Н У Х Т

У Навчально-науковому інституті економіки і управління НУХТ відбувся бізнес-турнір «Стратегія фірми-2018»

13 квітня 2018

У Навчально-науковому інституті економіки і  управління НУХТ відбувся бізнес-турнір «Стратегія фірми-2018»

12-13 квітня студенти всіх спеціальностей і всіх курсів Навчально-наукового інституту економіки і  управління НУХТ могли спробувати свої сили в управлінні компанією в рамках V Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми-2018». Зауважимо, що турнір відбувається у рамках проведення дослідно-експериментальної роботи всеукраїнського рівня за темою «Розвиток бізнес-освіти в Україні як елемент державної політики сприяння розвитку підприємництва».

Відкрили турнір голова організаційного комітету, генеральний директор Компанії Інтелектуальних Технологій Віталій Паздрій і директор Навчально-наукового інституту економіки і управління Олег Шеремет, які привітали учасників й побажали їм ефективних економічних і управлінських рішень у формуванні їх бізнес-стратегій та високих підсумкових результатів.

Відчути себе у кріслі директора та представити на практиці свої уміння і навички в управлінні економічними і технологічними процесами на підприємстві у середовищі, максимально наближеному до реального, виявили бажання 19 команд студентів.

Кожна команда-учасник отримала в повне управління компанію молочного ринку зі стартовим капіталом і правом індивідуального доступу до самостійного управління основними функціями підприємства. Головна мета, яку мали досягти конкурсанти, – налагодити виробництво й розвинути компанію так, щоб вона стала лідером за прибутками і мала провідні позиції на ринку. Конкурентами виступали компанії інших команд студентів. Кожна із команд мала можливість підкорити вершини підприємництва, набувши й використавши свою логіку, уміння, навички і знання, підсиливши свої економічні та управлінські компетенції.

Турнір відбувався в інтерактивному режимі, й переможці були визначені за рейтингом у системі бізнес-симуляції ViAL+, який враховує ряд ключових економічних  показників діяльності компанії учасника.

Перші п’ять команд автоматично стали півфіналістами студентської ліги V Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми-2018».

Тож боронити честь нашого навчального закладу у півфіналі будуть:
І місце - команда «Baba Masha Product» у складі магістрантів Андрія Паламарчука, Романа Супрунюка і студентки ІІ курсу Анастасії Таранухи (спеціальність «Менеджмент»);
ІІ місце – команда «People`s Choice» у складі Євгена Галдецького, Івана Дмитренка, Максима Дяченка (спеціальність «Економіка підприємства»);
ІІІ місце – команда «I  FOOD» у складі Вероніки Юрченко й Тетяни Скулімовської (спеціальність «Маркетинг»);
ІV місце – команда «STN Milk» у складі Ніс Санюліан Сатьяі, Тетяни Чернухи, Анастасії Матусевич (спеціальність «Менеджмент»);
V місце – команда «Milk Space» у складі Дар’ї Вітвіцької, Тетяни Кириленко, Олени Кірюшиної (спеціальність «Економіка підприємства»).

Вітаємо переможців і всіх учасників турніру. Бажаємо не спинятися на досягнутому й продовжувати розвивати свої професійні компетенції! 

Опублікований: 13-04-2018
Читайте також:
Що таке емоційний інтелект дізналися студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

13 березня студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції отримали унікальну можливість відвідати бізнес-тренінг «Від соціального інтелекту до емоційної сили. Емоційний інтелект як ключ до успіху», який провела HR-менеджер компанії «Штайнер-Україна» Ірина Соболевська. «Штайнер-Україна» – інжинірингова компанія, що представляє інтер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Що таке емоційний інтелект дізналися студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 14 березня 2019

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів на V міждисциплінарному симпозіумі «Раціон майбутнього – візія та перспективи»

Нещодавно викладачки кафедри технології оздоровчих продуктів, професорка, д.т.н. Галина Сімахіна, доцентка, к.х.н. Наталія Стеценко та доцентка, к.т.н. Світлана Камінська взяли активну участь у V міждисциплінарному симпозіумі opinion leaders нутриціології та дієтології «Раціон майбутнього – візія та перспективи». Програма симпозіуму була насиченою...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів на V міждисциплінарному симпозіумі «Раціон майбутнього – візія та перспективи» 25 жовтня 2024

Тонкощі майбутньої професії для другокурсників кафедри технології молока і молочних продуктів

Загальновідомо, що практична підготовка майбутніх фахівців має велике значення для їх професійного зростання, набуття практичних навичок і розширення кола знань. Тому питанням організації якісного проходження всіх видів практик у нашому університеті приділяється велика увага. Із кращими вітчизняними підприємствами харчової галузі знайомлять своїх ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тонкощі майбутньої професії для другокурсників кафедри технології молока і молочних продуктів 31 січня 2019

Унікальна можливість для студентів та науковців – участь у програмі EIT Founders2Founders з призовим фондом 60 тисяч євро!

Маємо чудову новину для студентів, викладачів і дослідників, які цікавляться інноваційним підприємництвом! 6 вересня та 8 листопада у Києві відбудуться одноденні інтенсивні тренінги у рамках програми EIT Founders2Founders. Чому варто взяти участь? - 4 години навчання- 3 години практики- Персональний план просування від досвідчених фаундерів- Мож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Унікальна можливість для студентів та науковців – участь у програмі EIT Founders2Founders з призовим фондом 60 тисяч євро! 20 серпня 2024