Н У Х Т

Результат проходження практики магістрів-хімтехнологів у ТОВ «Астра-Косметик» – працевлаштування

24 жовтня 2019

Результат проходження практики магістрів-хімтехнологів у ТОВ «Астра-Косметик» – працевлаштування

Хіміки-технологи, що здобувають ступінь магістра за освітньо-професійною програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» – Анастасія Сергієнко, Ірина Івченко та Вікторія Сліпньова (керівник – доцент Наталія Сабадаш) отримали незабутній досвід під час проходження практики в лабораторії ТОВ «Астра-Косметик».

Під час практики магістранти мали змогу закріпити знання, отримані під час навчання, а також втілити на практиці інноваційні задуми, які взяли на замітку під час вивчення однієї з профільних дисциплін «Інновації в технології харчових добавок та косметичних засобів» (лектори – доценти Наталія Сабадаш та Олена Подобій).

ТОВ «Астра-Косметик» – провідний український виробник косметичних засобів, що працює вже більше 20 років і зарекомендував себе як на українському, так і європейському ринках. Основним напрямком виробництва є декоративна косметика, зокрема помади, пудри, туші, тональні засоби, звичайні лаки та гель-лаки для нігтів тощо.

Керівництво та працівники ТОВ «Астра-Косметик» тепло прийняли студентів. Керівником практики від підприємства була призначена керівник лабораторії та технолог Яна Зубрицька, яка з великою відповідальністю поставилася до ознайомлення студенток із роботою на підприємстві та в лабораторії.

Під час практики хіміки-технологи продемонстрували свої вміння роботи з приладами, зокрема: навчилися працювати з лабораторним обладнанням, брали участь у розробленні рецептур косметичних засобів, підготовці сировини. Навчилися проводити вхідний контроль сировини, а також здійснювати контроль якості готових косметичних засобів. Ознайомилися з технікою безпеки та відвідали підприємство, що знаходиться у м. Кропивницький.

Варто зауважити, що Анастасія Сергієнко та Ірина Івченко залишилися працювати на підприємстві на посаді «колориста» та «головного колориста», відповідно.

Проходження практики на ТОВ «Астра-Косметик» дозволило зрозуміти магістрантам, які безмежні перспективи існують в Україні для виробництва косметичних засобів. Високий професіоналізм і відповідальність працівників вразили та надихнули студентів на подальшу роботу та розвиток у сфері виробництва та розроблення косметики.

Студентки щиро вдячні кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів і керівництву ТОВ «Астра-Косметик» за можливість отримати досвід і практичні навички щодо виробництва косметичних засобів на одному з провідних підприємств України.

Опублікований: 24-10-2019
Читайте також:
Перемога у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціалізації «Економіка підприємства»

Кафедра економіки і права взяла участь у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціалізації «Економіка підприємства» за ступенями вищої освіти «бакалавр» і «магістр». Конкурс проходить на базі Харківського-національного автомобільно-дорожнього університету (факультет управління та бізнесі). Від кафедри були п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемога у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціалізації «Економіка підприємства» 01 травня 2023

Практичне пізнання спеціальності на ТОВ «Люстдорф»

Чергова група студентів-фіналістів конкурсу на Кращу академічну групу НУХТ 2018 р. у якості винагороди за свої старання у навчанні та активну громадську діяльність, отримала можливість відвідати провідне молочне підприємство України – ТОВ «Люстдорф». Екскурсія розпочалася ще до приїзду на виробництво. Єльміра Джангірова, яка супроводжувала екскурс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне пізнання спеціальності на ТОВ «Люстдорф» 01 червня 2018

Органічне агровиробництво на відкритій лекції доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

22 травня відбулася відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олени Кохан з дисципліни «Інноваційні технології органічних харчових продуктів», яку вона прочитала для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». На відкритій ле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Органічне агровиробництво на відкритій лекції доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 24 травня 2023