Н У Х Т

У Навчально-науковому інституті економіки і управління НУХТ відбувся бізнес-турнір «Стратегія фірми-2018»

13 квітня 2018

У Навчально-науковому інституті економіки і  управління НУХТ відбувся бізнес-турнір «Стратегія фірми-2018»

12-13 квітня студенти всіх спеціальностей і всіх курсів Навчально-наукового інституту економіки і  управління НУХТ могли спробувати свої сили в управлінні компанією в рамках V Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми-2018». Зауважимо, що турнір відбувається у рамках проведення дослідно-експериментальної роботи всеукраїнського рівня за темою «Розвиток бізнес-освіти в Україні як елемент державної політики сприяння розвитку підприємництва».

Відкрили турнір голова організаційного комітету, генеральний директор Компанії Інтелектуальних Технологій Віталій Паздрій і директор Навчально-наукового інституту економіки і управління Олег Шеремет, які привітали учасників й побажали їм ефективних економічних і управлінських рішень у формуванні їх бізнес-стратегій та високих підсумкових результатів.

Відчути себе у кріслі директора та представити на практиці свої уміння і навички в управлінні економічними і технологічними процесами на підприємстві у середовищі, максимально наближеному до реального, виявили бажання 19 команд студентів.

Кожна команда-учасник отримала в повне управління компанію молочного ринку зі стартовим капіталом і правом індивідуального доступу до самостійного управління основними функціями підприємства. Головна мета, яку мали досягти конкурсанти, – налагодити виробництво й розвинути компанію так, щоб вона стала лідером за прибутками і мала провідні позиції на ринку. Конкурентами виступали компанії інших команд студентів. Кожна із команд мала можливість підкорити вершини підприємництва, набувши й використавши свою логіку, уміння, навички і знання, підсиливши свої економічні та управлінські компетенції.

Турнір відбувався в інтерактивному режимі, й переможці були визначені за рейтингом у системі бізнес-симуляції ViAL+, який враховує ряд ключових економічних  показників діяльності компанії учасника.

Перші п’ять команд автоматично стали півфіналістами студентської ліги V Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми-2018».

Тож боронити честь нашого навчального закладу у півфіналі будуть:
І місце - команда «Baba Masha Product» у складі магістрантів Андрія Паламарчука, Романа Супрунюка і студентки ІІ курсу Анастасії Таранухи (спеціальність «Менеджмент»);
ІІ місце – команда «People`s Choice» у складі Євгена Галдецького, Івана Дмитренка, Максима Дяченка (спеціальність «Економіка підприємства»);
ІІІ місце – команда «I  FOOD» у складі Вероніки Юрченко й Тетяни Скулімовської (спеціальність «Маркетинг»);
ІV місце – команда «STN Milk» у складі Ніс Санюліан Сатьяі, Тетяни Чернухи, Анастасії Матусевич (спеціальність «Менеджмент»);
V місце – команда «Milk Space» у складі Дар’ї Вітвіцької, Тетяни Кириленко, Олени Кірюшиної (спеціальність «Економіка підприємства»).

Вітаємо переможців і всіх учасників турніру. Бажаємо не спинятися на досягнутому й продовжувати розвивати свої професійні компетенції! 

Опублікований: 13-04-2018
Читайте також:
Триває виробнича практика здобувачів вищої освіти кафедри готельно-ресторанної справи у готельних підприємствах вітчизняної індустрії гостинності

З 1 вересня здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання 3 і 4 курсів приступили до проходження практики. Метою виробничої практики є закріплення та поглиблення теоретичних знань здобувачів із організації та технології обслуговування в засобах розміщення, ознайомлення зі сучасним о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває виробнича практика здобувачів вищої освіти кафедри готельно-ресторанної справи у готельних підприємствах вітчизняної індустрії гостинності 15 вересня 2021

Із виробництвом популярного напою наочно познайомилися здобувачі, відвідавши міні-пивоварню

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі здобувачами освіти третього курсу відвідав міні-пивоварню «Andersen», що знаходиться в м. Києві. Студенти мали змогу детальніше ознайомитись із технологічними операціями виробництва пива, починаючи від підготовки сировини до стадії розливу готового продукту, та поб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із виробництвом популярного напою наочно познайомилися здобувачі, відвідавши міні-пивоварню 25 листопада 2020

Вчена рада університету востаннє зібралася у 2023 році

21 грудня у залі засідань відбулося останнє у 2023 році році планове засідання вченої ради університету. На початку привітали колег – завідувачку кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександру Нєміріч, першого проректора Володимира Ярового і завідувача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Мик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада університету востаннє зібралася у 2023 році 21 грудня 2023

З початком практики, шановне студентство!

У нашому університеті велика увага приділяється практичній підготовці здобувачів вищої освіти, адже саме під час проходження практики студент не лише знайомиться з підприємством галузі, але й упевнюється у правильності обраної професії, набуває виробничих навичок, вчиться приймати самостійні рішення в реальних виробничих умовах. 13 січня 2020 року...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З початком практики, шановне студентство! 13 січня 2020