Н У Х Т

Наші викладачі спілкуються з іспанськими фахівцями з кібербезпеки

26 july 2023

Наші викладачі спілкуються з іспанськими фахівцями з кібербезпеки

Кібербезпека – один із ключових безпекових напрямів, у тому числі економічної безпеки, який був, є й залишається пріоритетним. Тож до України завітали представники Державної агенції з кібербезпеки Іспанії INSIBE, які зустрілися з викладачами та представниками бізнесу нашої країни. Метою зустрічі було узгодження дій щодо початку співпраці в напрямку кібербезпеки: озвучення спільних викликів української екосистеми, запитів із покращення стану кібербезпеки, розвитку інновацій у цій сфері в контексті формування міжнародної співпраці. 

У зустрічі взяв участь доцент кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління нашого університету Олександр Пупена, який представляв від Асоціації підприємств промислової автоматизації України викладачів, що готують здобувачів вищої освіти за спеціальністю174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка».

Під час зустрічі були досягнуті домовленості щодо навчальних обмінів викладачів, про співпрацю у виробленні спільних поглядів та позицій, підготовку до великого чесько-україно-іспанського форуму з кібербезпеки, який відбудеться в Празі у грудні. Крім того, іспанська сторона запропонувала допомогу у розвитку стартапів із кібербезпеки.

Участь наших викладачів у подібних заходах дає можливість бути в курсі всіх новацій, долучатися до вирішення ключових питань галузі й підготовки фахівців, сприяє розширенню партнерських зв’язків.

Published on: 26-07-2023
Read also:
Рухаємося вперед – започаткована нова освітня програма підготовки магістрів

Інноваційний розвиток харчової промисловості неможливий без висококваліфікованих, конкурентоспроможних фахівців, здатних забезпечити потреби суспільства, ринку праці та держави в питаннях ефективного вирішення комплексних організаційно-технологічних, інженерно-технічних, організаційно-управлінських завдань у виробництві харчової продукції та суміжн...

READ YOURSELF

Рухаємося вперед – започаткована нова освітня програма підготовки магістрів 03 june 2022

Лекторій для майбутніх фахівців із гостинності від бренд-шефа мережі ресторанів «Сільпо»

На факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу завітав бренд-шеф мережі ресторанів «Сільпо» Марко Черветті. Лекторій від іменитого гостя для студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» і 181 «Харчові технології» щодо особливостей організації роботи підприємств харчування однієї з найбільших торгівельних мереж України викли...

READ YOURSELF

Лекторій для майбутніх фахівців із гостинності від бренд-шефа мережі ресторанів «Сільпо» 03 june 2019

Традиційний Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ»: пропозиції 2019 року

14 листопада в університеті відбувся традиційний Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ», на якому наші студенти отримали можливість поспілкуватися з фахівцями найкращих підприємств, дізнатися про критерії відбору персоналу та подати своє резюме на відкриті вакансії. Ярмарок уже став помітною подією і збирає все більше учасників, які користуються можливістю...

READ YOURSELF

Традиційний Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ»: пропозиції 2019 року 14 november 2019

Зростає попит на випускників освітніх програм «Технології цукру та полісахаридів» та «Технології води та водопідготовки»

Наука та освіта є важливим пріоритетом світового інноваційного розвитку. Ця теза знайшла підтвердження під час захистів дипломних робіт магістрів на кафедрі технології цукру і підготовки води. Кафедра в 2019 році успішно випустила  більше тридцяти профільних фахівців харчової галузі зі спеціальності 181 «Харчові технології» за освітніми програмами ...

READ YOURSELF

Зростає попит на випускників освітніх програм «Технології цукру та полісахаридів» та «Технології води та водопідготовки» 27 february 2019