Н У Х Т

Дизайнерські рішення для готельних підприємств розробляють студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

23 листопада 2018

Дизайнерські рішення для готельних підприємств розробляють студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Старший викладач кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук провів відкрите лабораторне заняття «Моделювання дизайну інтер’єру. Моделювання дизайнерського предмету за допомогою команди морф» для студентів 2 курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Лабораторні роботи – важлива форма організації навчального процесу у закладах вищої освіти. Заняття з дисципліни: «Дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства» проходило у спеціально обладнаній комп’ютерною технікою лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи. Під час лабораторного заняття студенти під керівництвом викладача навчилися розміщувати меблі у номерах готельних підприємств за допомогою інструмента «Об’єкт», освітлювальні прилади – за допомогою інструмента «Джерело світла», створювати дизайнерські об’єкти за допомогою інструмента «Морф» і працювати з бібліотекою аксесуарів. Студенти мали виконати з використанням системи автоматизованого проектування ArchiCAD графічну частину лабораторної роботи, що включала план першого та другого житлових поверхів із меблями, розрізи простий і 3-D із дизайнерськими об’єктами та новими текстурами.

Викладач дотримувався навчально-методичних вимог до організації лабораторного заняття, підтримував зв'язок із аудиторією, звертався до лекційного матеріалу і теоретичного матеріалу інших навчальних дисциплін, консультував студентів, роз’яснюючи всі етапи виконання роботи.

Викладач Олег Бортнічук під час заняття намагався активізувати пізнавальну діяльність студентів, навчити творчо застосовувати теоретичні знання на практиці і сприяти розвитку самостійного мислення. Мета лабораторної роботи була досягнута – програмний матеріал засвоєний і сформовані практичні навики.

Старший викладач Олег Бортнічук на належному науковому і методичному рівні провів лабораторне заняття. Бажаємо успіхів молодому викладачу у професійній діяльності!

 

Опублікований: 23-11-2018
Читайте також:
Відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня бакалавра заочної форми навчання на кафедрі готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня бакалавра заочної форми навчання у формі єдиного державного кваліфікаційного іспиту. 27 студентів V курсу напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» і 18 студентів ІІІ курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня бакалавра заочної форми навчання на кафедрі готельно-ресторанної справи 20 лютого 2019

Рекомендації щодо перероблення борошна з низькими хлібопекарськими властивостями отримали четвертокурсники

Професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віра Дробот провела відкрите лекційне заняття для здобувачів 4 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій спеціальності 181 «Харчові технології» з дисципліни «Технології хлібобулочних  виробів». Згідно з програмою на лекції була розглянута тема «Особливості приготува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекомендації щодо перероблення борошна з низькими хлібопекарськими властивостями отримали четвертокурсники 17 листопада 2020

Жінок НУХТ вітають зі святом колеги-освітяни й виробничники

Наближається найчарівніше весняне свято – 8 березня. До університету почали надходити вітання прекрасній половині колективу НУХТ. Зокрема, свої найщиріші і найтепліші побажання висловили: голова правління Національної асоціації «Укрмолпром» Василь Бондаренко; генеральний директор Асоціації «Укроліяпром» Степан Капшук; начальник кафедри військ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Жінок НУХТ вітають зі святом колеги-освітяни й виробничники 05 березня 2021

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ уже стало доброю традицією проводити після зимових свят День відритих дверей. І в цьому році 21 січня навчальний заклад гостинно відкрив свої двері перед майбутніми абітурієнтами та їх батьками. Гостями стали випускники шкіл м. Сміли, Смілянського,  Шполянського, Звенигородського, Кам'янського, Городи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей 23 січня 2017