Н У Х Т

Практика з вирішення виробничо-ситуаційних задач в умовах виробництва

22 грудня 2017

Практика з вирішення виробничо-ситуаційних задач в умовах виробництва

20 грудня у рамках проходження практики з вирішення виробничо-ситуаційних задач відбулася екскурсія студентів ІV курсу групи БВ-4 спеціальності «Бродильне виробництво та виноробство» з викладачами спецдисциплін на Львівську пивоварню (Carlsberg Ukraine).

Історія Львівської пивоварні – найстарішої броварні на території сучасної України, бере свій початок у далекому 1715 році

На території заводу й у всіх відділеннях підприємства студентів супроводжував інженер-технолог заводу Петро Котик, який розповів про особливості ведення технологічного процесу виробництва різних сортів пива, роботи технологічного обладнання, специфіку праці на підприємстві тощо. Ознайомив з енерго- та ресурсозберігаючими технологіями, які впроваджені на виробництві; розповів про сертифікацію підприємства на відповідність вимогам міжнародних стандартів ISO: 9001:2008, 14001:2004, 22000:2005, FSSC 22000.

Опублікований: 22-12-2017
Читайте також:
З Днем народження, Ліно!

Здобувачі освіти різних інститутів та факультетів за ініціативи кафедри гуманітарних дисциплін долучилися до всеукраїнського флешмобу, присвяченого дню народження великої українки, геніальної поетеси, сумління  української нації Ліни Костенко. Здобувачі й викладачі кафедри декламували улюблені ліричні перлини Ліни Костенко. Ознайомитися з відеороб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З Днем народження, Ліно! 19 березня 2021

Першокурсники-хімтехнологи завітали до Водно-інформаційного центру столиці

Підвищення рівня інформованості про водні ресурси, усвідомлення необхідності їх збереження та раціонального використання – завдання першорядної важливості і є стратегічним для України. Тож першокурсники-хімтехнологи разом із наставницею групи, доценткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тетяною Б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники-хімтехнологи завітали до Водно-інформаційного центру столиці 24 вересня 2021

Атестаційний екзамен здобувачів-бакалаврів кафедри готельно-ресторанної справи

16 червня на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася атестація здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти у формі атестаційного екзамену із застосуванням дистанційних технологій. Під час відеоконференції на платформі Zoom тепло привітали і побажали успіху здобувачам 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» декан факультету готель...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестаційний екзамен здобувачів-бакалаврів кафедри готельно-ресторанної справи 17 червня 2020

Розширюємо фахові горизонти здобувачів

Доброю традицією на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів є проведення гостьових лекцій, на яких власники та спеціалісти-технологи відверто діляться досвідом успішного промислового та крафтового виробництва. 14 лютого 2024 року для бакалаврів освітньої програми «Харчові технології та інженерія», магістрантів освітньої програми «Технології з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо фахові горизонти здобувачів 15 лютого 2024