Н У Х Т

Дизайнерські рішення для готельних підприємств розробляють студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

23 листопада 2018

Дизайнерські рішення для готельних підприємств розробляють студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Старший викладач кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук провів відкрите лабораторне заняття «Моделювання дизайну інтер’єру. Моделювання дизайнерського предмету за допомогою команди морф» для студентів 2 курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Лабораторні роботи – важлива форма організації навчального процесу у закладах вищої освіти. Заняття з дисципліни: «Дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства» проходило у спеціально обладнаній комп’ютерною технікою лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи. Під час лабораторного заняття студенти під керівництвом викладача навчилися розміщувати меблі у номерах готельних підприємств за допомогою інструмента «Об’єкт», освітлювальні прилади – за допомогою інструмента «Джерело світла», створювати дизайнерські об’єкти за допомогою інструмента «Морф» і працювати з бібліотекою аксесуарів. Студенти мали виконати з використанням системи автоматизованого проектування ArchiCAD графічну частину лабораторної роботи, що включала план першого та другого житлових поверхів із меблями, розрізи простий і 3-D із дизайнерськими об’єктами та новими текстурами.

Викладач дотримувався навчально-методичних вимог до організації лабораторного заняття, підтримував зв'язок із аудиторією, звертався до лекційного матеріалу і теоретичного матеріалу інших навчальних дисциплін, консультував студентів, роз’яснюючи всі етапи виконання роботи.

Викладач Олег Бортнічук під час заняття намагався активізувати пізнавальну діяльність студентів, навчити творчо застосовувати теоретичні знання на практиці і сприяти розвитку самостійного мислення. Мета лабораторної роботи була досягнута – програмний матеріал засвоєний і сформовані практичні навики.

Старший викладач Олег Бортнічук на належному науковому і методичному рівні провів лабораторне заняття. Бажаємо успіхів молодому викладачу у професійній діяльності!

 

Опублікований: 23-11-2018
Читайте також:
Нові висоти репозитарію Науково-технічної бібліотеки НУХТ

Двічі на рік, у січні та липні, оновлюється світовий рейтинг транспарентності (Transparent Ranking of Repositories) інституційних репозитаріїв університетів та інших науково-освітніх установ. За результатами останнього рейтингування репозитарій Науково-технічної бібліотеки нашого університету (National University of Food Technologies Institutional...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові висоти репозитарію Науково-технічної бібліотеки НУХТ 07 лютого 2019

Інноваційним тематикам галузі присвячені дипломні проекти та кваліфікаційні роботи здобувачів кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів завершилися захисти здобувачів вищої освіти:– дипломних проєктів фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології», освітнього ступеня «Бакалавр», за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» заочної форми навчання;– магістерських робіт фахі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційним тематикам галузі присвячені дипломні проекти та кваліфікаційні роботи здобувачів кафедри технології молока і молочних продуктів 21 лютого 2020

Всесвітній день туризму у Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

27 вересня – Всесвітній день туризму. З кожним роком туризм стає все популярнішим, а нові маршрути відкривають вікно у широкий світ. Це – високорентабельна галузь економіки, дієвий чинник інтеграції України у європейську та світову спільноту. Напередодні свята викладачі Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ здійс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Всесвітній день туризму у Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 27 вересня 2021

Світла пам’ять

З почуттям суму та глибокої скорботи сповіщаємо, що на 77-му році пішов із життя завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, доктор технічних наук Шаповаленко Олег Іванович. Життєвий шлях Олега Івановича тісно пов'язаний з Національним університетом харчових технологій. З 1993 р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Світла пам’ять 07 грудня 2020