Н У Х Т

У Навчально-науковому інституті економіки і управління НУХТ відбувся бізнес-турнір «Стратегія фірми-2018»

13 квітня 2018

У Навчально-науковому інституті економіки і  управління НУХТ відбувся бізнес-турнір «Стратегія фірми-2018»

12-13 квітня студенти всіх спеціальностей і всіх курсів Навчально-наукового інституту економіки і  управління НУХТ могли спробувати свої сили в управлінні компанією в рамках V Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми-2018». Зауважимо, що турнір відбувається у рамках проведення дослідно-експериментальної роботи всеукраїнського рівня за темою «Розвиток бізнес-освіти в Україні як елемент державної політики сприяння розвитку підприємництва».

Відкрили турнір голова організаційного комітету, генеральний директор Компанії Інтелектуальних Технологій Віталій Паздрій і директор Навчально-наукового інституту економіки і управління Олег Шеремет, які привітали учасників й побажали їм ефективних економічних і управлінських рішень у формуванні їх бізнес-стратегій та високих підсумкових результатів.

Відчути себе у кріслі директора та представити на практиці свої уміння і навички в управлінні економічними і технологічними процесами на підприємстві у середовищі, максимально наближеному до реального, виявили бажання 19 команд студентів.

Кожна команда-учасник отримала в повне управління компанію молочного ринку зі стартовим капіталом і правом індивідуального доступу до самостійного управління основними функціями підприємства. Головна мета, яку мали досягти конкурсанти, – налагодити виробництво й розвинути компанію так, щоб вона стала лідером за прибутками і мала провідні позиції на ринку. Конкурентами виступали компанії інших команд студентів. Кожна із команд мала можливість підкорити вершини підприємництва, набувши й використавши свою логіку, уміння, навички і знання, підсиливши свої економічні та управлінські компетенції.

Турнір відбувався в інтерактивному режимі, й переможці були визначені за рейтингом у системі бізнес-симуляції ViAL+, який враховує ряд ключових економічних  показників діяльності компанії учасника.

Перші п’ять команд автоматично стали півфіналістами студентської ліги V Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми-2018».

Тож боронити честь нашого навчального закладу у півфіналі будуть:
І місце - команда «Baba Masha Product» у складі магістрантів Андрія Паламарчука, Романа Супрунюка і студентки ІІ курсу Анастасії Таранухи (спеціальність «Менеджмент»);
ІІ місце – команда «People`s Choice» у складі Євгена Галдецького, Івана Дмитренка, Максима Дяченка (спеціальність «Економіка підприємства»);
ІІІ місце – команда «I  FOOD» у складі Вероніки Юрченко й Тетяни Скулімовської (спеціальність «Маркетинг»);
ІV місце – команда «STN Milk» у складі Ніс Санюліан Сатьяі, Тетяни Чернухи, Анастасії Матусевич (спеціальність «Менеджмент»);
V місце – команда «Milk Space» у складі Дар’ї Вітвіцької, Тетяни Кириленко, Олени Кірюшиної (спеціальність «Економіка підприємства»).

Вітаємо переможців і всіх учасників турніру. Бажаємо не спинятися на досягнутому й продовжувати розвивати свої професійні компетенції! 

Опублікований: 13-04-2018
Читайте також:
Викладачі продовжують знайомити студентів із майбутніми спеціальностями

Група КВП15 Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ в рамках виробничої екскурсії завітала до ДП «Черкасистандартметрологія», з метою наочного  ознайомлення з майбутньою спеціальністю. Студенти побували у трьох відділеннях Черкаського центру стандартизації та метрології, де дізналися історію виміру маси у Музеї ваг. Познайомились із досвідче...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі продовжують знайомити студентів із майбутніми спеціальностями 23 липня 2018

Актуальні проблеми виробництва та перероблення сировини, стандартизації і безпеки продовольства вирішують наші студенти

17-18 квітня у Національному університеті біоресурсів і природокористування України працювала VIII Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», де наш університет гідно представили молоді доповідачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні проблеми виробництва та перероблення сировини, стандартизації і безпеки продовольства вирішують наші студенти 22 квітня 2019

У Свалявському технічному коледжі НУХТ відбувся День Знань

3 вересня в Свалявському технічному коледжі НУХТ відбувся День Знань, під час якого першокурсників посвятили у студенти. День знань – це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного, воно наповнене квітами, приємними словами та щирими посмішками. Свято почалося з внесення Прапору України. Після чого до студен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Свалявському технічному коледжі НУХТ відбувся День Знань 04 вересня 2018

Професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства бере участь у підготовці видання «Винний гід України»

Другий рік поспіль відбувається велика дегустація вин українських виробників для формування видання «Винний гід України» з метою ознайомлення споживачів і популяризації вітчизняних вин крафтових виноробів та промислових підприємств. Ця подія відбувається під патронатом мережі готелів «Reikartz Hotels&Resorts» за участю Асоціації сомельє України...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства бере участь у підготовці видання «Винний гід України» 08 вересня 2020