Н У Х Т

Профорієнтаційний листопад кафедри готельно-ресторанної справи

02 грудня 2024

Профорієнтаційний листопад кафедри готельно-ресторанної справи

Профорієнтаційний листопад кафедри готельно-ресторанної справи – нові насичені корисною інформацією візити до освітніх закладів науково-педагогічних працівників і здобувачів освіти.

Профорієнтатори з числа викладачів цього місяця – доцентка Ольга Дулька, старша викладачка Олена Тищенко, асистент і відповідальний за профорієнтаційну діяльність кафедри Андрій Собін.

Старша викладачка Олена Тищенко і першокурсниця спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Аліна Лисенко відвідали спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів №82 ім. Т.Г. Шевченка з поглибленим вивченням англійської мови Шевченківського району м. Києва. До загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступенів «Середня загальноосвітня школа №10» Подільського району м. Києва Олена Тищенко завітала разом із першокурсницями групи ГС-1-6 Діаною Дядюрою і Анастасією Лисохмар.

Профорієнтаційний марафон доцентки Ольги Дульки в освітніх закладах м. Львів – Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ, ліцей №2 Львівської міської ради, середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №36 м. Львова та середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 29 м. Львова.

До спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №135 з поглибленим вивченням англійської мови Шевченківського району м. Києва завітав профорієнтаційний тандем у складі Андрія Собіна і голови профорієнтаційного сектору студентської ради факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка, здобувачки спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Катерини Асташенко.

У постійному фокусі випускової кафедри – залучення здобувачів вищої освіти всіх рівнів до проведення професійної роботи, адже студентська профорієнтація – найкраще доповнення викладацької. Найкращі амбасадори університету – наші здобувачі освіти!

Здобувачка освіти Софія Фастовець (група ГС-3-7) побувала у Криворізькій гімназії №23 Криворізької міської ради, а Маріна Коваль (група ГС-3-9ск) – у Голосківському ліцеї Меджибізької селищної ради Хмельницького району Хмельницької області.

Профорієнтаційний листопад завершився, але посилена викладацько-студентська профорієнтація триває. Тримаємо курс на вступну кампанію!

Опублікований: 02-12-2024
Читайте також:
Особливий день факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

26 лютого 2020 року – особливий день для факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, який по-родинному тепло прощався зі 152 випускниками магістерських освітніх програм «Технології в ресторанному господарстві», «Технології аюрведичних харчових продуктів», «Готельна і ресторанна справа», «Туризмознавство» денної та заочної форм навчанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливий день факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 28 лютого 2020

І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології: тестування знань – необхідна умова для руху вперед

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології та біоінженерії. В інтелектуальному змаганні взяли участь найкращі здобувачі 2-4 курсів освітнього ступеня «бакалавр» і здобувачі 1 курсу освітнього ступеня «магістр» спеціальності «Біотехнології та біоінженерія», які у повній мірі мали мож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології: тестування знань – необхідна умова для руху вперед 01 березня 2024

Новий навчальний посібник від доцентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Доценти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін та Ірина Корецька спільно з науковцями двох закладів вищої освіти – Національного авіаційного університету і Приватного акціонерного товариства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна академія управління персоналом» підготували до друку навчальний посібник «Інжиніринг у ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний посібник від доцентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 лютого 2020

До єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови готуються студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

За ініціативи декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, професора Віктора Доценка була організована онлайн-зустріч «ЄВІ на 200 балів» для здобувачів 4 курсу із завідувачем кафедри іноземних мов професійного спрямування Оленою Галинською. Відбулося три сесії на платформі Zoom зі студентами спеціальностей факультету – «Харчові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови готуються студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 29 травня 2020