Н У Х Т

«Kyiv city race» на День Києва - нагороди в нашій скарбничці

05 june 2023

«Kyiv city race» на День Києва - нагороди в нашій скарбничці

Здобувач освіти групи БТ-1-1 факультету біотехнології та екологічного контролю Максим Клименко продовжує поповнювати скарбничку спортивних досягнень.

27-28 травня 2023 року він узяв участь у «Kyiv city race» зі спортивного орієнтування – започаткованих у 2016 році щорічних міських змаганнях, які традиційно проводяться в травні у Києві, а цьогоріч – у самому центрі столиці та ще і під час святкування Дня міста. Організатори змагань – Департамент молоді та спорту м. Києва спільно з клубом спортивного орієнтування «Sever».

Усього у «Kyiv city race» взяли участь понад 450 спортсменів із різних куточків України – м. Києва та 14 областей. Спортсмени були представлені у вікових категоріях OPEN, ПК та Ч/Ж 10-90 років.

Результати визначалися за меншим часом проходження дистанції за сумою двох днів на спринтерській (2,7 км) та подовженій (6,4 км) спринтерській дистанціях. Окремо зараховувалися результати за перший день змагань для груп Ч/Ж 10-20 років.

Переможці були нагороджені дипломами та медалями. Церемонія нагородження відбулася 28 травня біля пам’ятника Магдебурзькому праву.

Наш здобувач освіти посів два других місця в особистих заліках по групі Ч18 на спринтерських дистанціях за два дні. Вітаємо Максима! Пишаємося нашою талановитою молоддю! Дякуємо ЗСУ за можливість гармонійного розвитку наших студентів!

Published on: 05-06-2023
Read also:
Лекторій для майбутніх фахівців із гостинності від бренд-шефа мережі ресторанів «Сільпо»

На факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу завітав бренд-шеф мережі ресторанів «Сільпо» Марко Черветті. Лекторій від іменитого гостя для студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» і 181 «Харчові технології» щодо особливостей організації роботи підприємств харчування однієї з найбільших торгівельних мереж України викли...

READ YOURSELF

Лекторій для майбутніх фахівців із гостинності від бренд-шефа мережі ресторанів «Сільпо» 03 june 2019

Масштабне наукове зібрання цукровиків України й зарубіжжя розпочало роботу

26 березня 2019 року в університеті розпочала роботу традиційна Міжнародна науково-технічна конференція «Перспективи розвитку цукрової промисловості України». Захід відбувається за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної асоціації цукровиків України. Як і у попередні роки у рамках конференції працює виставка сучасних технолог...

READ YOURSELF

Масштабне наукове зібрання цукровиків України й зарубіжжя розпочало роботу 26 march 2019

Спільними зусиллями наближаємо нашу Перемогу

Викладацький колектив і студентство факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка з початку повномасштабної війни долучились до благодійної та волонтерської діяльності, зборів для забезпечення потреб наших випускників, які служать у Збройних Силах України, батьків здобувачів і випускників, які героїчно захищають ...

READ YOURSELF

Спільними зусиллями наближаємо нашу Перемогу 19 october 2023

Практичні нюанси поширення результатів досліджень на науковому семінарі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Наукова інформація є основою розвитку науки та освіти. Доступ до актуальних досліджень і знань є критично важливим для підвищення професійного рівня науковців, удосконалення методик дослідження і викладання. Визнаним центром обміну науковою інформацією завжди були бібліотеки, які в сучасних умовах надають як традиційний, так і цифровий доступ до зн...

READ YOURSELF

Практичні нюанси поширення результатів досліджень на науковому семінарі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 03 april 2024