Н У Х Т

День гостинності у Вінницькому коледжі НУХТ

22 травня 2018

День гостинності у Вінницькому коледжі НУХТ

19 травня у Вінницькому коледжі НУХТ відбувся День відкритих дверей. Для  учнів 9-х та 11-х класів загальноосвітніх шкіл та професійно-технічних навчальних закладів були підготовлені різноманітні заходи. Запрошені мали можливість ознайомитись із презентацією спеціальностей від агітбригад відділень, відвідати майстер-класи та наочно побачити особливості майбутньої професії.

Під час зустрічі з батьками та учнями, директор коледжу Володимир Керницький детально розповів про умови вступу до навчального закладу, а також проінформував щодо перспектив подальшого працевлаштування.

Викладачі автомеханічного відділення провели екскурсію лабораторіями та кабінетами першого корпусу, де майбутні абітурієнти ознайомились із будовою, комп’ютерною діагностикою та експлуатацією автомобіля.

Як правильно, а головне, красиво прикрасити святковий стіл учням показували студенти спеціалізації «Виробництво харчової продукції» під час майстер класу «Ідеї з серветок».

Магією ароматів дивували усіх присутніх студенти спеціалізації «Виробництво жирів і жирозамінників» на майстер-класі«Технологія виготовлення парфумів».

Тренінг «Дорожня маршрутна карта майбутнього фахівця» дозволив учням, яких зацікавила спеціальність «Менеджмент», розвинути навички планування покрокової реалізації поставлених цілей.

Учні, які планують вступати до теплоенергетичного відділення, знайомилися з макетами парового котла, сучасного «розумного» будинку, кондиціонера, а також побачили моделі світлогенератора, лампи Тесли.

Для майбутніх техніків-програмістів викладачі відділення автоматизації та КТ підготували короткий екскурс до світу робототехніки, програмного забезпечення, розроблення веб-сайтів. 

Опублікований: 22-05-2018
Читайте також:
Soft Skills для бакалаврів освітньої програми «Технології харчування» від шведського економіста

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології харчування», разом із викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прослухали онлайн-лекцію «Нові організаційні форми та безтілесне керівництво», яку прочитав всесвітньо відомий шведський економіст, письменник, автор «Funky Bus...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Soft Skills для бакалаврів освітньої програми «Технології харчування» від шведського економіста 13 листопада 2023

Консультації у Skype набувають все більшої популярності серед викладачів і здобувачів кафедри туристичного та готельного бізнесу

Консультації з дисципліни «Інформаційні системи і технології в туристичному бізнесі» активно проводяться у дистанційному форматі. Зокрема, здобувачі другого курсу спеціальності «Туризм» методом спроб і помилок, а також спільними зусиллями з викладачами виконують лабораторні роботи у Skype. Простота використання, відмінна якість звуку і мультиплатф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Консультації у Skype набувають все більшої популярності серед викладачів і здобувачів кафедри туристичного та готельного бізнесу 17 квітня 2020

Карантин – не час сумувати

Ні для кого не секрет, що будь-які види інтелектуальної діяльності й інтелектуальної творчості є дієвим засобом не лише підвищити власну ерудованість, а й попередити депресивні стани, викликані, наприклад, тимчасовими обмеженнями в умовах епідемій. Більшість психологів радять в умовах карантину приділяти більше уваги власному емоційному здоров’ю.  ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Карантин – не час сумувати 17 листопада 2020

Науковці НУХТ взяли участь у конференції, присвяченій 110-річчю з дня народження професора Бориса Лесика

2-3 червня 2025 року на базі агробіологічного факультету НУБіП України відбулася міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології виробництва, логістики та переробки продукції рослинництва», приурочена до 110-ї річниці з дня народження видатного вченого, педагога, засновника наукової школи, доктора сільськогосподарських наук, профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці НУХТ взяли участь у конференції, присвяченій 110-річчю з дня народження професора Бориса Лесика 05 червня 2025