Н У Х Т

Профорієнтаційна команда кафедри біотехнології і мікробіології здійснює активний пошук майбутніх абітурієнтів

09 лютого 2018

Профорієнтаційна команда кафедри біотехнології і мікробіології здійснює активний пошук майбутніх абітурієнтів

Триває навчальний рік, а отже у розпалі профорієнтаційна робота: профорієнтаційна команда кафедри біотехнології і мікробіології здійснює активний пошук майбутніх абітурієнтів, які бажають отримати якісну актуальну освіту. Саме тому представники кафедри проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу в медичних коледжах, майбутні випускники яких можуть поповнити лави студентів-біотехнологів уже влітку. Днями команда на чолі з доцентом кафедри Світланою Тетеріною «штурмувала» Київський медичний коледж ім. П.І. Гаврося. Співпрацю з коледжем кафедра розпочала лише рік тому, і вже двоє випускників вказаного навчального закладу приєднались до студентів 3-го курсу, скориставшись нагодою навчатись за скороченим терміном.

Керівництво коледжу, як і раніше, гостинно зустріло викладачів. Представникам кафедри була надана можливість поспілкуватися зі студентами 4-го курсу, які вже незабаром отримають дипломи молодших спеціалістів і постануть перед  серйозним вибором подальшого професійного шляху.

Зустріч із учнями старших курсів уже традиційно проходила у актовій залі коледжу, оснащеній мультимедійною технікою, що дозволило продемонструвати ознайомлювальний відеофрагмент щодо перспектив одержання вищої біотехнологічної освіти у НУХТ. Наш фахівець ще на початку свого виступу наголосила, що саме у нашому навчальному закладі можна отримати дійсно якісну вищу інженерну біотехнологічну освіту, вона навела основні переваги отримання кваліфікації біотехнолога у НУХТ. Переглядаючи відеофрагмент, учні могли наочно пересвідчитись у достатньому матеріальному оснащенні лабораторій кафедри, а також ознайомились із можливістю реалізувати себе у культурному та спортивному житті під час навчання. Після закінчення виступу наші викладачі запросили присутніх відвідати НУХТ і на власні очі пересвідчитись у належному функціонуванні лабораторій кафедри та поспілкуватись із викладачами і студентами. Бажаючим детальніше ознайомитись із озвученими перспективами були вручені рекламні матеріали.

Колектив кафедри щиро вдячний за гостинний прийом керівництву коледжу. А учням бажає успішного навчання, та вже незабаром чекатиме на них у ролі майбутніх студентів факультету біотехнології та екологічного контролю.

Опублікований: 09-02-2018
Читайте також:
Розпочався новий сезон хімічних лекторіїв для вступників

Час спливає дуже швидко, незабаром завершиться перший семестр цього навчального року, і зовсім скоро перед майбутніми вступниками постане завдання якомога краще здати НМТ аби вступити до вишу своєї мрії для здобуття обраної професії. Наші викладачі зажди раді допомогти їм у підготовці до успішного складання зовнішнього оцінювання й вступу до універ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочався новий сезон хімічних лекторіїв для вступників 23 жовтня 2023

На позитиві «Вступ до харчових технологій» опановують першокурсники з викладачами кафедри технології цукру і підготовки води

Як почати навчальний рік на позитиві? Цікаво, пізнавально та практично? Легко! Увірватися з першого курсу на виробничі процеси з дисципліною «Вступ до харчових технологій: практичні, теоретичні аспекти»! Під час лабораторних занять студенти першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій груп ТІ-1-1–ТІ-1-6 та ХЕ-1-7, ХЕ-1-8 разом із...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На позитиві «Вступ до харчових технологій» опановують першокурсники з викладачами кафедри технології цукру і підготовки води 01 жовтня 2019

Особливості технології оздоблювальних та прикрашальних напівфабрикатів на відкритій лекції

24 жовтня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулась відкрита лекція «Особливості технології оздоблювальних та прикрашальних напівфабрикатів» з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства», яку прочитала доцентка Наталія Стукальська. Викладачка розповіла, що оздоблювальні і прикрашальні напівфабрикати служат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості технології оздоблювальних та прикрашальних напівфабрикатів на відкритій лекції 25 жовтня 2023

Перші успішні захисти бакалаврів освітньо-професійної програми «Технології харчування»

12 червня 2024 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції стартували захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» денної форми здобуття освіти. Четвертокурсників привітала та побажала успішних презентацій своїх ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші успішні захисти бакалаврів освітньо-професійної програми «Технології харчування» 12 червня 2024