Н У Х Т

Системний підхід до управління якістю продукції та послуг опановують здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

09 червня 2021

Системний підхід до управління якістю продукції та послуг опановують здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Відбувся гостьовий online-лекторій «Аудит – ефективний інструмент верифікації систем менеджменту якості та харчової безпеки в закладах готельно-ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Гостьова спікерка – міжнародна провідна аудиторка систем менеджменту якості та харчової безпеки швейцарської компанії «SGS» по стандартах ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000, BRC FOOD, FSMA, SQMS, NQMS Наталія Велемець.

Фахівчиня, як зовнішня стейкхолдерка прочитала вже не одну лекцію для здобувачів вищої освіти 4 курсу у рамках вивчення навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» на запрошення лекторки, доцентки Наталії Бондар.

Цього разу освітній онлайн-захід від експертки міжнародної компанії був присвячений питанням системного підходу до управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві, нормативно-правовому регулюванню, сертифікації як детермінанті якості та безпеки послуг сфери гостинності, принципам та особливостям процедури проведення аудитів, особистісним якостям і компетентностям аудиторів.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи дякує фахівчині-практику міжнародного рівня Наталії Велемець за сучасну актуальну інформацію у сфері менеджменту якості та харчової безпеки, а доцентці Наталії Бондар – за залучення зовнішніх стейкхолдерів до підготовки бакалаврів за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа».

Опублікований: 09-06-2021
Читайте також:
Вступники до магістратури на контракт можуть зараховуватися тільки за мотиваційним листом!

Вступити до магістратури без складання ЄВІ, ЄФВВ чи фахового іспиту цілком реально! Всім, хто має диплом бакалавра, для цього потрібно виконати всього три умови – обрати спеціальність, якій надається особлива підтримка держави, подати заяву на навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб і написати мотиваційний лист. Адже у 2023 році при вступі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до магістратури на контракт можуть зараховуватися тільки за мотиваційним листом! 09 серпня 2023

Знайомтеся з новими надходженнями літератури

Фахівці Науково-технічної бібліотеки продовжують знайомити користувачів із отриманими новинками літератури та періодики. Через карантинні обмеження впродовж останнього року виставки нових надходжень не проводилися, проте, читачі можуть переглянути повний перелік літератури онлайн. У розділі  «Інформаційна діяльність» на сайті бібліотеки опублікова...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомтеся з новими надходженнями літератури 09 липня 2021

З інформаційними джерелами за темою цукрової промисловості знайомить користувачів Науково-технічна бібліотека університету

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету продовжують знайомити читачів із наявною у фондах літературою. Для зручності пошуку і користування вони формують науково-допоміжні бібліографічні покажчики. Один із них – «Цукрова промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід» наразі оприлюднений у розділі «Видання НТБ» на оф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інформаційними джерелами за темою цукрової промисловості знайомить користувачів Науково-технічна бібліотека університету 01 серпня 2018

Виробництво популярних ферментованих напоїв у закладах ресторанного господарства вивчають слухачі сертифікатної програми

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» під керівництвом доцентки кафедри готельно-ресторанної справи Ольги Дульки приготували в лабораторних умовах ферментовані напої. Вони ознайомились із технологічними особливостями виробництва традиційного українського напою – хлібного квасу та популярного напою – комбуча. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробництво популярних ферментованих напоїв у закладах ресторанного господарства вивчають слухачі сертифікатної програми 17 жовтня 2023