Н У Х Т

Подорож у світ створення ефективних і високоякісних лікарських препаратів на ПАТ «Київмедпрепарат»

17 лютого 2018

Подорож у світ створення ефективних і високоякісних лікарських препаратів на ПАТ «Київмедпрепарат»

Ще одна група студентів кафедри біотехнології і мікробіології проходить технологічну практику на ПАТ «Київмедпрепарат», що входить у велику корпорацію «Артеріум».

ПАТ «Київмедпрепарат» – національний лідер із виробництва антибактеріальних препаратів, одне із найбільш масштабних підприємств фармацевтичної промисловості України.

Завод виробляє лікарські засоби в різних формах випуску: ін’єкції у флаконах, таблетки, капсули, мазі та гелі. З урахуванням форм дозування виробничий портфель заводу складає близько 170 генеричних та оригінальних лікарських засобів, із них 32 найменування антибіотиків, серед яких як традиційні, так і антибіотики нового покоління. З 2006 року підприємство виробляє також і ветеринарні препарати.

На початку 2014 року «Київмедпрепарат» успішно пройшов перевірку Державної служби України з лікарських засобів щодо дотримання Ліцензійних умов та отримав сертифікати GMP на усі виробничі дільниці.

Практикантки ознайомилися з нормативними документами та технологічними і апаратурними схемами виробництва води ін’єкційної, вентиляційного повітря та ін. Їм люб’язно надали можливість опрацювати всі матеріали для написання звіту. Кожному видали регламент виробництва певного препарату, що і зараз випускає ПАТ «Київмедпрепарат».

Для набуття фахових знань  корпорація «Артеріум» подарувала нашій кафедрі біотехнології і мікробіології та майбутнім біотехнологам один із регламентів.

Студенти побували на всіх теренах підприємства. Вони побачили виробничий майданчик «Київмедпрепарат», який  представлений Цехом твердих форм, де випускаються таблетки і капсули, і Цехом ін'єкційних форм. Також на території заводу розташовані біологічна, санітарна, хімічна і фізико-біологічна лабораторії, які забезпечують контроль якості вхідних матеріалів і готової продукції.

Студенти щиро вдячні колективу рідної кафедри та ПАТ «Київмедпрепарат» за здобутий багаж знань, цікаву та пізнавальну роботу й море позитивних емоцій.

Опублікований: 17-02-2018
Читайте також:
Сучасні тенденції розвитку освіти та науки аналізували фахівці кафедри фізики

За результатами Міжнародної науково-практичної конференції «ОСВІТА та НАУКА: пам’ятаючи про минуле, творимо майбутнє» завідувачка кафедри фізики Світлана Літвинчук і доцента Галина Шатковська отримали іменні сертифікати учасників. У роботі конференції брали участь понад 165 фахівців (зокрема, 48 докторів і 64 кандидати наук), державні службовці та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тенденції розвитку освіти та науки аналізували фахівці кафедри фізики 26 жовтня 2020

Профорієнтаційна зустріч доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш зустрілася у режимі онлайн-конференції з учнями Професійно-технічного училища № 46 с. Лазірки Оржицького району Полтавської області. Учні груп ТУ-2, № 32, що навчаються за робітничими спеціальностями «Кухар», «Кондитер», були ознайомлені зі структурою університету...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 17 березня 2023

Дизайн презентації – поради від професіонала своєї справи

Нещодавно у здобувачів магістратури освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» відбулася зустріч із Крістіною Яцимірською, менеджеркою з розвитку персоналу ТОВ «Триглав Інтернешнл» (партнер корпорації «Артеріум»). Під час практичного заняття з дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень», які проводить...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дизайн презентації – поради від професіонала своєї справи 09 жовтня 2023

Студенти-хімтехнологи популяризують університет у школах, які закінчили

27 вересня студентка 4 курсу Юлія Коробка завітала до своєї рідної школи І-ІІІ ступенів №12 м. Бердичева Житомирської області. Вона розповіла учням 10-11 класів про переваги навчання в університеті та зокрема на спеціальності «Хімічні технології та інженерія». Дала поради, як зробити студентське життя насиченим та яскравим і здобути професію своєї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-хімтехнологи популяризують університет у школах, які закінчили 30 вересня 2019