Н У Х Т

Креативні підходи першокурсників до вирішення економічних проблем в Україні

31 травня 2019

Креативні підходи першокурсників до вирішення економічних проблем в Україні

30 травня 2019 року в Студентському клубі НУХТ відбувся батл між студентами І курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління з економіксу, який традиційно проводиться навесні викладачами кафедри економічної теорії.

Кожна команда вразила суддів і вболівальників творчим підходом і креативністю в розв’язанні проблемного завдання «Рівень і якість життя населення в Україні: проблеми та шляхи вирішення».

До складу журі увійшли: в.о.зав.кафедрою економічної теорії Ольга Соломка, доцент Галина Кундєєва, старший викладач Тетяна Швед, завідувач лабораторії Альона Ферт.

Перше місце в запеклій боротьбі здобули команди «Економічний бум» (групи ФІ 1-12, БО 1-7) та «Молоді Кейнси» (групи МЕ 1-6, МН 1-4, МН 1-5), друге місце – у команди «Номінал» (групи МА 1-2, ТП 1-11), третє місце – «HR-и» (група УП 1-9).

Вітаємо команди з перемогою і бажаємо нових здобутків! 

Опублікований: 31-05-2019
Читайте також:
Свято дипломованих фахівців відбулося у Волинському коледжі нашого університету

Відбулося урочисте вручення дипломів випускникам Волинського коледжу нашого університету – «молодшим спеціалістам» і «кваліфікованим робітникам». Омріяні дипломи отримали 89 «молодших спеціалістів» спеціальностей «Готельне обслуговування», «Туристичне обслуговування», «Виробництво харчової продукції». Тринадцять випускників одержали дипломи з відз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято дипломованих фахівців відбулося у Волинському коледжі нашого університету 06 лютого 2017

Маркетинг ресторанних послуг обговорили на науковому семінарі кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся черговий науковий семінар. Цього разу гостьовим спікером виступив маркетолог закладів ресторанного господарства та сервісу доставки «Піца Хата» Станіслав Григоренко. Тема наукового івенту – «Стратегії залучення клієнтів та статистика відновлення замовлень у період військового стану». На семінарі розг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетинг ресторанних послуг обговорили на науковому семінарі кафедри готельно-ресторанної справи 02 грудня 2022

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – переможець першого чемпіонату із колд-брю

У рамках Національного чемпіонату з обсмажування кави 2019, який відбувся 10-11 серпня 2019 року на Арт-заводі Платформа, пройшов авторський чемпіонат із колд-брю Ukrainian Cold Brew Championship. Участь у турнірі взяли 20 бариста. Чемпіонат спрямований на розвиток культури споживання колд-брю. Змагання проходить в один етап, у якому учасники през...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – переможець першого чемпіонату із колд-брю 13 серпня 2019

Якість навчання підтверджує державний іспит з фаху

З 22 по 25 січня у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ проходить державний іспит з фаху для студентів четвертого курсу відділення харчових технологій спеціальності «Виробництво харчової продукції» на здобуття кваліфікації техніка-технолога з технології харчування. Іспит проходить у письмовій формі, студенти виконують тестові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якість навчання підтверджує державний іспит з фаху 25 січня 2018