Н У Х Т

Системний підхід до управління якістю продукції та послуг опановують здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

09 червня 2021

Системний підхід до управління якістю продукції та послуг опановують здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Відбувся гостьовий online-лекторій «Аудит – ефективний інструмент верифікації систем менеджменту якості та харчової безпеки в закладах готельно-ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Гостьова спікерка – міжнародна провідна аудиторка систем менеджменту якості та харчової безпеки швейцарської компанії «SGS» по стандартах ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000, BRC FOOD, FSMA, SQMS, NQMS Наталія Велемець.

Фахівчиня, як зовнішня стейкхолдерка прочитала вже не одну лекцію для здобувачів вищої освіти 4 курсу у рамках вивчення навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» на запрошення лекторки, доцентки Наталії Бондар.

Цього разу освітній онлайн-захід від експертки міжнародної компанії був присвячений питанням системного підходу до управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві, нормативно-правовому регулюванню, сертифікації як детермінанті якості та безпеки послуг сфери гостинності, принципам та особливостям процедури проведення аудитів, особистісним якостям і компетентностям аудиторів.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи дякує фахівчині-практику міжнародного рівня Наталії Велемець за сучасну актуальну інформацію у сфері менеджменту якості та харчової безпеки, а доцентці Наталії Бондар – за залучення зовнішніх стейкхолдерів до підготовки бакалаврів за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа».

Опублікований: 09-06-2021
Читайте також:
Управлінці персоналом підкорюють міжнародний конкурс Black Sea Science 2018

В Одеській національній академії харчових технологій відбувся міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science 2018». До складу оргкомітету цього престижного освітнього заходу входять науковці з ОНАХТ, вишів Польщі, Болгарії, Казахстану, Сербії, Білорусі, Молдови, Ізраїлю, Китаю, Швейцарії, а власне конкурс проводиться у два тури:...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Управлінці персоналом підкорюють міжнародний конкурс Black Sea Science 2018 01 червня 2018

Скіли крутого комунікатора від Корпорації «Артеріум»

У межах дисципліни «Ділова комунікативність» для студентів-біотехнологів третього курсу було проведено тренінг із побудови ефективної комунікації. Захід організували у співпраці з фармацевтичною компанією «Корпорація Артеріум». Тренінг провела керівниця навчальних проєктів компанії «Триглав Інтернешнл» (партнера АТ «Артеріум») Тетяна Ковтонюк. Лек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Скіли крутого комунікатора від Корпорації «Артеріум» 31 жовтня 2022

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики» аспіранта Миколи Петренка. Науковий керівник – професор кафедри Антонела Дорохович. Автором розроблена і застосована на практиці модель «х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи 27 грудня 2017

Важливий етап – захист курсових проєктів

8 квітня 2022 року у Полтавському фаховому коледжі нашого університету курсові проєкти з дисципліни «Монтаж та налагодження технічних засобів автоматизованих систем» захищали здобувачі освіти групи 41-А спеціальності 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології». Курсові проєкти приймала комісія у складі викладачів Миколи Павленка та Се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливий етап – захист курсових проєктів 14 квітня 2022