Н У Х Т

Профорієнтаційний листопад кафедри готельно-ресторанної справи

02 грудня 2024

Профорієнтаційний листопад кафедри готельно-ресторанної справи

Профорієнтаційний листопад кафедри готельно-ресторанної справи – нові насичені корисною інформацією візити до освітніх закладів науково-педагогічних працівників і здобувачів освіти.

Профорієнтатори з числа викладачів цього місяця – доцентка Ольга Дулька, старша викладачка Олена Тищенко, асистент і відповідальний за профорієнтаційну діяльність кафедри Андрій Собін.

Старша викладачка Олена Тищенко і першокурсниця спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Аліна Лисенко відвідали спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів №82 ім. Т.Г. Шевченка з поглибленим вивченням англійської мови Шевченківського району м. Києва. До загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступенів «Середня загальноосвітня школа №10» Подільського району м. Києва Олена Тищенко завітала разом із першокурсницями групи ГС-1-6 Діаною Дядюрою і Анастасією Лисохмар.

Профорієнтаційний марафон доцентки Ольги Дульки в освітніх закладах м. Львів – Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ, ліцей №2 Львівської міської ради, середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №36 м. Львова та середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 29 м. Львова.

До спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №135 з поглибленим вивченням англійської мови Шевченківського району м. Києва завітав профорієнтаційний тандем у складі Андрія Собіна і голови профорієнтаційного сектору студентської ради факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка, здобувачки спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Катерини Асташенко.

У постійному фокусі випускової кафедри – залучення здобувачів вищої освіти всіх рівнів до проведення професійної роботи, адже студентська профорієнтація – найкраще доповнення викладацької. Найкращі амбасадори університету – наші здобувачі освіти!

Здобувачка освіти Софія Фастовець (група ГС-3-7) побувала у Криворізькій гімназії №23 Криворізької міської ради, а Маріна Коваль (група ГС-3-9ск) – у Голосківському ліцеї Меджибізької селищної ради Хмельницького району Хмельницької області.

Профорієнтаційний листопад завершився, але посилена викладацько-студентська профорієнтація триває. Тримаємо курс на вступну кампанію!

Опублікований: 02-12-2024
Читайте також:
Перемоги наших плавців

24 травня у басейні спорткомплексу нашого університету відбулися змагання з плавання серед збірних команд закладів вищої освіти, розташованих на території Голосіївського району м. Києва, що проводив відділ у справах молоді та спорту Голосіївської РДА . До участі у змаганнях долучилися команди НУХТ, КМАМ імені Р. М. Глієра, Київського національного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемоги наших плавців 26 травня 2023

Класичні та сучасні варіації методів аналізу харчової продукції від швейцарських фахівців

28 вересня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доцентки Ірина Корецька, Людмила Дейниченко та асистентка Ганна Березова відвідали вебінар «Синергія між спектроскопією ближнього інфрачервоного діапазону та класичними методами аналізу» від швейцарської компанії BUCHI Labortechnik AG. Спікерка Клау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Класичні та сучасні варіації методів аналізу харчової продукції від швейцарських фахівців 29 вересня 2022

Колектив кафедри теплоенергетики та холодильної техніки чекає на своїх випускників-бакалаврів у магістратурі

На кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки підвели підсумки захистів кваліфікаційних робіт бакалаврів зі спеціальностей 142 «Енергетичне машинобудування», освітньо-професійної програми «Холодильні техніка та технології» та 144 «Теплоенергетика», освітньо-професійної програми «Теплоенергетика та енергоефективні технології», що відбулися з 13 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри теплоенергетики та холодильної техніки чекає на своїх випускників-бакалаврів у магістратурі 07 липня 2022

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Використання пряно-ароматичної сировини листків монарди двійчастої та пажитника сінного при виробництві крекеру з пікантним смаком та подовженим терміном придатності» аспірантки Ольги Дзигар. Науковий керівник – професор кафедри технології хлібопекарських і кон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар 30 березня 2018