Н У Х Т

Правила поведінки в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру вивчають наші колективи

07 вересня 2022

Правила поведінки в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру вивчають наші колективи

У відокремленому структурному підрозділі «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбулася зустріч працівників закладу з представником ДСНС України в Сумській області.

Члени колективу коледжу прослухали лекцію «Дії населення в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру». Головний інспектор Сумського районного управління Головного управління ДСНС України у Сумській області Владислав Байтрак надав вичерпну інформацію щодо правил поведінки під час повітряної тривоги, виявленні вибухонебезпечних предметів, правил порятунку при обстрілах будинків тощо.

Опублікований: 07-09-2022
Читайте також:
Пізнавальна зустріч із випускницею кафедри технології оздоровчих продуктів

3 жовтня на кафедру технології оздоровчих продуктів завітала випускниця магістратури 2020 року освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» Наталія Ткачук. На гостьовому занятті з дисципліни «Основи кріогенних і сушильних технологій», яке для здобувачів третього курсу Навчально-наукового ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пізнавальна зустріч із випускницею кафедри технології оздоровчих продуктів 04 жовтня 2022

Плідно попрацювали науковці в ході конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК»

У рамках VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК» (20-21 листопада) працювали секції:- Сучасні тенденції розвитку підприємств харчової промисловості.- Ресурсне забезпечення діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК.- Конкурентоспроможність ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідно попрацювали науковці в ході конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК» 22 листопада 2019

Челендж до Дня поезії на факультеті біотехнології та екологічного контролю

Всесвітній день поезії – свято словесної чуттєвості й довершеного вміння кількома словами висловити не висловлюване, яке відзначається щороку 21 березня. Ухвала ювілейної 30-ої сесії ЮНЕСКО в 1999 року, коли і було вперше проголошено святкування всесвітнього Дня поезії, визначає, що ПОЕЗІЯ може стати відповіддю на найгостріші та найглибші духовні ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Челендж до Дня поезії на факультеті біотехнології та екологічного контролю 31 березня 2023

Лабораторне заняття з дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» в умовах закладу ресторанного господарства

Лабораторне заняття здобувачів третього року навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» відбулося в умовах закладу ресторанного господарства «BarDuck» із дотриманням протиепідемічних заходів. Його організувала лекторка дисципліни, доцентка Ольга Пушка Директор Денис Логоватовсь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторне заняття з дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» в умовах закладу ресторанного господарства 18 березня 2021