Н У Х Т

Серед авторів першого видання про полімерну упаковку українською мовою – доцентка нашого університету

08 червня 2021

Серед авторів першого видання про полімерну упаковку українською мовою – доцентка нашого університету

Відбулася довгоочікувана подія – презентація книги «Полімерна упаковка», співавтором якої є доцентка кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Наталія Кулик.

Презентація проходила у рамках наукової програми авторитетного виставкового заходу – Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP-2021.

Презентована книга – перше видання про полімерну упаковку українською мовою. Маючи численні конкурентні переваги, полімерна упаковка відповідає як сучасним тенденціям розвитку упаковки, так і вимогам споживачів продукції. Вона безпечна, зручна, інформативна, економічна та екологічна.

Видання охоплює всі знання про полімерну упаковку: термінологію, властивості полімерів, види упаковки, технології та обладнання для її виготовлення, контроль якості, поліграфічне оформлення, і, нарешті, перероблення використаної упаковки.

Учасники презентації висловили ряд цікавих думок. Наприклад, про еру інтернету, коли немає проблем із отриманням інформації, і обумовлену цим проблему – як впоратися з величезним масивом інформації, переосмислити, систематизувати, виділити головне, не відволікатися на другорядне, та нарешті відкинути некоректну інформацію, якою наповнена мережа. Тому, попри розширення цифрових технологій, багато людей цінують книгу, як відповідальне джерело знань та інформації. Книга – це творіння авторів, які не тільки опрацювали великі масиви інформації з певної тематики, але й доповнили її своїми думками та висновками, які базуються на їх практичному досвіді у професії.

Книга «Полімерна упаковка» буде корисною фахівцям підприємств із виготовлення і використання упаковки, а також науковцям, здобувачам вищої світи і всім, хто цікавиться полімерною упаковкою, тому що процес навчання і зростання у професії є захоплюючим і нескінченним.

Опублікований: 08-06-2021
Читайте також:
Магістрант – про нові можливості оздоровчого харчування

Днями у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулася ІІ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації». З вітальним словом від нашого університету до учасників конференції звернулася завідувачка кафедри технології оздоровчих п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрант – про нові можливості оздоровчого харчування 26 травня 2025

Святкування Дня рідної мови у Вінницькому коледжі НУХТ

В українській світлиці Вінницького коледжу нашого університету відбулося свято з нагоди Міжнародного дня рідної мови «Кращої, ніж рідна, мови не буває…». Червоною ниткою дійства проходила думка про неоціненний Божий дар українському народові – рідну мову, названу Берегинею і Богородицею, найбільшим духовним скарбом і національною гордістю. Доскона...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святкування Дня рідної мови у Вінницькому коледжі НУХТ 28 лютого 2017

Зростанням професійної кваліфікації своїх студентів опікуються на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

Пошук гарної роботи за спеціальністю – актуальне завдання для студентів 4 курсу, які завершують навчання за освітнім ступенем «бакалавр». Тому для четвертокурсників спеціальності «Туризм» була організована зустріч із керівником відділу управління персоналом та тренінгів мережі готелів «Reikartz Hotel Group», п. Іриною Магалецькою. Доступно, профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зростанням професійної кваліфікації своїх студентів опікуються на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 20 вересня 2018

Профорієнтаційна робота під час війни

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка Оксана Шульга ознайомила майбутніх випускників ліцею №142 та середньої загальноосвітньої школи №74 м. Києва з освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Зустрічі відбулися у різних форматах: з ліцеїстами – онла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна робота під час війни 30 листопада 2022