Н У Х Т

Практика з вирішення виробничо-ситуаційних задач в умовах виробництва

22 грудня 2017

Практика з вирішення виробничо-ситуаційних задач в умовах виробництва

20 грудня у рамках проходження практики з вирішення виробничо-ситуаційних задач відбулася екскурсія студентів ІV курсу групи БВ-4 спеціальності «Бродильне виробництво та виноробство» з викладачами спецдисциплін на Львівську пивоварню (Carlsberg Ukraine).

Історія Львівської пивоварні – найстарішої броварні на території сучасної України, бере свій початок у далекому 1715 році

На території заводу й у всіх відділеннях підприємства студентів супроводжував інженер-технолог заводу Петро Котик, який розповів про особливості ведення технологічного процесу виробництва різних сортів пива, роботи технологічного обладнання, специфіку праці на підприємстві тощо. Ознайомив з енерго- та ресурсозберігаючими технологіями, які впроваджені на виробництві; розповів про сертифікацію підприємства на відповідність вимогам міжнародних стандартів ISO: 9001:2008, 14001:2004, 22000:2005, FSSC 22000.

Опублікований: 22-12-2017
Читайте також:
«Солодке» знайомство

Студенти групи ТХ-3-5ск разом із наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан побували в кондитерському цеху української торговельної мережі продовольчих супермаркетів «Сільпо». Кондитерський цех розташований на території одного з магазинів мережі «Сільпо» на житловому масиві Троєщина. Відвідувачів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Солодке» знайомство 16 жовтня 2023

Педагогічний Оскар

«Педагогічний Оскар-2021» перегорнув свою сторінку – найуспішніші конкурсні роботи отримали головні нагороди конкурсу. Зокрема робота викладачів Сумського фахового коледжу НУХТ Олександра Зігунова і В`ячеслава Козленка «Упровадження інформаційної системи управління навчальним процесом у фаховому коледжі» зайняла перше місце у номінації «Інноваційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічний Оскар 25 серпня 2021

На пульсі всіх новацій виноробної галузі тримають руку викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Яскрава виноробна подія у Київі BE WINE – нове еногастрономічне дійство на українській та світовій мапі вина, яке поєднує всі ланки винної індустрії – від професіоналів-виноробів, винних експертів і поціновувачів винної культури – відбулася 4-5 вересня. Захід відвідали викладачки кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На пульсі всіх новацій виноробної галузі тримають руку викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 07 вересня 2021

Свято попереднього захисту: четвертокурсники готові до «бою»

На кафедрі біотехнології і мікробіології в рамках підготовки до захистів випускових кваліфікаційних робіт за освітнім ступенем «Бакалавр» відбулося свято попереднього захисту четвертокурсників. Для виконання кваліфікаційної роботи здобувачам було необхідно проаналізувати чималий обсяг інформації, написати кілька курсових, розібратися в супутніх те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято попереднього захисту: четвертокурсники готові до «бою» 13 червня 2023