Н У Х Т

Завершується вступ на бюджет на базі 11 класів до коледжів НУХТ

09 серпня 2023

Завершується вступ на бюджет на базі 11 класів до коледжів НУХТ

Сьогодні о 18:00 завершиться приймання заяв до фахових коледжів нашого університету на бюджет і контракт від вступників на основі повної загальної середньої освіти або диплома кваліфікованого робітника. Після цього заклади фахової передвищої освіти можуть проводити додатковий набір лише на контракт (до 30 листопада).

Включно до 11 серпня будуть оприлюднені списки вступників, рекомендованих до зарахування, після чого їм для зарахування на навчання буде необхідно до 12:00 18 серпня:

- підтвердити вибір одного місця навчання в електронному кабінеті або в коледжі;

- виконати вимоги Правил прийому коледжу;

- укласти договір про надання освітніх послуг між коледжем і вступником (за участю батьків або законних представників – для неповнолітніх вступників).

Зарахування на бюджет завершиться о 12:00 19 серпня, а на контракт – до 12:00 31 серпня.

Опублікований: 09-08-2023
Читайте також:
У гостях у наших магістрів – засновниця школи Аюрведи «AYURVEDA WITH LYU.BOV»

11 листопада 2019 року на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбувся грандіозний лекторій від Людмили Бовкун. Зустріч засновниці школи Аюрведи «AYURVEDA WITH LYU.BOV» з магістрантами, які навчаються за освітніми програмами «Технології аюрведичних харчових продуктів», «Технології в ресторанному господарстві» та «Готельна і ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У гостях у наших магістрів – засновниця школи Аюрведи «AYURVEDA WITH LYU.BOV» 13 листопада 2019

Благодійна ініціатива студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

Студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка у рамках великого збору коштів НУХТ на підтримку ЗСУ ініціювала благодійну лотерею. Розіграш проходив на сторінці факультету у соціальній мережі Instagram @hrtb_official. Зробивши донат, можна було виграти неймовірні смаколики від талановитих кондите...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Благодійна ініціатива студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 15 березня 2024

Біотехнологічні студії НУХТ: учасники у серці фармацевтичного виробництва!

На завершення Біотехнологічних студій учасники вирушили у справжню подорож світом біотехнологій! Школярі мали унікальну можливість відвідати виробництво продукції ТМ «Артеріум» у Києві – підприємство «Київмедпрепарат» і дізнатися, як створюють сучасні лікарські засоби. Гідом була координаторка з навчання та розвитку персоналу Ольга Лазня. Спочатку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії НУХТ: учасники у серці фармацевтичного виробництва! 01 квітня 2025

Викладачі актуалізують знання щодо сучасних стандартів безпеки харчової продукції

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доцентки Юлія Фурманова, Ірина Корецька, Олена Павлюченко, Людмила Дейниченко та старший викладач Володимир Польовик відвідали міжнародний вебінар «Еволюція нової ери: сучасні технології для розумнішої харчової безпеки», організований редакторами видання Food S...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі актуалізують знання щодо сучасних стандартів безпеки харчової продукції 01 грудня 2022