перемоги на всеукраїнських олімпіадах 22 березня 2019

Відкриття Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка відбулося на кафедрі гуманітарних дисциплін

8 листопада на кафедрі гуманітарних дисциплін відбулося відкриття XІII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Метою конкурсу є вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, стимулювання студентської молоді до вивчення української мови. Важко переоцінити значення творчості Тарас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриття Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка відбулося на кафедрі гуманітарних дисциплін 08 листопада 2022

Робоча група освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» приступила до її локального моніторингу

24 січня 2024 року на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося засідання робочої групи магістерської освітньо-професійної програми «Технології продуктів бродіння і виноробства». Гарант програми, професор Віталій Прибильський ознайомив присутніх із вимогами до розроблення нової редакції освітньо-професійної програми та її за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робоча група освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» приступила до її локального моніторингу 25 січня 2024