Н У Х Т

Дизайнерські рішення для готельних підприємств розробляють студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

23 листопада 2018

Дизайнерські рішення для готельних підприємств розробляють студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Старший викладач кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук провів відкрите лабораторне заняття «Моделювання дизайну інтер’єру. Моделювання дизайнерського предмету за допомогою команди морф» для студентів 2 курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Лабораторні роботи – важлива форма організації навчального процесу у закладах вищої освіти. Заняття з дисципліни: «Дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства» проходило у спеціально обладнаній комп’ютерною технікою лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи. Під час лабораторного заняття студенти під керівництвом викладача навчилися розміщувати меблі у номерах готельних підприємств за допомогою інструмента «Об’єкт», освітлювальні прилади – за допомогою інструмента «Джерело світла», створювати дизайнерські об’єкти за допомогою інструмента «Морф» і працювати з бібліотекою аксесуарів. Студенти мали виконати з використанням системи автоматизованого проектування ArchiCAD графічну частину лабораторної роботи, що включала план першого та другого житлових поверхів із меблями, розрізи простий і 3-D із дизайнерськими об’єктами та новими текстурами.

Викладач дотримувався навчально-методичних вимог до організації лабораторного заняття, підтримував зв'язок із аудиторією, звертався до лекційного матеріалу і теоретичного матеріалу інших навчальних дисциплін, консультував студентів, роз’яснюючи всі етапи виконання роботи.

Викладач Олег Бортнічук під час заняття намагався активізувати пізнавальну діяльність студентів, навчити творчо застосовувати теоретичні знання на практиці і сприяти розвитку самостійного мислення. Мета лабораторної роботи була досягнута – програмний матеріал засвоєний і сформовані практичні навики.

Старший викладач Олег Бортнічук на належному науковому і методичному рівні провів лабораторне заняття. Бажаємо успіхів молодому викладачу у професійній діяльності!

 

Опублікований: 23-11-2018
Читайте також:
Нові підходи до профорієнтації факультету біотехнології та екологічного контролю

Профорієнтаційна команда факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) активно впроваджує нові форми спілкування з майбутніми вступниками. Цього разу ініціативу проявили викладачі кафедри фізики Володимир Носенко та Володимир Вишняк, які, активно налагоджуючи співпрацю зі школами та користуючись власним професійним досвідом, провели перш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові підходи до профорієнтації факультету біотехнології та екологічного контролю 07 грудня 2021

Майстер-клас для студентів від відомого бренд-шефа

21 лютого 2018 року до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітав шеф-кухар відомих у місті та за його межами ресторанів «Sazha», «La Spezia», «Verde by La Spezia» Сергій Коробка. Відомий бренд-шеф провів майстер-клас з приготування стейків для студентів групи 3-хп-06 спеціальності «Виробництво харчової продукції». Майстер кухарської сп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для студентів від відомого бренд-шефа 21 лютого 2018

Магістри-фінансисти поспілкувалися з генеральним директором Асоціації страхового бізнесу

Магістри-фінансисти разом із завідувачкою кафедри Ладою Шірінян отримали запрошення від дружньої кафедри банківської справи та страхування КНЕУ долучитися до зустрічі з генеральним директором Асоціації страхового бізнесу В'ячеславом Черняховським. Учасники заходу мали змогу отримати відповіді на актуальні запитання щодо останніх змін, які відбуваю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри-фінансисти поспілкувалися з генеральним директором Асоціації страхового бізнесу 06 жовтня 2021

Щодо сучасних технологій просування турпродукту подискутували наші студенти з відомою науковцем-маркетологом

5 червня 2020 р. кафедрою туристичного та готельного бізнесу проведений вебінар «Автентична українська кухня як туристичний продукт» із відомою науковцем-маркетологом, досвідченим музейником, провідним популяризатором народних українських традицій, засновницею гастрофестивалю «Борщик у глиняному горщику» Оленою Щербань. До розмови долучилися більш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щодо сучасних технологій просування турпродукту подискутували наші студенти з відомою науковцем-маркетологом 09 червня 2020