Н У Х Т

Наші викладачі спілкуються з іспанськими фахівцями з кібербезпеки

26 липня 2023

Наші викладачі спілкуються з іспанськими фахівцями з кібербезпеки

Кібербезпека – один із ключових безпекових напрямів, у тому числі економічної безпеки, який був, є й залишається пріоритетним. Тож до України завітали представники Державної агенції з кібербезпеки Іспанії INSIBE, які зустрілися з викладачами та представниками бізнесу нашої країни. Метою зустрічі було узгодження дій щодо початку співпраці в напрямку кібербезпеки: озвучення спільних викликів української екосистеми, запитів із покращення стану кібербезпеки, розвитку інновацій у цій сфері в контексті формування міжнародної співпраці. 

У зустрічі взяв участь доцент кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління нашого університету Олександр Пупена, який представляв від Асоціації підприємств промислової автоматизації України викладачів, що готують здобувачів вищої освіти за спеціальністю174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка».

Під час зустрічі були досягнуті домовленості щодо навчальних обмінів викладачів, про співпрацю у виробленні спільних поглядів та позицій, підготовку до великого чесько-україно-іспанського форуму з кібербезпеки, який відбудеться в Празі у грудні. Крім того, іспанська сторона запропонувала допомогу у розвитку стартапів із кібербезпеки.

Участь наших викладачів у подібних заходах дає можливість бути в курсі всіх новацій, долучатися до вирішення ключових питань галузі й підготовки фахівців, сприяє розширенню партнерських зв’язків.

Опублікований: 26-07-2023
Читайте також:
Зустріч із юністю випускників Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

Літнього сонячного дня Смілянський коледж харчових технологій НУХТ традиційно гостинно зустрічав своїх випускників. На урочисте свято до рідного навчального закладу завітали сотні випускників, знайшовши час та можливість зустрітися з однокурсниками, ветеранами коледжу та сучасною плеядою викладачів. Радісна, піднесена, хвилююча атмосфера вирувала ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч із юністю випускників Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ 13 червня 2018

Успішне міжнародне співробітництво кафедри готельно-ресторанної справи у сфері практичної підготовки здобувачів освіти

Кафедра готельно-ресторанної справи у цей непростий для нашої країни час продовжує співпрацювати з міжнародними стейкхолдерами індустрії гостинності щодо організації закордонної практики здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня. Цього року здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знову проходили практичну підготовку і ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне міжнародне співробітництво кафедри готельно-ресторанної справи у сфері практичної підготовки здобувачів освіти 13 жовтня 2023

Як налаштувати ефективне управління виробництвом харчової продукції дізнавалися наші викладачі

14 квітня 2022 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у вебінарі «Комплексне керування харчовим виробництвом», спікеркою якого виступила бізнес-аналітик, консультантка «TG Consulting» Анна Жулид. Мета вебінару – ознайомлення наукової спільноти та професіоналів із налаштуванням ефективного управління виро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як налаштувати ефективне управління виробництвом харчової продукції дізнавалися наші викладачі 15 квітня 2022

Напрацьована модель вступу до закладів вищої освіти у 2022 році

1 квітня 2022 року відбувся онлайн-брифінг щодо вступної кампанії в 2022 році в умовах війни та подолання її наслідків за участю міністра освіти і науки Сергія Шкарлета, голови Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Сергія Бабака, заступника голови Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій Сергія Колеб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Напрацьована модель вступу до закладів вищої освіти у 2022 році 01 квітня 2022