Н У Х Т

Результат проходження практики магістрів-хімтехнологів у ТОВ «Астра-Косметик» – працевлаштування

24 жовтня 2019

Результат проходження практики магістрів-хімтехнологів у ТОВ «Астра-Косметик» – працевлаштування

Хіміки-технологи, що здобувають ступінь магістра за освітньо-професійною програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» – Анастасія Сергієнко, Ірина Івченко та Вікторія Сліпньова (керівник – доцент Наталія Сабадаш) отримали незабутній досвід під час проходження практики в лабораторії ТОВ «Астра-Косметик».

Під час практики магістранти мали змогу закріпити знання, отримані під час навчання, а також втілити на практиці інноваційні задуми, які взяли на замітку під час вивчення однієї з профільних дисциплін «Інновації в технології харчових добавок та косметичних засобів» (лектори – доценти Наталія Сабадаш та Олена Подобій).

ТОВ «Астра-Косметик» – провідний український виробник косметичних засобів, що працює вже більше 20 років і зарекомендував себе як на українському, так і європейському ринках. Основним напрямком виробництва є декоративна косметика, зокрема помади, пудри, туші, тональні засоби, звичайні лаки та гель-лаки для нігтів тощо.

Керівництво та працівники ТОВ «Астра-Косметик» тепло прийняли студентів. Керівником практики від підприємства була призначена керівник лабораторії та технолог Яна Зубрицька, яка з великою відповідальністю поставилася до ознайомлення студенток із роботою на підприємстві та в лабораторії.

Під час практики хіміки-технологи продемонстрували свої вміння роботи з приладами, зокрема: навчилися працювати з лабораторним обладнанням, брали участь у розробленні рецептур косметичних засобів, підготовці сировини. Навчилися проводити вхідний контроль сировини, а також здійснювати контроль якості готових косметичних засобів. Ознайомилися з технікою безпеки та відвідали підприємство, що знаходиться у м. Кропивницький.

Варто зауважити, що Анастасія Сергієнко та Ірина Івченко залишилися працювати на підприємстві на посаді «колориста» та «головного колориста», відповідно.

Проходження практики на ТОВ «Астра-Косметик» дозволило зрозуміти магістрантам, які безмежні перспективи існують в Україні для виробництва косметичних засобів. Високий професіоналізм і відповідальність працівників вразили та надихнули студентів на подальшу роботу та розвиток у сфері виробництва та розроблення косметики.

Студентки щиро вдячні кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів і керівництву ТОВ «Астра-Косметик» за можливість отримати досвід і практичні навички щодо виробництва косметичних засобів на одному з провідних підприємств України.

Опублікований: 24-10-2019
Читайте також:
Кафедра експертизи на Дні Якості в Кулінарному Центрі МХП

Здобувачі третього та четвертого курсу освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» разом із викладачками кафедри експертизи харчових продуктів Світланою Усатюк, Анастасією Божко, Оксаною Петрушою та Оксаною Мельник відвідали День Якості в Кулінарному Центрі ТОВ «МХП». Здобувачі мали можливість ознайомитися...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи на Дні Якості в Кулінарному Центрі МХП 26 листопада 2024

У 20-ці проєкту «МастерШеф. Професіонали» студент Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

7 березня відбувся другий випуск програми «МастерШеф. Професіонали», де тридцять найкращих професійних шефів країни продовжили боротьбу за заповітне місце у двадцятці найкращих. Серед них і студент Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету Микола Карп’юк. Йому 19 років і він працює су-шефом. Під час кастингу сту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У 20-ці проєкту «МастерШеф. Професіонали» студент Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 10 березня 2020

НУХТ – платформа єднання бізнесу, освіти і науки у сфері виробництва і перероблення молока

27 травня 2025 року за ініціативи кафедри технології молока і молочних продуктів відбулася ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція у форматі форуму «Молочна промисловість від виробника до споживача: Сучасні тренди та орієнтири». До заходу долучилися понад 150 учасників – керівники асоціацій і спілок, керівники і працівники молокопереробних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – платформа єднання бізнесу, освіти і науки у сфері виробництва і перероблення молока 28 травня 2025

Підвищення педагогічної майстерності завжди на часі

19 травня 2022 року задля забезпечення зростання професійної майстерності педагогічних працівників, удосконалення вміння застосовувати сучасні освітні та педагогічні технології у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулося чергове онлайн-засідання Школи педагогічної майстерності. Про використання  буктрейлера  і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення педагогічної майстерності завжди на часі 23 травня 2022