Н У Х Т

Чудовий обмін викладацьким досвідом на кафедрі економіки і права

11 березня 2021

Чудовий обмін викладацьким досвідом на кафедрі економіки і права

Карантинні обмеження продовжуються, і лекційні заняття онлайн стають звичними. 10 березня доцент кафедри економіки і права Володимир Рябенко запросив колег і бажаючих на відкриту лекцію «Нематеріальні активи підприємства і методи їх оцінювання» з навчальної дисципліни «Потенціал і розвиток підприємства (з елементами вартості бізнесу)», яку він читав для бакалаврів спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка підприємства». Заняття відвідали викладачі кафедри, які не мали пар у цей час.

Тема є дуже цікавою, динамічною і актуальною у своєму розвитку та вивченні. Матеріали, викладені лектором, були конструктивними і подані структуровано. Це забезпечило контакт і жвавий діалог зі здобувачами вищої освіти, який мав дискусійний характер на основі набутих раніше знань і отриманої нової інформації, що позитивно відзначили всі присутні колеги. У ході заняття було глибоко розглянуто питання теми, розрахованої на декілька лекційних занять. Упродовж викладання теоретичної інформації доцентом наводилися приклади.

Високий рівень лекційного заняття Володимира Рябенка став чудовим обміном досвідом для колег і залишив лише приємні враження від роботи викладача з аудиторією. 

Опублікований: 11-03-2021
Читайте також:
Зустріч гаранта з магістрантами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 2022 року вступу

У рамках тижня академічної доброчесності, який вже став традицією в нашому університеті, на початку навчання здобувачів освітньої програми «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» на другому (магістерському) освітньому рівні гарант освітньої програми Василь Пасічний провів онлайн-зустріч зі здобувачами першого курсу, які приступили ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч гаранта з магістрантами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 2022 року вступу 12 жовтня 2022

Про оздоровче харчування дізналися київські гімназисти від викладача кафедри технології оздоровчих продуктів

Викладач кафедри технології оздоровчих продуктів, доцент Світлана Бажай-Жежерун за сприяння керівництва гімназії №59 ім. О.М. Бойченка м. Києва прочитала для учнів гімназії лекцію «Оздоровче харчування як розвиток уявлень про ідеальну їжу». Викладач акцентувала увагу слухачів на взаємозв'язку здоров'я і харчування, актуальності створення інновацій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про оздоровче харчування дізналися київські гімназисти від викладача кафедри технології оздоровчих продуктів 10 травня 2019

Фахівці університетської бібліотеки поділилися досвідом з колегами

22 червня 2023 р. фахівці Науково-технічної бібліотеки НУХТ взяли участь у нараді керівників університетських бібліотек м. Києва, яка відбулась на базі наукової бібліотеки ім. М. Максимовича КНУ Тараса Шевченка. На нараді розглядалися підсумки діяльності бібліотек закладів вищої освіти м. Києва за 2022 рік та обговорювалися пропозиції щодо внесенн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці університетської бібліотеки поділилися досвідом з колегами 26 червня 2023

Інтернет-конференція з автоматизації – основа відкриття нових горизонтів у науці

26 листопада 2020 р. на базі кафедр автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління (АКТСУ) та інформаційних систем нашого університету за участі Національного університету біоресурсів і природокористування України та Warsaw University of Life Sciences відбулася VІІ Міжнародна науково-технічна Internet-конференція «Сучасні методи, інформ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтернет-конференція з автоматизації – основа відкриття нових горизонтів у науці 30 листопада 2020