Н У Х Т

Інновації в техніці низьких температур

20 червня 2025

Інновації в техніці низьких температур

12 червня 2025 року студенти групи 21-Х Полтавського фахового коледжу НУХТ Артем Жмуренко та Ілля Солонарь під керівництвом викладача фахових дисциплін Павла Ксенженка взяли участь у Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції «Інновації в техніці низьких температур». Студенти виступили з доповіддю «Холодильні агенти: від виникнення до екологічних альтернатив».

Конференцію проводили Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти й фахове методичне об’єднання спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування». До складу організаційного комітету входив викладач нашого Полтавського коледжу Павло Ксенженко.

У заході взяли участь здобувачі освіти та викладачі закладів фахової передвищої освіти. Вона охопила всі напрямки розвитку енергетичного обладнання в Україні та світі.

Опублікований: 20-06-2025
Читайте також:
За лаштунками «Дії»

Сьогодні здобувачі освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» та освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» разом із викладачами кафедри економіки і права доєдналися до захопливої гостьової онлайн-лекції на тему «Супровід і просування послуг у Дії (і трохи закулісся)». Спікеркою виступила проджект-менеджерка державного підприємства «Дія» Анастасія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За лаштунками «Дії» 31 березня 2025

Високими здобутками продовжують тішити магістранти кафедри маркетингу

Кафедра маркетингу постійно працює над підвищенням рівня викладання дисциплін, що приносить відповідні результати. Доказом цього свідчать численні перемоги, які виборюють здобувачі, на всеукраїнських і міжнародних конкурсах та олімпіадах. Поточний навчальний рік не був виключенням, і сьогодні ми також раді вітати переможців – випускників кафедри ма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високими здобутками продовжують тішити магістранти кафедри маркетингу 15 червня 2021

Професіоналізм і високий рівень викладання демонструють викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Бондаренко провела відкрите лекційне заняття для здобувачів 3 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій спеціальності 181 «Харчові технології», які навчаються за скороченою програмою. Заняття відбулося в режимі конференції ZOOM, до нього мали змогу приєдналися тако...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професіоналізм і високий рівень викладання демонструють викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 вересня 2020

Робоча зустріч за проєктом ЄС програми ЕРАЗМУС+

Одними з головних завдань сучасної освіти є навчання здобувачів ефективній взаємодії, тобто формувати здатність цілеспрямовано опановувати професійні навички, розвивати вміння комунікувати, знаходити та опрацьовувати дані, проявляти свій творчий потенціал. Для вирішення цієї задачі необхідно підібрати оптимальне співвідношення найкращих традицій чи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робоча зустріч за проєктом ЄС програми ЕРАЗМУС+ 16 серпня 2024