Н У Х Т

День гостинності у Вінницькому коледжі НУХТ

22 травня 2018

День гостинності у Вінницькому коледжі НУХТ

19 травня у Вінницькому коледжі НУХТ відбувся День відкритих дверей. Для  учнів 9-х та 11-х класів загальноосвітніх шкіл та професійно-технічних навчальних закладів були підготовлені різноманітні заходи. Запрошені мали можливість ознайомитись із презентацією спеціальностей від агітбригад відділень, відвідати майстер-класи та наочно побачити особливості майбутньої професії.

Під час зустрічі з батьками та учнями, директор коледжу Володимир Керницький детально розповів про умови вступу до навчального закладу, а також проінформував щодо перспектив подальшого працевлаштування.

Викладачі автомеханічного відділення провели екскурсію лабораторіями та кабінетами першого корпусу, де майбутні абітурієнти ознайомились із будовою, комп’ютерною діагностикою та експлуатацією автомобіля.

Як правильно, а головне, красиво прикрасити святковий стіл учням показували студенти спеціалізації «Виробництво харчової продукції» під час майстер класу «Ідеї з серветок».

Магією ароматів дивували усіх присутніх студенти спеціалізації «Виробництво жирів і жирозамінників» на майстер-класі«Технологія виготовлення парфумів».

Тренінг «Дорожня маршрутна карта майбутнього фахівця» дозволив учням, яких зацікавила спеціальність «Менеджмент», розвинути навички планування покрокової реалізації поставлених цілей.

Учні, які планують вступати до теплоенергетичного відділення, знайомилися з макетами парового котла, сучасного «розумного» будинку, кондиціонера, а також побачили моделі світлогенератора, лампи Тесли.

Для майбутніх техніків-програмістів викладачі відділення автоматизації та КТ підготували короткий екскурс до світу робототехніки, програмного забезпечення, розроблення веб-сайтів. 

Опублікований: 22-05-2018
Читайте також:
Англомовна секція 87-ї Міжнародної наукової конференції зібрала молодих науковців із різних куточків світу

«Добрий ранок, доброго дня, добрий вечір, дорогі друзі й шановні колеги. Під цвітіння садів, теплий вітерець золотої осені та гарячий подих вічного літа поринемо у безмежний дивовижний світ харчової науки!». Таким привітанням почалася робота англомовної секції «Харчові, хімічні технології та інженерія», що працювала в межах 87-ї Міжнародної науково...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Англомовна секція 87-ї Міжнародної наукової конференції зібрала молодих науковців із різних куточків світу 19 квітня 2021

Вчена рада університету завершила 2023-2024 навчальний рік

27 червня 2024 року у залі засідань відбулося останнє в цьому навчальному році планове засідання вченої ради університету. Привітавши голову студентської ради факультету автоматизації і комп'ютерних систем Олександру Сірик, яка відсвяткувала день народження між засіданнями, вчена рада приступила до розгляду питань порядку денного. Першими розглян...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада університету завершила 2023-2024 навчальний рік 27 червня 2024

Планове засідання вченої ради університету відбулося 5 червня

5 червня відбулося планове засідання вченої ради університету. Ректор Анатолій Українець розпочав його з традиційних вітань членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, та вручення відзнак. Нагрудний знак «Подяка ректора» був вручений начальнику відділу документального забезпечення Світлані Саверській. Подяки ректора з цінними п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Планове засідання вченої ради університету відбулося 5 червня 05 червня 2018

Практика – невід’ємна компонента якісної підготовки фахівців на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Захистом звітів із виробничої та професійної практик завершився весняний семестр для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр». Як і у минулі роки колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції доклав максимум зусиль, щоб задовольнити здобувачів освіти у їх виборі місця проходження ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика – невід’ємна компонента якісної підготовки фахівців на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 01 липня 2025