Н У Х Т

Серед авторів першого видання про полімерну упаковку українською мовою – доцентка нашого університету

08 червня 2021

Серед авторів першого видання про полімерну упаковку українською мовою – доцентка нашого університету

Відбулася довгоочікувана подія – презентація книги «Полімерна упаковка», співавтором якої є доцентка кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Наталія Кулик.

Презентація проходила у рамках наукової програми авторитетного виставкового заходу – Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP-2021.

Презентована книга – перше видання про полімерну упаковку українською мовою. Маючи численні конкурентні переваги, полімерна упаковка відповідає як сучасним тенденціям розвитку упаковки, так і вимогам споживачів продукції. Вона безпечна, зручна, інформативна, економічна та екологічна.

Видання охоплює всі знання про полімерну упаковку: термінологію, властивості полімерів, види упаковки, технології та обладнання для її виготовлення, контроль якості, поліграфічне оформлення, і, нарешті, перероблення використаної упаковки.

Учасники презентації висловили ряд цікавих думок. Наприклад, про еру інтернету, коли немає проблем із отриманням інформації, і обумовлену цим проблему – як впоратися з величезним масивом інформації, переосмислити, систематизувати, виділити головне, не відволікатися на другорядне, та нарешті відкинути некоректну інформацію, якою наповнена мережа. Тому, попри розширення цифрових технологій, багато людей цінують книгу, як відповідальне джерело знань та інформації. Книга – це творіння авторів, які не тільки опрацювали великі масиви інформації з певної тематики, але й доповнили її своїми думками та висновками, які базуються на їх практичному досвіді у професії.

Книга «Полімерна упаковка» буде корисною фахівцям підприємств із виготовлення і використання упаковки, а також науковцям, здобувачам вищої світи і всім, хто цікавиться полімерною упаковкою, тому що процес навчання і зростання у професії є захоплюючим і нескінченним.

Опублікований: 08-06-2021
Читайте також:
Здобувачі-експерти долучилися до Загальнонаціональної хвилини мовчання

Указом Президента України запроваджена Загальнонаціональна хвилина мовчання на знак вшанування пам’яті загиблих захисників і захисниць. 1-го жовтня, у День захисників і захисниць України та День українського козацтва. здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійні програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» академ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-експерти долучилися до Загальнонаціональної хвилини мовчання 02 жовтня 2024

Магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно захистили дипломні проекти

На кафедрі готельно-ресторанної справи завершилися захисти дипломних магістерських проектів студентами освітнього ступеня «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», спеціалізації «Готельна і ресторанна справа», денної форми навчання. Екзаменаційну комісію, яка оцінювала спроектовані підприємства готельного господарства, очолював зав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно захистили дипломні проекти 24 лютого 2018

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар «Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюре», на якому була представлена доповідь здобувача кафедри Ольги Пушки (науковий керівник - доцент Андрій Гавриш). На науковому заході були присутні представники кафедр готельно-ресторанної справи, технології ресторанної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар 01 березня 2018

У церемонії нагородження «Kyiv FoodTravel Awards-2021» взяли участь першокурсники спеціальності «Туризм»

Першокурсники спеціальності «Туризм» долучилися до цікавого заходу у професійному гастрономічному туризмі – церемонії нагородження «Kyiv FoodTravel Awards-2021». На кожну номінацію були номіновані дуже гідні і яскраві учасники. А в деяких категоріях була неабияка конкуренція, за що подяка експертам і самономінантам. Допомагаючи організаторам у заб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У церемонії нагородження «Kyiv FoodTravel Awards-2021» взяли участь першокурсники спеціальності «Туризм» 01 червня 2021