Н У Х Т

Наші викладачі спілкуються з іспанськими фахівцями з кібербезпеки

26 липня 2023

Наші викладачі спілкуються з іспанськими фахівцями з кібербезпеки

Кібербезпека – один із ключових безпекових напрямів, у тому числі економічної безпеки, який був, є й залишається пріоритетним. Тож до України завітали представники Державної агенції з кібербезпеки Іспанії INSIBE, які зустрілися з викладачами та представниками бізнесу нашої країни. Метою зустрічі було узгодження дій щодо початку співпраці в напрямку кібербезпеки: озвучення спільних викликів української екосистеми, запитів із покращення стану кібербезпеки, розвитку інновацій у цій сфері в контексті формування міжнародної співпраці. 

У зустрічі взяв участь доцент кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління нашого університету Олександр Пупена, який представляв від Асоціації підприємств промислової автоматизації України викладачів, що готують здобувачів вищої освіти за спеціальністю174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка».

Під час зустрічі були досягнуті домовленості щодо навчальних обмінів викладачів, про співпрацю у виробленні спільних поглядів та позицій, підготовку до великого чесько-україно-іспанського форуму з кібербезпеки, який відбудеться в Празі у грудні. Крім того, іспанська сторона запропонувала допомогу у розвитку стартапів із кібербезпеки.

Участь наших викладачів у подібних заходах дає можливість бути в курсі всіх новацій, долучатися до вирішення ключових питань галузі й підготовки фахівців, сприяє розширенню партнерських зв’язків.

Опублікований: 26-07-2023
Читайте також:
Навички soft skills у процесі

22 березня в умовах лабораторії кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів вперше відбулося лабораторне заняття з вибіркової дисципліни «Основи технології тортів і тістечок» для здобувачів другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навички soft skills у процесі 25 березня 2024

Магістри-заочники освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» підтвердили високий рівень своєї підготовки

21-22 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти магістерських робіт студентів заочної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві». Усього на захисті були представлені 7 випускних кваліфікаційних робіт. Захист відбувався в Екзаменаційній к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри-заочники освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» підтвердили високий рівень своєї підготовки 25 лютого 2019

Цікаві обґрунтовані технічні рішення – у дипломних проектах бакалаврів з «Машинобудування»

13 червня 2019 року на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування розпочалися захисти дипломних проектів на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом підготовки «Машинобудування». У своїх проектах бакалаври запропонували ряд цікавих обґрунтованих технічних рішень, спрямованих на удосконалення обладнання пере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві обґрунтовані технічні рішення – у дипломних проектах бакалаврів з «Машинобудування» 14 червня 2019