Н У Х Т

Новий навчальний посібник для цукровиків

16 червня 2021

Новий навчальний посібник для цукровиків

Фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ продовжують видавати сучасну навчальну та навчально-методичну літературу. Днями побачив світ навчальний посібник «Потенціометрія у виробництві цукру (дисципліна: методи технохімічного та мікробіологічного контролю виробництва)», укладачем якого виступив кандидат технічних наук, доцент, професор кафедри виробництва цукру та сахаридів Інституту післядипломної освіти НУХТ Костянтин Скорик.

Рецензенти видання: докторка технічних наук, професорка, головна наукова співробітниця лабораторії цукровмісних продуктів та інгредієнтів Інституту продовольчих ресурсів НААН України Людмила Чернявська і кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри виробництва цукру та сахаридів Інституту післядипломної освіти НУХТ Костянтин Штангеєв.

У навчальному посібнику розглянуті сучасні потенціометричні методи аналізу, які застосовуються в хіміко-технічному контролі бурякоцукрового виробництва. Значна увага приділена методикам проведення вимірювань рН, окисно-відновлювального потенціалу (редокс-потенціалу), вмісту калію, натрію, нітратів за допомогою іоноселективних електродів у сировині, напівпродуктах і готовій продукції цукрової промисловості. Надані основи теорії та практики роботи з іоноселективними електродами різних типів.

Навчальний посібник призначений для підвищення рівня поінформованості та оновлення професійних знань фахівців технологічної служби цукрових заводів, персоналу лабораторій контролю якості продукції, а також технічних керівників і спеціалістів цукрових заводів і підприємств харчової промисловості; студентів закладів вищої освіти технологічного профілю.

Опублікований: 16-06-2021
Читайте також:
Практичний майстер-клас про нові HR-інструменти для менеджерів персоналу

6 лютого 2024 року бакалаври і магістранти освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» взяли активну участь у практичному майстер- класі «Карта посади як альтернатива посадовій інструкції: дієвий інструмент HR-менеджера» від HR-фахівчині Анастасії Журавель. Спікерка висловила думку, що останнім часом фахівці з управління персоналом зіткну...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний майстер-клас про нові HR-інструменти для менеджерів персоналу 07 лютого 2024

Глибокі знання з фахових дисциплін демонструють здобувачі освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

Розпочалися захисти здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» денної форми навчання освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Тематика кваліфікаційних робіт, представлених екзаменаційній комісії, є різноманітною та цікавою. Члени комісії зазначають, що здобувачі демонструють глибокі знання з фахових дисциплін, набуті прот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Глибокі знання з фахових дисциплін демонструють здобувачі освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» 16 червня 2021

Постійний курс на професійне вдосконалення тримають наші викладачі

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування беруть участь у сучасних інтерактивних заняттях, які організують провідні видавництва навчально-методичної літератури. Ідея видавництва National Geographic Learning – bring the world to the classroom and the classroom to life: приносити світ, у якому ми живемо, до аудиторії, а аудиторію – в ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постійний курс на професійне вдосконалення тримають наші викладачі 27 лютого 2019

Щодо безпечності харчових продуктів розширюють свої знання викладачі та здобувачі кафедри експертизи харчових продуктів

Викладачі та здобувачі кафедри експертизи харчових продуктів розширюють свої знання з питань безпечності харчових продуктів. Відповідно до нової редакції стандарту ISO 22000 алергени є небезпечним фактором виробництва харчових продуктів. Тому наших фахівців і студентів зацікавила онлайн-конференція «Харчові алергії – все, що хотіли знати, але боял...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щодо безпечності харчових продуктів розширюють свої знання викладачі та здобувачі кафедри експертизи харчових продуктів 17 березня 2021